Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Masturbatorji za moške

Glasilo

Masturbator "Sporočilo v steklenici

"Sporočilo v steklenici" podjetja MEO je masturbator za moške, ki ne le vzburja, temveč masturbaciji dodaja tudi akustično izkušnjo. Masturbator, ki je pripravljen za uporabo kadar koli, združuje dizajn in funkcijo ter tako ustvarja neprekosljivo izkušnjo.

Več informacij

3672/00

na voljo

    Več informacij

    "Sporočilo v steklenici" podjetja MEO je masturbator za moške, ki ne le vzburja, temveč masturbaciji dodaja tudi akustično raven doživetja. Masturbator, ki je pripravljen za uporabo ob vsakem času, združuje dizajn in funkcijo ter ustvarja neprekosljivo izkušnjo.

    Ta mojstrovina tehnologije ni nadomestilo za vašo lastno roko - ker kdo bi to zmogel -, vendar ponuja povsem edinstveno in popolnoma samodejno izkušnjo masturbacije. Opremljen s šestimi fascinantnimi načini in masažnimi funkcijami, ki tesno obkrožajo penis, vsakega moškega s strastnim stokanjem pripelje do vrhunca, preseneti pa tudi s sedmimi dinamičnimi rotacijskimi in potisnimi gibi.

    Vrhunec? V tem masturbatorju lahko uživate popolnoma brez uporabe rok. Vgrajen v trpežno ohišje, ki skozi okence razkriva penis, na odprtini masturbatorja čaka povabilo, ki ne bo dolgo čakalo: Mehak, vabljiv anus vodi penis v ozek analni kanal, katerega tekstura bo uresničila vse vaše mokre sanje. Samo pritisnite gumb in že ste sredi vrtinca čutnih gibov, ki jih spremljajo glasovi, ki vam v ušesa vdirajo stokanje in umazano govorjenje - zaradi priloženih slušalk pa ne boste zamudili nobene besede.

    Masturbator je opremljen z robustnim držalom s priseskom za trenutke, ko bi se radi odpovedali nadzoru. Naj bo na steni tuša, delovni površini ali oknu - "Message In A Bottle" vam bo zagotovil, kar želite, pod kotom, ki vam najbolj ustreza.

    Zahvaljujoč funkciji polnjenja USB ta luksuzni masturbator ni le mobilen, ampak je tudi vedno pripravljen, ko ste vi. In ko je užitka konec, lahko notranjo lupino iz prozornega TPE enostavno odstranite za hitro čiščenje.

    Več podrobnosti:

    • Masturbator "Sporočilo v steklenici"
    • Načini: 6 načinov
    • Zvočni učinki: Strastno stokanje
    • Možnosti gibanja: 7 gibov vrtenja in potiskanja
    • Uporaba brez uporabe rok: mogoča zaradi trdnega držala s priseskom
    • Material: Mehak material, občutek kot pri pravem, v obliki anusa
    • Tekstura: biserna tekstura v notranjosti za intenzivnejše občutke
    • Upravljanje: Enostavno upravljanje s pritiskom na gumb
    • Glasovi: Dva različna stokajoča glasova z umazanim govorjenjem
    • Dodatki: Priložene so slušalke za akustično doživetje
    • Pritrditev: trpežen nosilec s priseskom za vsestransko namestitev
    • Polnjenje: Vrata USB za mobilno in vedno pripravljeno delovanje
    • Čiščenje: Snemljiva notranja lupina iz TPE (elastomer) in plastično ohišje, ki ga je mogoče prati, omogočata enostavno čiščenje
    • Dimenzije: 30,8 cm skupne dolžine, 11,4 cm prodorne dolžine, 9,14 cm širine ohišja
    • Teža: približno 0,9 kg

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Praktisch und geil

    Praktisch und geil
    Besorgt‘s mir fast zu gut

      Ocenjevanje 

      Awesome product

      Well WoW is all I can say. Talk about feeling like the real thing. It is an awesome product and I cum hard every time I use it. Which btw is often.

        Ocenjevanje 

        Very enjoyable and does the job real nice.

        I didn't really know what to expect with this being my first auto stroker. I've used just your regular masturbators before and they're fine, but nothing the good ol' left and right can't do just fine. Combine that with mutual play with my partner whose toy does all the work for her, I wanted something that did the work for ME!

        And this one does the trick! The sounds it makes when you plug in the headphones are a little silly for me, but I appreciate you can flip between female and male to suit your preference. Also, the lights aren't really necessary either.

          Napišite svoj pregled

          Masturbator "Sporočilo v steklenici

          Masturbator "Sporočilo v steklenici

          "Sporočilo v steklenici" podjetja MEO je masturbator za moške, ki ne le vzburja, temveč masturbaciji dodaja tudi akustično izkušnjo. Masturbator, ki je pripravljen za uporabo kadar koli, združuje dizajn in funkcijo ter tako ustvarja neprekosljivo izkušnjo.

          Napišite svoj pregled

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: