Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dvojni dildi

Glasilo

Dvojni dildo "Double Head - Double Action"

Ta dvojni dildo z impresivno dolžino 42 cm in dvema edinstveno oblikovanima koncema zagotavlja veliko seksi trenutkov. En konec dvojnega dilda ima neobrezan penis in gred s kožnimi gubami za realističen občutek, medtem ko ima drugi konec obrezan penis z dodatnimi stimulativnimi žlebovi za intenzivno stimulacijo med penetracijo.

Več informacij

3831/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ta črni dvojni dildo z impresivno dolžino 42 cm in dvema edinstveno oblikovanima koncema zagotavlja veliko seksi trenutkov. En konec dvojnega dilda ima neobrezan spolovilo in gred s kožnimi gubami za realističen občutek, medtem ko ima drugi konec obrezano spolovilo z dodatnimi stimulativnimi utori za intenzivno stimulacijo med penetracijo.

    Zaradi svoje izjemno prilagodljive teksture se dvojni dildo prilagodi vsakemu položaju in s svojo impresivno dolžino brez truda doseže vse sladke točke v telesu. S premerom od približno 3,5 cm do 3,7 cm je popolnoma prilagojen za zagotavljanje nepozabnih trenutkov tako začetnikom kot naprednim uporabnikom.

    Double Dildo MEO

    Naj bo sam ali v paru, ta dvojni dildo podvoji užitek in izpolni željo po globoki in zadovoljujoči penetraciji. Podrobna replika različnih oblik penisa - obrezanega in neobrezanega - ne ponuja le vizualne raznolikosti, temveč tudi jasno taktilno raznolikost, zaradi katere je uporaba dilda še bolj razburljiva.

    Naš dvojni dildo zagotavlja vsestranski užitek, ki je prilagojen individualnim preferencam in željam vsake osebe. Ne glede na to, ali gre za žensko/žensko, žensko/moškega, moškega/moškega ali solo, se ta dvojni dildo popolnoma prilagodi vsaki konstelaciji.

    Za pare ženska/ženska ponuja priložnost za hkratno uživanje in dvig intimnosti na novo raven, medtem ko imajo pari ženska/moški priložnost, da z vzajemno penetracijo razširijo dinamiko svojih erotičnih srečanj. Za pare moški-moški je idealna spolna igrača, ki omogoča sinhrono penetracijo.

    Dvojni dildo je tudi odličen spremljevalec za solo seanse, ne glede na spol. Njegova prilagodljivost in dolžina omogočata raziskovanje različnih položajev in globine penetracije, tako da lahko vsakdo odkrije in spodbudi svoje osebne sladke točke.

    Skratka, dvojni dildo je pravi vsestranski pripomoček, ki je zaradi svoje vsestranskosti in velike prilagodljivosti na voljo vsem, ki želijo razširiti svoj spolni repertoar. Vabi vas, da na novo določite meje užitka in se potopite v svet dvojnega užitka.

    Privoščite si neprekosljiv užitek s tem dvojnim dildom in odkrijte neskončne možnosti užitka.

    Več podrobnosti:

    • Dvojni dildo
    • Barva: črna
    • Material: silikon, brez ftalatov
    • Dimenzije: dolžina 42 cm, premer od 3,5 cm do 3,7 cm.
    • Za optimalen užitek in varnost pri uporabi dvojnega dilda priporočamo uporabo samo lubrikanta na vodni osnovi, najbolje našega Aquameo. Ta posebej razvit lubrikant zagotavlja nežno in gladko penetracijo ter je popolnoma usklajen s silikonskim materialom dvojnega dilda. Izogibajte se lubrikantom, ki vsebujejo olje ali silikon, saj lahko poškodujejo material.
    • Za čiščenje priporočamo, da dvojni dildo pred in po vsaki uporabi operete s toplo vodo in blagim milom. Za temeljito razkuževanje lahko uporabite naš sprej VERYCLEAN. Ta preprosta rutina nege zagotavlja, da dildo ostane higieničen in vam dolgo nudi užitek.
    • MEO in Aquameo sta registrirani blagovni znamki podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ottimo prodotto

    Ottimo prodotto, sia per materiale, maneggevolezze e dimensioni.

      Ocenjevanje 

      Très bon produit

      Qualité au top aucune odeur taille ok

        Ocenjevanje 

        Better than expected

        I was super impressed with this one, the feel and stiffness of the whole thing is perfect. Very flexible, but not so much that it folds or bends when you use it. I'd say if "normal" is too hard, this is perfect for you!

          Ocenjevanje 

          Toll

          Der Dildo fühlt sich wunderbar an. Das Material ist unglaublich gut. Es könnte glatt als Handschmeichler durchgehen. Wenig Verpackung (gut für die Umwelt), kein unangenehmer chemischer Geruch. Sehr biegsam und weich, gleitet sehr gut. Absolute Kaufempfehlung. Nur Gleitmittel auf Wasserbasis verwenden!

            Napišite svoj pregled

            Dvojni dildo "Double Head - Double Action"

            Dvojni dildo "Double Head - Double Action"

            Ta dvojni dildo z impresivno dolžino 42 cm in dvema edinstveno oblikovanima koncema zagotavlja veliko seksi trenutkov. En konec dvojnega dilda ima neobrezan penis in gred s kožnimi gubami za realističen občutek, medtem ko ima drugi konec obrezan penis z dodatnimi stimulativnimi žlebovi za intenzivno stimulacijo med penetracijo.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            19 drugi izdelki iz iste kategorije: