Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dvojni dildi

Glasilo

Dvojni dildi 

Dvojni dildo izjemno napolni vse odprtine. Seks z dvojnim dildom je dvakrat bolj zabaven, prinaša nov zagon in več raznolikosti v vaše spolno življenje.

12
na stran
Prikaži 13 - 21 od 21 predmetov
Prikaži 13 - 21 od 21 predmetov

Kaj je dvojni dildo?

 

Kakšna je razlika med dvojnim in običajnim dildom? Pravzaprav vam pove že ime! Dvojni dildo je spolna igrača z dvema koncema in prožnim ali ukrivljenim telesom. Z dvojnim dildom se lahko zabavate sami ali skupaj s partnerjem. Tako številne naše stranke v svoje ljubezensko življenje s partnerjem vnesejo novo energijo in več raznolikosti.

 

Kupite velik dildo ali dvojni dildo?


Z dildom XXL ali orjaškim dildom bosta s partnerjem doživela popolnoma izpolnjujočo analno ali vaginalno ekstazo. Podobno izkušnjo lahko dosežete tudi zanalnim dildom alisilikonskim dildom, medtem ko vas lahko dvojni dildi resnično popeljejo do skrajnih meja. Skoraj čisti seks! Enak užitek obljublja le velik dildo XXL ali napihljiv dildo. Vendar je popolna izbira analnega dilda vedno prepuščena vašemu osebnemu okusu.

 

Dvojni dildo za žensko ali dvojni dildo za moškega

 

Dvojne dilde ali partnerske dilde je običajno mogoče vstaviti vaginalno in analno hkrati ali jih uporabiti za hkratno penetracijo obeh partnerjev. Tako analno + analno, vaginalno + vaginalno ali analno + vaginalno. Usposobljeni uporabniki dvojni dildo upognejo skupaj, tako da lahko OBA konca vstavijo v eno telesno odprtino.

 

Oba konca dvojnega dilda se lahko precej razlikujeta, tako da lahko z eno igračo zadovoljite različne želje. V idealnem primeru bosta oba partnerja dobila svoj denar, če ima dvojni dildo na eni strani debel želodec, na drugi pa manjši premer.

 

Moški, ki radi eksperimentirajo, naj vsekakor preizkusijo prijetno urjenje z nekaj analnimi kroglicami ali ljubezenskimi kroglicami.

 

Kako uporabljati dvojni dildo?

 

Za seks z dvojnim dildom je zelo pomemben pravi lubrikant. Za vstavljanje analnega dilda ali partnerskega dilda priporočamo naše v vodi topne lubrikante, kot sta Aquameo ali Anal Push za analni seks. Seveda lahko uporabite tudi stekleni dildo z lubrikantom na silikonski osnovi. V naši spletni trgovini z dildi boste seveda našli tudi analni razpršilo za razkuževanje, tako imenovani EXTREMEO. Ta sprej vam omogoča tudi vstavljanje dilda XXL ali velikega dilda za moške brez bolečin.

 

Zaradi svoje dolžine in obsega je lahko vstavljanje velikega dilda sprva nekoliko težje. Nadaljujte počasi in nežno ter zavzemite udoben položaj, ki vam omogoča, da raztegnete telo in odprete anus. Zdaj poskusite ležati na hrbtu z blazino (ali MEO blazino ljubezni) pod zadnjico ter dvignjenimi in razširjenimi nogami.

 

Za pravi položaj in proti znakom utrujenosti, medtem ko vas analno jemljejo z dvojnim dildom ali se zabavate med solo seksom: MEO Fuck & Play sling zagotavlja učinkovito in udobno podporo zaradi najvišje kakovosti. Dobro oblazinjene blazine za pasove iz mehkega usnja Latigo se ovijejo okoli vratu in zadnjega dela kolen za dodatno globoko penetracijo. Zahvaljujoč številnim zaponkam je mogoče postroj individualno prilagoditi. Z dvema jeklenima D-obročema na straneh lahko pritrdite tudi ročne okove. Tako lahko v svojem dvojnem dildu izjemno udobno uživate.

 

Vsekakor je priporočljivo začeti z manjšim dvojnim vibratorjem, npr. steklenim dvojnim vibratorjem , in se nato prebijati do večjih kalibrov. Ko ste vstavili del dvojnega dilda z najdebelejšim premerom, se mora vaše telo sprostiti, tako da lahko zdaj v miru uživate v občutkih, ki jih povzroča dildo. Veliko naših strank rado vrti dildo v svojem telesu, da doseže vse notranje erogene cone (točko P ali točko G), medtem ko imajo druge raje potisne gibe z dvojnim dildom.

 

Ali je dvojni dildo ena od tipičnih gejevskih spolnih igrač?

 

Dvojni dildo v zadnjici osrečuje tudi moške! V gejevski skupnosti so dvojni dildi zelo priljubljeni kot gejevske spolne igrače. Naše velike dvojne dilde naročajo zlasti v spletni erotični trgovini MEO. Cenjeni so tudi naši tako imenovani analni kači, ki jih imamo v številnih velikostih, ali naši dildi v kategoriji "izjemno velik dildo z dvema koncema" podjetja Crackstuffers, DEEP'R in HAM'R Dildos.

 

 

Naročite dvojni dildo na spletu - v vseh barvah, oblikah in materialih

 

Tako kot običajni in analni dildi so tudi dvojni dildi na voljo v najlepših vzorcih, najdaljših dolžinah in nenavadnih oblikah ter iz različnih materialov. Ne glede na to, ali so izdelani iz aluminija, nerjavečega jekla, ABS, vinila ali silikona - večina dvojnih dildov MEO je popolnoma prijazna do kože in hipoalergena. Prav tako raznolike so tudi oblike in velikosti. Ponujamo dvojne dilde ali dilde z naramnicami v vseh barvah in oblikah.

 

Čista erotika: dvojni dildo MEO

 

V postelji, pod tušem ali na počitnicah - dvojne vibratorje lahko uporabljate, kjerkoli se vam zahoče. Zahvaljujoč njegovi prožnosti ali ukrivljeni obliki bodo vaše erogene cone (npr. točka G ali prostata) razvajene z natančno natančnostjo. In ker dvojni dildi omogočajo hkratno analno penetracijo obeh "udeležencev", med solo seksom nikomur ni treba opazovati drugega.

Vsakdo bi moral preizkusiti dvojni dildo za seks ali solo seks

Če ste si vedno želeli uživati v dvojni penetraciji ali sendvičnem seksu, vam bo dvojni dildo všeč! Še posebej priporočamo naš dvojni dildo z vibracijo, dvojni vibrator Lelo PicoBong Transformer. Dva močna motorja razvajata oba partnerja (ali odprtine) hkrati.