Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dildi

Glasilo

XL Dildo z velikim premerom - THINK BIG

Ti je všeč vožnja z velikim XL dildom? Potem morate kupiti dildo THINK BIG XL! Ne le cena, ampak predvsem njegov velik premer vas bo navdušil! Izjemno debel analni dildo, ki je primeren le za profesionalce.

Več informacij

39,90 €


-65%

13,97 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ti je všeč vožnja z velikim XL dildom? Potem morate kupiti dildo THINK BIG XL! Ne le cena, ampak predvsem njegov velik premer vas bo navdušil! Izjemno debel analni dildo, ki je primeren le za profesionalce.

     

    Je velikost za vas res pomembna? Potem boste tukaj našli pravega dilda. Izjemno debeli XL dildi THINK BIG - premer do 7 centimetrov. Zdaj prek spleta naročite dildo želene velikosti.

     

    Ste naveličani vseh dildov, ki so tanjši od vaše podlakti? Potem je spletna trgovina z dildi MEO® pravo mesto za vas.

     

    Ne glede na to, ali gre za vaginalno ali analno uporabo - z izjemnim premerom do 7 cm vam velik XL dildo THINK BIG ponuja prav posebno stimulacijo. Veselite se lahko njegove prožne strukture, močne sesalne podlage in debelega spolovila.

     

    THINK BIG - Veliki dildo XL za analne profesionalce!

     

    Prilagodljiv dildo XL vam ponuja neprimerljiv občutek, da ste napolnjeni do maksimuma. Zaradi močne sesalne osnove lahko v tem analnem užitku uživate tudi brez rok in v najrazličnejših položajih, saj se dildo XL zlahka pritrdi na skoraj vsako gladko površino. Tako lahko uživate v vzburjenem solo seksu ali pa ga uporabite v kombinaciji s strap-onom za pegging seks. Vse, kar zdaj potrebujete, je velika količina lubrikanta MANCUNT. Na kaj še čakate? Razmišljajte veliko!

     

    Vaš novi veliki dildo XL - Kako uporabljati velik dildo XL:

     

    Dolžina in obseg velikega dilda sta lahko zelo zastrašujoča za nekoga, ki ima malo izkušenj z dildom XL. Vendar se lahko tako debel dildo počuti zelo udobno in vas zadovolji kot noben drug dildo.

     

    Preberite vodnik po dildojih MEO ® in se pripravite na svojo veliko analno pustolovščino! Povedali vam bomo, kaj morate upoštevati pri uporabi XL dilda in kateri dildo je najboljši za vas.

     

    Kako naj uporabljam tako velik XL dildo?

     

    Na dih jemajoče trenutke z velikim XL dildom se lahko pripravite v le nekaj korakih:

     

    1.) Očistite XL dildo:

     

    Tudi če je vaš XL dildo popolnoma nov ali ste ga nazadnje očistili, ga morate temeljito oprati z vročo vodo ali higiensko očistiti z našim razpršilom VERYCLEAN, saj bo ta velik XL dildo prodrl v vaše najgloblje notranje prostore. Temeljito čiščenje bo zagotovilo vašo varnost, higieno in zdravje, da bo izkušnja za vas čim bolj pozitivna.

     

    2.) Uporabite veliko lubrikanta in sprej Extremeo:

     

    Velikost tega XL dilda in njegovega debelega spolovila bosta narekovala, kakšen lubrikant morate uporabiti. Izberite lubrikant MEO®, ki je gost, a hkrati gladek, saj olajša vstavljanje in zagotavlja odličen občutek med seksom. Visokokakovostni lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo, je še posebej dobra izbira. Če nameravate uporabiti res velik dildo XL, priporočamo naš gost lubrikant za analni seks MANCUNT. Je vodotopen, bel in kremast ter se občuti kot noben drug lubrikant. MANCUNT združuje prednosti dveh svetov: Drsni kot silikon in se izpira tako enostavno kot voda. MANCUNT je videti skoraj kot sperma in naredi uporabo XL vibratorja neboleč užitek.

     

    Naš sprej EXTREMEO je odlična izbira tako za začetnike v analnem seksu kot za izkušene uporabnike velikih dildov. EXTREMEO je poseben izdelek za analni seks in analno raztezanje. Zaradi posebne kombinacije aktivnih sestavin to pršilo poskrbi za lažje vstavljanje tudi zelo velikih dildov in analnih čepov. Poseben učinek izdelka EXTREMEO spodbuja lažjo penetracijo in tako vodi do sproščenega in strastnega užitka. Gre za analno pršilo, ki v kratkem času poskrbi za nego kože in sprosti anus. Sprej deluje brez izgube občutka, zmanjša bolečo občutljivost sfinktra in pomaga doseči analni seks brez zadržkov!

     

    3.) In gremo!

     

    Zaradi dolžine in obsega je lahko vstavljanje velikih dildov sprva težavno. Vzemite si čas, delajte počasi in izberite položaj, ki vam omogoča, da raztegnete svoje telo. Ulezite se na hrbet z našo blazino ASS UP pod zadnjico ter dvignjenimi in razkrečenimi nogami. Blazina ASS UP bo vašemu telesu zagotovila stabilno in udobno oporo tudi v napornih položajih. Trdna blazina ASS UP tudi preprečuje, da bi se pogreznili v posteljo, in olajša številne druge položaje med seksom in solo seksom. Seveda lahko nad dildojem tudi čepite, da boste imeli večji nadzor nad globino prodiranja velikega dilda. Vsekakor vam priporočamo, da se "ogrejete" z manjšim dildom in nato preidete na velikega dilda XL.

     

    4.) Prepustite se svojemu poželenju brez zadržkov!

     

    Ko ste vstavili debelo glavo XL dilda z največjim premerom, bi se moralo vaše telo dovolj sprostiti, da lahko zdaj v miru uživate v občutkih, ki jih povzroča dildo, in med tem masturbirate. Številne naše stranke uživajo v vrtenju velikega dilda v telesu, da dosežejo vse notranje erogene cone, medtem ko imajo druge raje potisne gibe. Eksperimentirajte in ugotovite, kaj vam je všeč, vendar ne pozabite premikati dilda počasi, da se izognete poškodbam!

     

    Ali obstajajo kakšna tveganja pri uporabi velikega dilda XL?

     

    Ne in da. Če velikega XL dilda vstavite nežno, ne bi smelo biti težav, če pa ga vstavite v naglici, brez izkušenj, brez predigre ali ogrevanja, lahko pride do raztrganin notranjih tkiv in bolečin. Če boste delali počasi, se najprej ogreli z manjšim dildom iz naše trgovine z dildi, uporabili veliko lubrikanta in poslušali svoje telo, boste lahko uživali v vsakem centimetru dilda XL. Če začutite nelagodje ali celo bolečino, prenehajte uporabljati dildo XL, saj vaša ritnica ni pripravljena na tako velik dildo.

     

    Material in nega vibratorja XL proizvajalca MEO ®:

     

    Ta veliki XL dildo je izdelan iz visokokakovostnega silikona. Material je čudovito prožen in spolzek. Poleg tega je silikon, ki ga uporabljamo, zelo stabilen, zato bo vaš XL dildo zdržal dolgo časa. Zelo velik dildo lahko očistite z blagim milom in vodo. Za temeljito higieno priporočamo tudi redno uporabo našega razpršila VERYCLEAN.

     

    Velikosti:

     

    • MALA: dolžina za vstavljanje približno 13 cm, premer stebla 4 cm
    • SREDNJI: Dolžina za vstavljanje približno 16 cm, premer stebla 5 cm
    • VELIKI: dolžina za vstavljanje približno 20 cm, premer gredi 6 cm
    • X-LARGE: dolžina za vstavljanje približno 23 cm, premer gredi 7 cm

     

    Dodatne informacije:

     

     

    • Več informacij o tem, kaj je potrebno narediti, da bi se lahko razširili narazlične dele telesa
    • V tem velikem vibratorju XL lahko uživajo tako ženske kot moški. Ustvarja občutek napolnjenosti in spodbuja notranje stene anusa. Poleg tega velik dildo omogoča analno raztezanje, kar je pogosta fantazija pri BDSM.
    • Za največji užitek priporočamo lubrikant MANCUNT iz naše seks trgovine.
    • Zahvaljujoč praktični sesalni podlagi se dildo zanesljivo oprime vseh gladkih površin. Dildo je primeren tudi za uporabo v postroju s pasovi.
    • Material: 100 % silikon
    • žametno mehka površina
    • prožen in hkrati prijetno čvrst
    • debel spolovilo
    • 100 % brez ftalatov
    • brez vonja

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    XLARGE IS JUST FANTASTIC !

    FLEXIBLE ! really silky love it ! Perfect for fistplayer who want smooth toys

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Großer schöner Dildo so wie er sein soll

    Nach genügend Vordehnung und ausreichender Verwendung von Gleitmittel konnte der Think Big Dildo gut eingeführt werden. Der Sitz des Dildos ist gut und er bleibt da, wo er soll und man spürt ihn sehr gut. Ich habe nachgemessen und die angegebenen Abmessungen stimmen. Vor dem Erwerb sollte man sich der Größe bewusst werden und evtl. eine Größe kleiner wählen.

    • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    XL Dildo z velikim premerom - THINK BIG

    XL Dildo z velikim premerom - THINK BIG

    Ti je všeč vožnja z velikim XL dildom? Potem morate kupiti dildo THINK BIG XL! Ne le cena, ampak predvsem njegov velik premer vas bo navdušil! Izjemno debel analni dildo, ki je primeren le za profesionalce.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: