Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni tuši

Glasilo

Analni tuš iz silikona Aquameo Surge - dolžina 30 cm

Odkrijte revolucijo v intimni higieni - prilagodljiv 30 cm dolg analni tuš Surge podjetja Aquameo. Kot priznani specialist za visokokakovostne osebne lubrikante širimo svoj portfelj na segment intimnih pršil. Silikonski intimni tuš, razvit za vaginalno in analno uporabo, ponuja popolno rešitev za vašo intimno higieno.

Več informacij

3555/00

na voljo

Več informacij

Prilagodljiv analni tuš Surge za temeljito intimno higieno - obvezen pripomoček za vsakega ljubitelja analnega seksa!

Odkrijte revolucijo v intimni higieni - prilagodljiv 30 cm dolg analni tuš Surge podjetja Aquameo. Kot priznani specialist za visokokakovostne osebne lubrikante širimo svojo ponudbo na segment intimnih douchejev. Silikonski intimni tuš, razvit za vaginalno in analno uporabo, ponuja popolno rešitev za vašo intimno higieno. Aquameo vam zagotavlja zanesljivo nego, ki si jo vaše telo zasluži.

Z Aquameo se odločate za nežno in prijetno intimno higieno - za notranjo čistočo, ki jo lahko občutite.

Zaradi higieničnega silikonskega materiala intimni tuš Aquameo zagotavlja nežno in temeljito čiščenje, ki se prilagodi vašim potrebam. Enostavno rokovanje in diskretnost sta samoumevna. To pomeni, da je intimni tuš enostaven za uporabo tudi na potovanjih.

Kako uporabljati analni tuš?

Za prijetno in učinkovito analno tuširanje je priporočljivo vodo segreti na telesno temperaturo. Najbolje je, da anus očistite približno 45 minut pred analnim spolnim odnosom, da zagotovite optimalno čistočo. Med spolnim odnosom ali analnim tušem ne smeta manjkati dva nepogrešljiva spremljevalca: Lubrikant in sproščeno vzdušje. Kakovosten lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo, zagotavlja, da lahko analni tuš vstavite brez napora in nežno, ne glede na to, ali gre za analni ali vaginalni izliv.

Poudarki prilagodljivega silikonskega analnega tuširanja:

  • Intimni tuš iz Aquameo se odlikuje po enostavnosti uporabe. Kot zanesljiv dodatek k vašemu obredu prhanja lahko intimni tuš enostavno priključite na cev za prhanje.
  • Prilagodljiv silikonski material se nežno prilagodi vaši anatomiji ter omogoča varno in temeljito čiščenje - idealno za vaginalno in analno področje. Zaradi učinkovitega čiščenja se boste vedno počutili sveže in čisto.
  • Ti intimni tušji so bili posebej razviti za najbolj občutljive dele vašega telesa z največjo skrbnostjo in predanostjo. Silikonski analni tuši niso le enostavni za uporabo, temveč tudi izjemno vzdržljivi, saj je silikon znan kot trpežen in odporen material.
  • Ne glede na to, ali ste novinec pri uporabi intimnih tušev ali izkušeni in iščete visokokakovosten izdelek, vam silikonski analni tuš ponuja najboljše iz obeh svetov - udobje in varnost. Lahko se sprostite, se počutite varne in se osredotočite na tisto, kar je zares pomembno - osebno telesno higieno in dobro počutje.


Silikonski analni tuši v primerjavi s kovinskimi:

Čas je, da se poslovite od običajnih kovinskih tušev in preidete na novo generacijo prilagodljivih in koži prijaznih silikonskih intimnih tušev. S tem ne boste izboljšali le svoje osebne higiene, temveč boste prispevali tudi k svojemu dobremu počutju. Zagotovo boste občutili razliko. Navsezadnje bi si morali vsi prizadevati, da s svojim telesom ravnamo z ljubeznijo in mu nudimo najboljšo možno nego. Začnimo torej z izboljšanjem intimne higiene in uporabo le najboljših izdelkov. Doživite povsem novo raven čistoče in udobja z revolucionarnim silikonskim intimnim tušem Aquameo.

IzberiteAquameo za zanesljiv izdelek, ki prinaša kakovost in udobje v vašo vsakodnevno higiensko rutino - saj si vaše telo zasluži le najboljše.

Več podrobnosti:

  • Aquameo analni tuš iz silikona
  • Lahko se uporablja kot analni tuš in vaginalni tuš.
  • Načelo Aquameo: visokokakovostni intimni izdelki za vaše dobro počutje. Izkušnje, pridobljene pri proizvodnji lubrikantov, so vključene v razvoj intimnih doušev ter navdušujejo s kakovostjo in skrbnostjo.
  • Glava prhe ustreza vsem cevem za prhanje s standardnim polcentimetrskim navojem.
  • Izjemno prilagodljiva, brez težav se prilagaja anatomiji.
  • Primerna za vse lubrikante.
  • Skupna dolžina 32 cm, premer 2,4 cm, dolžina za vstavljanje 30 cm.
  • Barva: značilna modra Aquameo.
  • Intimni vložki Aquameo so na voljo v štirih velikostih.
  • Material: silikon, brez ftalatov in ABS.
  • Pri kakovosti in varnosti naših intimnih in analnih tušev ne sklepamo kompromisov. V podjetju MEO si vsak dan prizadevamo za nenehno izboljševanje kakovosti in vaše zadovoljstvo postavljamo na prvo mesto.
  • MEO in Aquameo sta registrirani blagovni znamki podjetja MEO v Nemčiji.


Uporaba analnega tuša pred analnim seksom je pomembna iz več razlogov:

1. Higiena: Predhodno čiščenje z analnim tušem lahko odstrani neželeno umazanijo in bakterije, kar zmanjša tveganje okužbe in zagotavlja večjo čistočo.

2. Udobje: Uporaba analnega tuša lahko pripomore k čistejšemu in bolj udobnemu splošnemu počutju, zaradi česar je spolna izkušnja prijetnejša.

3. Preprečevanje: Med analnim seksom se bakterije zlahka razširijo na druge dele telesa in povzročijo okužbe. Temeljito čiščenje z analnim tušem pred tem lahko to prepreči.

Analni tuš je lahko koristen tudi po analnem seksu:

1. Higiena: Analni tuš pomaga odstraniti vse preostale lubrikante, ostanke kondoma ali druge ostanke.

2. Zdravje: Analni tuš lahko z odstranjevanjem škodljivih bakterij pomaga zmanjšati tveganje okužb.

3. Udobje: Analni tuš vam lahko pomaga, da se po analnem seksu počutite bolj sveže in čisto.

Opomba: Pretirana ali prepogosta uporaba analnih tušemov lahko moti naravno črevesno floro in povzroči draženje.

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

Analni tuš iz silikona Aquameo Surge - dolžina 30 cm

Analni tuš iz silikona Aquameo Surge - dolžina 30 cm

Odkrijte revolucijo v intimni higieni - prilagodljiv 30 cm dolg analni tuš Surge podjetja Aquameo. Kot priznani specialist za visokokakovostne osebne lubrikante širimo svoj portfelj na segment intimnih pršil. Silikonski intimni tuš, razvit za vaginalno in analno uporabo, ponuja popolno rešitev za vašo intimno higieno.

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

30 drugi izdelki iz iste kategorije: