Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dvojni dildi

Glasilo

Anal Tsunami - Dvojni vibrator z rotacijskim motorjem

Novo Ponudba
  • Anal Tsunami - Dvojni vibrator z rotacijskim motorjem

Spletna stran Anal Tsunami je inovativna spolna igrača, dvojni vibrator z močnim rotacijskim motorjem, ki omogoča povsem novo dimenzijo analne/vaginalne stimulacije. Pustite, da Anal Tsunami na spolno potovanje, ki ga še niste doživeli! The Anal Tsunami se lahko polni, upravlja z daljinskim upravljalnikom, je prilagodljiv in opremljen s funkcijami, ki jih doslej še niste videli.

Več informacij

3629/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus stroški dostave

na voljo

Več informacij

Spletna stran Anal Tsunami je inovativna spolna igrača, dvojni vibrator z močnim rotacijskim motorjem, ki omogoča povsem novo dimenzijo analne/vaginalne stimulacije. Pustite, da Anal Tsunami na spolno potovanje, ki ga še niste doživeli! The Anal Tsunami se lahko polni, upravlja z daljinskim upravljalnikom, je prilagodljiv in opremljen s funkcijami, ki jih še niste videli.

Idealen za pare, ki radi eksperimentirajo:

Ta seks igrača je še posebej primerna za skupno uporabo s partnerjem. Zaradi svojih dvojnih koncev parom odpira številne možnosti za skupno eksperimentiranje. Analno-analni, vaginalno-vaginalni ali vaginalno-analni - dvojni vibrator lahko uporabljate v različnih kombinacijah in tako hkrati zadovoljite oba partnerja. Zaradi te prilagodljivosti je idealna spolna igrača za pare, ki želijo skupaj razširiti svoje spolne izkušnje in raziskati nove ravni užitka. Možnost, da izkusite izjemno moč Anal Tsunami možnost hkratnega doživljanja izjemne moči Anal Tsunami lahko bistveno poveča intimnost in skupni užitek v partnerstvu ter ponudi povsem nov spekter erotičnih doživetij.

je čista visoka tehnologija!

Anal Tsunami je na vrhuncu tehnologije erotičnih igrač in ponuja mogočno kombinacijo funkcij vrtenja, nihanja in vibriranja. Posebnost te seks igračke je močan rotacijski motor, ki se ne premika le naprej in nazaj, temveč tudi v krožnem gibanju. To zagotavlja celovito in intenzivno stimulacijo, ki doseže vsa mesta v vaši notranjosti, ki jih običajni vibrator ne more doseči. Najbolje, da si ogledate naš videoposnetek in se prepričate sami!

Z različnimi stopnjami vrtenja in oscilacije ali vibracije Anal Tsunami vas popelje do novih višin zadovoljstva. Edinstveni konci Anal Tsunami so oblikovani tako, da stimulirajo prostato pri moških ali točko G pri ženskah, kar lahko privede do ekstremnih orgazmov.

Daljinski upravljalnik Anal Tsunami ponuja številne vznemirljive prednosti, zaradi katerih je izkušnja še bolj vznemirljiva in udobna:

  • Nadzor s pritiskom na gumb: daljinski upravljalnik vam omogoča natančen nadzor stimulacije in njene intenzivnosti. Preklapljate lahko med različnimi načini in hitrostmi, ne da bi se vam bilo treba dotakniti same spolne igračke.
  • Odlično za pare: Z daljinskim upravljalnikom lahko vaš partner prevzame nadzor in vas razvaja do onemoglosti. To lahko okrepi predigro in erotično izkušnjo ter poskrbi za vznemirljive trenutke presenečenja.
  • Udobje: Daljinski upravljalnik je še posebej praktičen v položajih, kjer je spolno igračo težko doseči. Tako se lahko popolnoma osredotočite na svoj užitek, ne da bi vam bilo treba skrbeti za nastavitve vibratorja.


Izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov Anal Tsunami prijazen do telesa in ima svilnato gladko površino za udobno analno ali vaginalno vstavljanje. Da ne bi poškodovali visokokakovostnega materiala, je Anal Tsunami naj se uporablja le z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Aquameo ali Alphamale Aqua.

Ta spolna igrača je tudi vodoodporna po standardu IPX5, kar pomeni, da je odporna na nizke pritiske vode in tekočine. Anal Tsunami se lahko tudi polni prek vrat USB, zato baterije niso potrebne.

S skupno dolžino približno 30 cm, od tega je na vsaki strani mogoče vstaviti približno 13 cm, in največjim premerom približno 40 mm je Anal Tsunami zagotavlja intenzivno in popolnoma zadovoljivo izkušnjo, ki bo navdušila tako začetnike kot izkušene uporabnike.

Čiščenje analnega cunamija:

Čiščenje analnega cunamija je preprosto in enostavno Anal Tsunami je preprosto in nezahtevno. Ker je izdelan iz visokokakovostnega silikona in plastike ABS, ga lahko očistite z blagim milom in toplo vodo ali z našim razpršilom VERYCLEAN.

Dodatne informacije:

  • Stimulacija prostate in točke G za intenzivnejše orgazme.
  • Edinstveno krožno gibanje za močnejšo in celovitejšo stimulacijo.
  • Dimenzije: skupna dolžina 30,4 cm, dolžina za vstavljanje 12,6 cm x 2, premer (za vstavljanje) 4 cm, obseg 12 cm.
  • Material: vrhunski silikon (brez ftalatov, svilnato mehak, telesu prijazen material), ABS
  • Odpornost na brizganje vode IPX5
  • Polnjenje prek priloženega kabla USB
  • Čas polnjenja 150 minut
  • Čas delovanja 30 minut
  • Uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Aquameo ali Alphamale Aqua

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

Anal Tsunami - Dvojni vibrator z rotacijskim motorjem

Anal Tsunami - Dvojni vibrator z rotacijskim motorjem

Spletna stran Anal Tsunami je inovativna spolna igrača, dvojni vibrator z močnim rotacijskim motorjem, ki omogoča povsem novo dimenzijo analne/vaginalne stimulacije. Pustite, da Anal Tsunami na spolno potovanje, ki ga še niste doživeli! The Anal Tsunami se lahko polni, upravlja z daljinskim upravljalnikom, je prilagodljiv in opremljen s funkcijami, ki jih doslej še niste videli.

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

19 drugi izdelki iz iste kategorije: