Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ekstremna stimulacija bradavic

Glasilo

BDSM sponke iz Dr. Sada - rožnato zlate barve

Zaradi posebne oblike sponke BDSM so močne sponke za bradavičke in genitalije, ki so idealne za ljubitelje ekstremnih užitkov.

Več informacij

3558/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Zaradi posebne oblike so objemke BDSM močne objemke za bradavice in genitalije, idealne za ljubitelje ekstremnih užitkov.

    Bradavice in spolovilo sta erogeni območji, kjer se konča na milijone drobnih živcev. Ne zaman jima med seksom posvečamo toliko pozornosti - tako moški kot ženske.

    Osnovno pravilo za sponke za bradavičke je: Čim večja je površina, po kateri je razporejen pritisk prijema, tem bolj prijeten je občutek. Nasprotno pa manjša površina pomeni večji pritisk vpenjanja in s tem večjo stimulacijo. Sponke Dr. Sado združujejo majhno površino (kroglaste oblike) z intenzivnim pritiskom, zaradi česar so najbolj ekstremne sponke v ponudbi spolnih igrač BDSM. Kot nalašč za tiste, ki jim je všeč malo težje in želijo izkusiti učinek užitka in bolečine.

    Kvintesenca izkušnje užitka in bolečine z rožnato zlatimi sponkami BDSM Dr. Sada je v edinstveni kombinaciji intenzivne stimulacije in tanke meje med užitkom in bolečino. Te izvrstne objemke, ki so bile posebej razvite za občutljive predele bradavičk in genitalnega področja, nagovarjajo najgloblje ravni čutnega doživljanja. Zaradi svoje posebne oblike in intenzivnega pritiska vpenjanja ponujajo ekstremno izkušnjo za vse tiste, ki ne želijo le raziskovati, temveč tudi popolnoma uživati v igri z mejo med užitkom in bolečino. Izdelani so iz elegantnega nerjavečega jekla v barvi rožnatega zlata, združujejo estetiko s funkcionalnostjo in so jasna izjava za poznavalce, ki iščejo vznemirjenje. Te objemke niso primerne za začetnike, obljubljajo pa nepozabno izkušnjo za vse, ki so pripravljeni premikati svoje meje in izkusiti vso intenzivnost BDSM.

    Več podrobnosti:

    • Svoje izkušnje in izkušnje z BDSM: objemke za BDSM od Dr. Sada
    • Stiskala Dr. Sado izvajajo izjemno močan pritisk in niso primerna za začetnike.
    • Material: nerjaveče jeklo
    • Barva: rožnato zlato
    • Obseg dobave: 1 par objemk
    • Dimenzije: približno 50 mm x 27 mm
    • Sponke očistite z razpršilom INSTACLEAN

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sie sehen edel aus und halten gut.

    Als Neuling auf diesem Gebiet habe ich mit meinem Partner dieses Produkt bestellt und war positiv überrascht. Beim Anprobieren halten die Klemmen gut und verrutschen nicht bei Bewegungen. Sehr geiles Tragegefühl. Schön fest, so dass es etwas schmerzt, und nicht zu locker, so dass sie abfallen könnten.

      Napišite svoj pregled

      BDSM sponke iz Dr. Sada - rožnato zlate barve

      BDSM sponke iz Dr. Sada - rožnato zlate barve

      Zaradi posebne oblike sponke BDSM so močne sponke za bradavičke in genitalije, ki so idealne za ljubitelje ekstremnih užitkov.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      25 drugi izdelki iz iste kategorije: