Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analne kroglice

Glasilo

Napihljive analne kroglice XL z utežjo in obročem za penis

Naše napihljive analne kroglice z obročkom za penis vas čaka vzburljivo presenečenje: v notranjosti so skrite težke uteži, ki vam bodo dale fantastičen občutek polnosti in stimulacije. Vstavite analne kroglice, jih napihnite, nadenite si obroček za penis in uživajte, ko se bodo analne kroglice naredile v vas in vas pripeljale do orgazmične norosti!

Več informacij

2408/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Naše napihljive analne kroglice z obročkom za penis imajo za vas pohotno presenečenje: v notranjosti sta skriti dve vgrajeni težki uteži, ki vam bosta dali fantastičen občutek polnosti in stimulacije. Vstavite analne kroglice, jih napihnite, nadenite si obroček za penis in uživajte, ko se analne kroglice same naredijo v vas in vas pripeljejo do orgazmične norosti!

     

    Česatakega še niste doživeli: vsak korak, vsak gib vodi do močne stimulacije penisa in mod, medtem ko vas napihljive analne kroglice popolnoma napolnijo, raztegnejo in hkrati stimulirajo prostato!

     

    Ali so napihljive analne kroglice primerne za 24-urno uporabo?

     

    Zelo jasen DA! Napihljive analne kroglice z utežjo in obročkom za penis lahko diskretno nosite pod oblačili. Prepričajo z združitvijo prednosti petelinjega obročka, ki zagotavlja čvrsto erekcijo, z dodatno stimulacijo velikih napihnjenih analnih kroglic. Kul prednost: črpalka je odstranljiva!

     

    Zakaj so napihljive analne kroglice z utežjo in obročkom za penis tako posebne?

     

    Običajne analne igrače poskrbijo, da ste raztegnjeni in napolnjeni. Z našimi analnimi kroglicami, ki jih lahko vstavite kot običajne analne kroglice, pa stimulacijo stokrat podaljšate. Ko jih vstavite, jih lahko napihnete do 10 cm, kar je mnogokrat več od njihove prvotne velikosti. Najboljše pri tem: takoj ko so naše analne kroglice napihnjene, lahko odstranite ročno črpalko in uživate v analnih kroglicah brez nadležnih pripomočkov ter se z njimi odpravite v klub ali telovadnico.

     

    Ali so te analne kroglice za napihovanje primernejše za profesionalce ali začetnike?

     

    Za oboje! Profesionalci bodo navdušeni nad edinstvenim učinkom analnih kroglic, v intenzivnih občutkih analnih kroglic pa lahko uživajo tudi začetniki, saj lahko analne kroglice vstavite majhne in jih ne napihnete, nato pa napihnete do želene velikosti.

     

    Zakaj so te napihljive analne kroglice tako posebne?

     

    Pod površino prožnega, brezšivnega silikona so težke jeklene kroglice, ki analnim kroglicam dajejo zelo veliko težo za dih jemajočo stimulacijo. Naše analne kroglice nudijo tudi visoko raven udobja, tako da jih lahko brez težav nosite več ur - in to diskretno, saj je črpalka, s katero se analne kroglice napihnejo, odstranljiva! Ne glede na to, ali ste v pisarni, nakupujete ali seksate s partnerjem - analne kroglice MEO ® vas bodo razvajale na vseh poteh!

     

    Kako vstavim analne kroglice? Kako uporabljam napihljive analne kroglice s penisnim obročem?

     

    Če ste izbrali naše analne kroglice, jih pred uporabo namažite z lubrikantom Alphamale Aqua, da jih boste lažje vstavili. Prav tako je dobro, da se pred tem očistite z analnim tušem. Nato na prst nanesite nekaj lubrikanta ali pršila Extremeo in nežno masirajte svoj ali partnerjev anus, da sprostite mišice in ga pripravite na analne kroglice. Priporočamo tudi, da v anus vbrizgate nekaj lubrikanta z našim "Lube Shooter".

     

    Skozi obroček nato enega za drugim potisnite semenčeca, nato pa še nerojeni penis. Obroček potisnemo čim dlje do dna penisa, tako da obroček hkrati obdaja penis in moda. Na analne kroglice, povezane s penisnim obročkom, nanesite nekaj lubrikanta (priporočamo lubrikant na vodni osnovi Alphamale Aqua), nato pa analne kroglice eno za drugo nežno potisnite v anus.

     

    Šele ko so analne kroglice popolnoma vstavljene, jih s pomočjo balonske črpalke nežno napolnite z zrakom. Sami zdrsnejo v pravi položaj, postopoma napolnijo črevo in ga raztegnejo. Stimulirajo se živci v danki, pri moških pa se izvaja tudi močan pritisk na prostato.

     

    Medenico je treba zdaj premakniti od spredaj nazaj in spet nazaj. Naše analne kroglice s tem gibanjem razvijejo lastno življenje, kar poznajo le zelo izkušeni spolni partnerji ali dobri stroji za seks. Težke jeklene kroglice se premikajo v napihnjenih analnih kroglicah in prenašajo svojo energijo (mi smo to poimenovali "energija jebe"), ne da bi se analnim kroglicam bilo treba premakniti. Trdi udarci, ki postajajo vse močnejši, se prenašajo neposredno in globoko v jedro telesa. Neverjetno doživetje ob vsakem gibu in vsakem koraku.

     

    Številne prednosti, ki prepričajo na vsej črti:

     

    Narejen iz najboljšega silikona brez ftalatov - varen za telo, neporozen in žametno mehak, da nudi edinstven, izjemno zadovoljujoč analni občutek.

     

    Kakšno lubrikant naj uporabim z analnimi kroglicami?

     

    Malo pršila EXTREMEO, ki sprošča anus, vam bo olajšalo vstavljanje! Prosimo, da naše analne kroglice uporabljate le z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Aquameo ali Alphamale Aqua by MEO ®, da podaljšate življenjsko dobo svoje nove spolne igračke!

     

    Kako očistim napihljive analne kroglice?

     

    Po uporabi lahko naše analne kroglice zaradi njihove gladke površine očistite s toplo vodo in našim čistilom za igrače VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Napihljive analne kroglice
    • Naše analne kroglice so kot nalašč za začetnike in izkušene poznavalce. Naše analne kroglice s svojo visoko prožnostjo, gladko silikonsko površino in praktično povratno zanko zagotavljajo vznemirljivo in strastno ljubljenje.
    • primerno 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 7 dni v tednu
    • Izjemno udobne za nošenje, popolnoma napolnjene analne kroglice s stimulativnimi notranjimi utežmi.
    • Napihljive z odstranljivo črpalko
    • Z integriranim, prilagodljivim obročkom za penis
    • Dimenzije: Vstavljiva dolžina približno 17 cm, premer 32-35 mm (lahko se napihne do premera 10 cm),
    • Material: medicinski silikon in kovina
    • Čiščenje pred in po uporabi z razpršilom VERYCLEAN.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Provoca dipendenza

    Oh oh oh...attenzione attenzione. Provoca dipendenza...

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Amazing

    Premium quality inflatable anal beads with steel rolling balls that stimulate the anus when you move back and forth. Pump them up gradually to prepare the anus for penetration. Adjust the balls against the prostate to let the steel rotating balls create a unique and amazing sensation that you have never felt. Also comes with attached cock ring which makes it ideal for masturbation.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Mi piace molto, molto deciso

    Mi piace molto, molto deciso

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Déçu

    Difficile de rentrer les deux boules car trop souple, et ont du mal à rentrer en place et se maintenir. Entre le coq Ring et les boules, la liaison est trop courte pour pouvoir user des deux en même temps. La solution intermédiaire, Étant de ne rentrer qu’une boule. Donc déçu

    • 6 od 6 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Plug double Boule !

    De sextoy est un pur délice, je l'ai essayé, bien gonflé en me masturbant, j'ai pris un super pied !!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Fantastisches Gefühl im Ar....

    Bin vollkommen begeistert. Easy zu handeln und das Gefühl im Ar.... ist fantastisch.

    • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Kind of poor design, but great.

    Firstly, I do love this toy, but I have one gripe with the design. Unless you want your genitals pulled between your leggs (as some do, i'm sure) the cock ring is too close to the inflated part. Anyway that's not the part of the toy I was interested in when I bought it so it still gets 5 stars. Very enjoyable.

    • 7 od 7 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Geile Analkugeln

    Die Analkugeln sind geil. Wenn Sie aufgepumpt sind fühlst du sich offen.
    Ein Verbesserung Vorschlag hätte ich noch, es wäre gut, wenn ein Abblaseventil mit dran wäre, da es auch Menschen gibt die etwas dicker sind und die kommen dann später eventuell schlecht an des loch kommen um die Luft wieder rauszulassen

    • 5 od 5 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    These anal beads opens you right up

    These anal beads opens you right up! Insert it with minimal pressure and get it in deep. Then when you pump it up and let it go, you will feel open, wide open!

    • 6 od 6 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Napihljive analne kroglice XL z utežjo in obročem za penis

    Napihljive analne kroglice XL z utežjo in obročem za penis

    Naše napihljive analne kroglice z obročkom za penis vas čaka vzburljivo presenečenje: v notranjosti so skrite težke uteži, ki vam bodo dale fantastičen občutek polnosti in stimulacije. Vstavite analne kroglice, jih napihnite, nadenite si obroček za penis in uživajte, ko se bodo analne kroglice naredile v vas in vas pripeljale do orgazmične norosti!

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    28 drugi izdelki iz iste kategorije: