Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Ass Eater - Analni dildo - Extremeo analni vtič

ASS EATER: Ko je ime program...! ASS EATER ni le analni dildo ali butt plug, temveč zelo vzburljiva kombinacija dizajna, funkcije in fantazije. Že samo ime pove, da ta spolna igrača obljublja neprimerljive in ekstremne analne užitke.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    ASS EATER: Ko je ime program...! Ass Eater ni le analni dildo ali butt plug, temveč zelo vzburljiva kombinacija dizajna, funkcije in fantazije. Že samo ime pove, da ta seks igrača obljublja neprimerljive in ekstremne analne užitke.

     

    Ste pripravljeni preseči svoje meje in se potopiti v svet ASS EATERJA?

     

    Provokativno ime ASS EATER ni naključje. To ni le ime izdelka, temveč povabilo, da se potopite v svet intenzivnih občutkov in neodkritih fantazij. To ni le spolna igrača, temveč vrhunsko analno doživetje! Z ASS EATER-jem lahko namreč prodrete v še neodkrite globine svoje anatomije! Zdi se, da ta analni dildo požre vse, na kar naleti - intenzivno, požrešno in neverjetno zadovoljujoče.

     

    Ne čaka vas le analni dildo, temveč celotna analna pustolovščina!

     

    Njegovo prepoznavno ime ni le ime, temveč obljuba. Obljuba za intenzivne trenutke in dih jemajoče vrhunce. Tistim, ki poznajo BDSM ali analno dilatacijo, ASS EATER ponuja povsem novo dimenzijo stimulacije. Ne bo le še en pripomoček v vaši zbirki dildojev, temveč vrata do intenzivnejših občutkov in doživetij.

     

    Podrobnejši pogled na ASS EATER iz serije Extremeo razkrije mojstrovino pozornosti do podrobnosti: vsaka kožna guba, umetelno stiliziran spolovilo in dobro premišljen, naraščajoč premer so dokaz prave izdelave. Njegova izjemna, skoraj nadrealistična oblika spominja na prevelik penis bitja iz drugega sveta in zbuja najbolj divje fantazije.

     

    Vendar pa ASS EATER ne izstopa le s svojim videzom, temveč tudi z različnimi velikostmi:

     

    • Velikost S: idealna za začetnike; dolžina 15 cm in premer od 2,5 do 4,5 cm.
    • Velikost M: vrhunska izkušnja za napredne uporabnike; z dolžino 22 cm in premerom od 3,4 do 6 cm.
    • Velikost L: vrhunska izkušnja za poznavalce, ki vedo, kaj želijo. Z impresivno dolžino 27 cm in premerom od 4,1 do 7,5 cm.

     

    ASS EATER je izdelan iz visokokakovostne spletne strani Liquid Silicone in ponuja svilnato mehko površino ter naraven, prijeten občutek. Hkrati je ASS EATER dovolj prožen, da doseže vse možne točke na telesu, hkrati pa je dovolj stabilen, da je vstavljanje užitek brez napora. Podstavek s priseskom omogoča, da je uporaba brez uporabe rok pravi užitek, in ponuja številne možnosti za kreativne položaje.

     

    Na kratko: ASS EATER ni le vabilo k dih jemajočim pustolovščinam. Je vabilo na ekstremno, intenzivno in fantastično potovanje v analne globine . Ste pripravljeni? ASS EATER komaj čaka, da vas požre.

     

    Čiščenje in uporaba gumba Extremeo Butt Plug:

     

    • Enostavna uporaba: Vstavljanje analnega čepka v anus je lahko čudovita in prijetna izkušnja - še posebej, če veste, kako to narediti pravilno. Za lažje vstavljanje analnega čepka v anus priporočamo naš priljubljeni sprej Extremeo. S kratkim pršenjem se mišica zapiralka sprosti. Tako postane vstavljanje analnega čepka še posebej nežen užitek.

     

    • Pravo lubrikantno sredstvo in naš Lube Shooter: Pravo lubrikantno sredstvo lahko naredi veliko razliko. Pri silikonskih izdelkih, kot je analni čep Extremeo, se morate izogibati lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo material. Namesto tega priporočamo lubrikante na vodni osnovi, kot sta naša Aquameo ali Alphamale Aqua. Ti zagotavljajo prijeten občutek in so varni za uporabo s silikonskimi čepi. Spletna stran Lube Shooter ali aplikator za lubrikant optimizira izkušnjo z analnimi spolnimi igračami, kot so analni čepi. Omogoča, da se lubrikant globlje in enakomerneje porazdeli po analnem kanalu, zaradi česar je vstavljanje čepka bolj udobno in varno. Ker anus ne proizvaja lastnega lubrikanta, zadostna količina lubrikanta zmanjša trenje in tveganje za poškodbe. Poleg tega spletna stran Lube Shooter omogoča čist in natančen nanos brez izgube lubrikanta.

     

    • Čiščenje: Po vsaki uporabi morate svoj analni čep Extremeo temeljito očistiti. S toplo vodo in blagim milom zlahka odstranite večino nečistoč. Za temeljito in higienično čiščenje priporočamo tudi naš sprej VERYCLEAN. Hitro pršenje zagotavlja, da je butt plug vedno pripravljen na naslednjo pustolovščino.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Vstavite ga v svojo notranjost, da ga boste lahko uporabljali za svoje potrebe
    • V prostem prevodu ASS EATER pomeni: Ass Eater: pomeni, da je to "požiralec riti"
    • Extremeo Butt Plugs so analni čepi, ki so jih razvili strokovnjaki.
    • Extremeo ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Germany.
    • Material: izdelan iz visokokakovostnega silikona, brez ftalatov.
    • Analne čepke uporabljajte samo z lubrikantom na vodni osnovi, kot sta Alphamale Aqua ali Aquameo, in našim Lube Shooter.
    • Za ta analni čep priporočamo naš sprej Anal Relax Spray Extremeo. Ta sprej deluje brez izgube občutka, zmanjšuje bolečo občutljivost sfinktra in pomaga doseči nebrzdano spolno ekstazo.
    • Z novimi ritnimi čepi Extremeo imate zdaj na voljo vsestransko brezskrben paket za svoje analne pustolovščine. Podjetje MEO ni le pionir pri razvoju svetovno znanih izdelkov, kot je Extremeo Anal Relax Spray, temveč vedno išče tudi najboljše in najbolj inovativne načine za izboljšanje analnega seksa. Uvedba edinstvenih čepkov Extremeo Butt Plugs je logično nadaljevanje naše strasti do analnih izdelkov. Z dolgoletnimi izkušnjami in povratnimi informacijami naših zvestih strank smo razvili zadnjik, ki postavlja nove standarde na področju oblikovanja, udobja in delovanja.
    • Želite kupiti analni čep? Naše analni čepke lahko naročite po vsem svetu. V nemško govorečih državah lahko najdete seks shope MEO, kot so trgovina MEO v Nemčiji, trgovina MEO v Švici ali trgovina MEO Bondage v Avstriji. Nismo dejavni le po vsej Evropi, kot so Francija, Italija, Nizozemska, Irska, Islandija, Romunija, Norveška, Švedska itd., temveč po vsem svetu, kot so trgovina MEO Sex Shop v Španiji, trgovina z dildi na Danskem in tudi na Finskem - in če govorite češko, lahko naš celoten asortiman seks igrač najdete na spletu na Češkem. Če je vaš jezik estonščina, lahko naš izborbutt plug naročite na spletu v Estoniji. Na voljo smo tudi v Sloveniji, s seks šopom v Bolgariji in široko ponudbo BDSM in erotičnih izdelkov na Slovaškem. Druge trgovine MEO so na voljo v ZDA, Belgiji, Grčiji, na Madžarskem, Japonskem, v Veliki Britaniji, Srbiji, Luksemburgu, na Malti, Portugalskem, Islandiji, Poljskem, v Kanadi, Južni Afriki in na Kosovu.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto!

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto! Dimensioni importanti, adattabile a qualsiasi superficie, maneggevole e di ottimo materiale...cosa dire... ottimo acquisto!

      Ocenjevanje 

      Very fun

      Got it for my boyfriend after he tried my butt plug. Now it took a while but eventually he could take the whole thing. It’s fun to have him keep it all in while he fucks me.

        Ocenjevanje 

        My slave loves the Ass Eater

        I love to use this on my slave. The irregular shape drives his tight little butthole crazy.

          Ocenjevanje 

          Begeistert

          Der Ass Eater besteht aus einem sehr guten Material, die Verarbeitung ist sehr gut (keine Lufteinschlüsse am Dildo erkennbar); der Saugnapf hält auch heftigen Aktionen stand. ;)
          Ich habe ihn direkt nach dem Auspacken ausprobiert und war/bin immer noch hellauf begeistert. Ein Muss für jeden Analliebhaber. Durch seine Oberfläche und vielen Windungen bzw. Detailsversetzte er mich in absolute Ekstase und bescherte mir (anale) Gefühle, die ich bis dato in diesem Ausmaß noch nicht kannte. Die Details sind bei jedem Rein und Raus einfach nur atemberaubend! Man möchte den Ass Eater gar nicht mehr aus seinem Inneren lassen! Klare Kaufempfehlung von mir!

            Ocenjevanje 

            Der Dildo von MEO an sich ist gut…

            Der Dildo von MEO an sich ist gut! Die vielen Detaiks sind schon gut zu spüren und durchaus angenehm! Nachteil: bei analer Verwendung schwieriger sauberzumachen! Evtl. vorher eine Analdusche benutzen…

              Napišite svoj pregled

              Ass Eater - Analni dildo - Extremeo analni vtič

              Ass Eater - Analni dildo - Extremeo analni vtič

              ASS EATER: Ko je ime program...! ASS EATER ni le analni dildo ali butt plug, temveč zelo vzburljiva kombinacija dizajna, funkcije in fantazije. Že samo ime pove, da ta spolna igrača obljublja neprimerljive in ekstremne analne užitke.

              Napišite svoj pregled

              Kupci so kupili tudi:

              30 drugi izdelki iz iste kategorije: