Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Bondaža petelinov in žogic

Glasilo

PUMP IT Manšeta za penis

Ko si nadenete manšeto za penis in jo napolnite, je lahko izjemno tesna in vzburjena! Doživeli boste občutke, za katere si prej niste mislili, da so mogoči. Močan, intenziven občutek pritiska, kot bi ga moška roka tesno stisnila!

Več informacij

2465/00

39,90 €


-5,00 €

34,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ko si nadenete manšeto za penis in jo napolnite, je lahko izjemno tesna in vzburjena! Doživeli boste občutke, za katere si prej niste mislili, da so mogoči. Tako močan, intenziven občutek pritiska, kot bi ga moška roka močno stisnila!

     

    Ste si vedno želeli, da bi vas vaš partner zvezal? Vendar ne na vratu ali rokah, navsezadnje je to namenjeno začetnikom! Zakaj ne bi bili zvezani samo na penisu in modih? Vam je všeč ideja, da bi poskusili nekaj povsem drugačnega? Potem morate preizkusiti našo vez za penis, tako imenovano manšeto za penis. Ta je kot nalašč za spolno stimulacijo penisa od mehkega do trdega!

     

    Manšeta za penis ni le vizualno privlačen pripomoček BDSM za razburljivo igro vlog in kaznovanje! Zaradi tesnega prileganja zagotavlja nabiranje krvi in tako prispeva k ekstremnim občutkom, podobnim tistim, ki jih doživljamo na Cock Bondage. Tesnejše kot je prileganje, intenzivnejši je občutek pritiska, takoj ko penis in moda začnejo nabrekati. Zahvaljujoč praktični funkciji napihovanja lahko rokav za penis kadar koli individualno prilagodite svojim željam.

     

    Kako uporabljam rokav za penis?

     

    Manšeto za penis oblecite okoli penisa in jo namestite ob dno gredi. Vedno se prepričajte, da je vaš penis še vedno ohlapen ali le napol pokončen, ko si jo nadenete. Manšeto za penis zaprite s tlačnim pokrovčkom. Zaradi nastale prekrvavitve bo penis v hipu postal poln in trd. Nato vzemite priročno kroglično črpalko in napihnite manšeto za penis, da bo čvrsta in tesna. Če menite, da je pritisk prevelik, lahko vi ali vaš partner preprosto pritisnete varnostni tlačni ventil in zrak se bo spet sprostil.

     

    Kaj je posebnega pri manšeti za penis?

     

    Manšeta za penis ima podobne prednosti kot običajni obroček za penis: manšeta za penis lahko tudi učinkovito odloži moški izliv in poveča vašo spolno moč. Zaradi žametno mehkega in prijetno raztegljivega materiala je manšeto za penis še posebej enostavno natakniti, zaradi zapenjanja z velcro pa se popolnoma varno prilega. Prava klasika med igračami Cock Bondage, ki je idealna tudi za začetnike.

     

    Na kaj moram biti pozoren pri uporabi manšete za penis?

     

    Manšete za penis ne smete uporabljati z lubrikanti na silikonski osnovi. Lubrikanti, ki vsebujejo silikon, lahko poškodujejo material manšete za penis. Priporočamo lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo by MEO ®.

     

    Vezanje penisa in vezanje penisa:

    Obstajajo moški, ki cenijo zelo čvrst oprijem pri drkanju, drugi pa imajo raje nežen oprijem. Top , ki si drka svoj Sub, lahko svojo prevlado v celoti izkoristi z napihljivo manšeto za penis iz MEO ®. Na spletni strani Cock Bondage manšeto namestite okoli penisa in jo nato napihnite. Začasna prekinitev oskrbe s krvjo s pomočjo napihnjene manšete za penis omogoča doživljanje edinstvenih in dih jemajočih Cock Bondage občutkov.

     

    Kako lahko očistim manšeto za penis?

     

    Rokav za penis po seansi Cock Bondage očistite s toplo vodo in blagim milom. Za posebno nego priporočamo naš sprej VERYCLEAN.

     

    Vodnik po manšeti za penis / zaključek na temo manšete za penis: Obstaja cela vrsta različnih spolnih igračk ali spolnih pripomočkov, kot so obročki za penis, pa tudi ta manšeta za penis. Kaj je manšeta za penis in kaj počne? Manšeta za penis je erotični pripomoček. Namesti se na moški penis. Namen manšete za penis je podpreti penis pri doseganju trde in čvrste erekcije ali zadržati penis ter tudi ustvariti posebno močan občutek prevlade pri dominantnem partnerju. Praviloma je manšeta za penis izdelana iz lateksa, usnja, kot je naša manšeta Gate-of-Hell, ali gume. MEO ® vam ponuja tudi izbiro različnih manšet za penis z različnimi teksturami, gladkimi ali z bodicami. Glede na strukturo rokava za penis se bo vaš užitek še povečal. Na kaj je treba biti pozoren oz. na varno uporabo manšete za penis: Pri nakupu manšete za penis se prepričajte, da je njena velikost prava za vas. Ključnega pomena je, da je dovolj velika za vaš pokončni penis. Priporočljiva je manšeta za penis, ki jo je mogoče napihniti, saj je njena velikost popolnoma prilagodljiva. Če izberete premajhno manšeto za penis, se lahko zgodi, da si med posebno močno erekcijo nataknete penis. Pravilna nega manšete za penis : Ker je manšeta za penis spolna igrača, jo je treba tudi higiensko čistiti. Manšeto za penis lahko običajno očistite s toplo vodo in malo mila. Pomembno je, da manšete za penis ne postavite na sonce, da se posuši, saj bi materiali trpeli zaradi neposrednega UV-sevanja. Pri MEO® lahko kupite tudi tako imenovana čistila za spolne igrače, kot je naš sprej VERYCLEAN. Prednosti in slabosti manšete za penis : Prednosti takšne manšete so številne, vendar obstajajo tudi slabosti, ki jih je treba na tem mestu omeniti v enaki meri. Prednost je seveda ta, da z uporabo manšete dosežete zelo močno erekcijo, ki zagotavlja maksimalen užitek ne le vam, temveč tudi vašemu dominantnemu partnerju. Torej je dejavnik užitka velik in zelo jasna prednost manšete za penis. Tudi nega manšete za penis je preprosta in traja le nekaj trenutkov. Nenazadnje je prednost tudi raznolikost materialov, tj. gume, lateksa, PU ali usnja, saj lahko izberete material, ki vam je najbolj prijeten ali na katerega nimate alergij. Možna pomanjkljivost je, da lahko rokav za penis, če je nekoliko premajhen, povzroči neprijetne modrice na penisu. Zato je pomembno, da izberete pravo velikost ali da izberete manšeto za penis, ki se napihuje.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Napihljiva manšeta za penis
    • Manšeta za penis z nastavljivo velikostjo in funkcijo napihovanja
    • Priporočljivo za omejevanje penisa ali napihovanje Cock Bondage
    • Z velcro zaponko
    • Dolžina cevi približno 24,5 cm
    • Dolžina manšete približno 164 mm, uporabna dolžina približno 128 mm

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Molto divertente

    Molto divertente. Si può decisamente dire che è in linea con le aspettative

      Ocenjevanje 

      Wirklich sehr gute Idee

      Wirklich sehr gute Idee. Schneller Versand, top Produkt, angemessener Preis. Wass will man mehr!

        Ocenjevanje 

        Ottimo

        Sono molto soddisfatto di questo prodotto e posso solo raccomandarlo.

          Ocenjevanje 

          Geiles Gefühl

          Geiles Gefühl wenn es immer enger wird. Kann die Penismanschette wirklich empfehlen. Funktioniert einwandfrei und Dank des Klettverschluss lässt sich die Größe optimal einstellen.

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          naja

          Der Klettverschluss hält der Belastung leider nicht Stand.

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          Extrem geile Gefühle

          Die Penis Manschette lässt sich sehr eng aufpumpen! Es ist wirklich so als würde jemand ganz hart mein Schwanz anfassen. Ich liebe das Gefühl. Extrem geil!

          • 2 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

          Napišite svoj pregled

          PUMP IT Manšeta za penis

          PUMP IT Manšeta za penis

          Ko si nadenete manšeto za penis in jo napolnite, je lahko izjemno tesna in vzburjena! Doživeli boste občutke, za katere si prej niste mislili, da so mogoči. Močan, intenziven občutek pritiska, kot bi ga moška roka tesno stisnila!

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          26 drugi izdelki iz iste kategorije: