Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analne kroglice

Glasilo

Analne kroglice z dvema kroglicama

Ste velik ljubitelj analnega seksa? Potem je ta analna verižica prava stvar za vas! Analna verižica MEO ® ni samo videti dobro, ampak ima tudi vse v pravem pomenu besede. Dve povezani kroglici analne verige iz koži prijaznega silikona vsebujeta manjše kroglice iz nerjavečega jekla, ki se lahko prosto gibljejo v svojem ohišju.

Več informacij

2469/00

na voljo

    Več informacij

    Ste velik ljubitelj analnega seksa? Potem je ta analna verižica prava stvar zate! Analna verižica MEO ® ni samo videti dobro, ampak ima tudi vse v pravem pomenu besede. Dve povezani kroglici analne verige iz koži prijaznega silikona vsebujeta manjše kroglice iz nerjavečega jekla, ki se lahko prosto gibljejo v svojem ohišju.

     

    Zaradi dolžine vstavljanja 16 centimetrov se lahko vsak sam odloči, kako globoko želi občutiti analno verigo. In ne skrbite, saj lahko analno verigo zaradi ročaja enostavno in prijetno izvlečete kroglico za kroglico. Eksplozivni orgazmi in visoki užitki v analnih globinah so zagotovljeni.

     

    Katere so prednosti analne verige?

     

    Z analno verižico MEO ® dobite svoj denar. Zaradi mehke, voljne površine je še posebej spolzka in vam nudi izjemno intenzivno stimulacijo. Ročaj na analni verigi zagotavlja varno uporabo in olajša rokovanje. Še posebej prijeten občutek je, ko analno verižico izvlečete tik pred orgazmom. Zaradi analne stimulacije je vaš orgazem eksplozivnejši kot kdaj koli prej. Brezšivna zasnova in neporozen silikon vam omogočata higienično čiščenje analne verižice.

     

    Vse, kar morate vedeti o analnih verižicah:

     

    Analne verižice po vstavitvi delujejo kot neke vrste analna masaža. Toda šele ko jih odstranite, postane resnično vznemirljivo, saj v resnici ne gre za to, kako se analna verižica počuti v vas, ampak bolj za to, kako se počuti, ko jo izvlečete. Analno verižico lahko izvlečete med seksom, masturbacijo ali tik pred orgazmom, zaradi česar so lahko občutki še intenzivnejši. Razlog za to? V anusu je veliko živčnih končičev, zato je erogeno območje. Zato lahko mimogrede veliko ljudi doseže orgazem med analnim spolnim odnosom.

     

    Kako poskrbeti za analno verižico in jo očistiti?

     

    Ta analna verižica je izdelana iz materiala, ki je zelo prijeten. Koži prijazen silikon je čudovit na koži. Ker površina nima por, je tudi zelo higienična. Gladka in voljna tekstura zagotavlja, da je silikon zelo spolzek. Hitro absorbira in shranjuje vašo telesno toploto. Silikonsko analno verižico lahko operete z milom in vodo, nato pa jo higienično očistite z našim razpršilom VERYCLEAN.

     

    Dobro je vedeti: Ali morate analno verižico uporabljati z lubrikantom?

     

    Tukaj velja geslo: z lubrikantom še več zabave! Za največji užitek analno verižico vedno uporabljajte z lubrikantom na vodni osnovi MEO®, ki je posebej oblikovan za ta izdelek. Priporočamo lubrikant Aquameo. Vodna sestava tega lubrikanta za analno verižico je nežna do materiala in ohranja svilnato mat površino vaše analne verižice čudovito prožno. S to analno verižico ne uporabljajte lubrikantov na osnovi silikona.

     

    Ali je ta analna verižica primerna za začetnike ali je to analna verižica za profesionalce?

     

    Katera analna verižica je prava za vas in na kaj morate biti pozorni pri nakupu analne verižice? Ta analna verižica je udobna in zelo varna za uporabo, saj je opremljena z ročajem za držanje in vračanje. Analna verižica MEO ® je zaradi svoje nežne oblike in ne prevelikega premera idealna za začetnike in naše stranke, ki so že imele prvo izkušnjo z analnimi spolnimi igračami. Za "profesionalce" med našimi strankami imamo druge analne verižice v različnih velikostih in oblikah. V naši trgovini z analnimi seks igračami lahko najdete dolgo analno verižico, analno verižico z elektrostimulacijo, analno verižico z utežmi, analno verižico z obročkom za penis in tudi analne verižice z vibracijo, analne verižice s povečevanjem premera ter analne verižice iz nerjavečega jekla in stekla. V naših informativnih opisih člankov v kategoriji "analne verižice" boste našli odgovore na dodatna vprašanja in vsa pomembna merila za izbiro.

     

    Ali je analna verižica primerna za moške in ženske?

     

    Seveda ta analna verižica ni primerna samo za ženske. Seveda lahko to analno verižico uporabljajo tudi moški. Nekateri moški imajo radi analne spolne igračke, ker stimulirajo njihovo prostato in mnogi lahko na ta način dosežejo vrhunec. Čeprav je analna verižica namenjena anusu, jo je seveda mogoče uporabljati tudi vaginalno.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Analna verižica z dvema kroglicama
    • Material: izjemno mehak silikon, nerjaveče jeklo
    • Premer: 3,3 cm
    • Dolžina za vstavljanje: približno 14 cm
    • posebej prožen in upogljiv
    • stimulativna oblika
    • varen ročaj za vračanje
    • enostaven za čiščenje
    • Barva: črna

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Davvero carino

    Questa catena è stata davvero bella da usare e molto stimolante quando si masturba e si viene.

      Ocenjevanje 

      Für Anfänger und mehr

      Bei dieser Analkette habe ich fast nichts auszusetzen. Die Größe ist mit einem Durchmesser von ca. 3,5 cm nichts für Profis (die werden unterfordert), aber für Anfänger und etwas Fortgeschrittene genau richtig.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Great

      Very comfortable and strong material. Great for those wanting to go deep.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Analne kroglice z dvema kroglicama

      Analne kroglice z dvema kroglicama

      Ste velik ljubitelj analnega seksa? Potem je ta analna verižica prava stvar za vas! Analna verižica MEO ® ni samo videti dobro, ampak ima tudi vse v pravem pomenu besede. Dve povezani kroglici analne verige iz koži prijaznega silikona vsebujeta manjše kroglice iz nerjavečega jekla, ki se lahko prosto gibljejo v svojem ohišju.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      28 drugi izdelki iz iste kategorije: