Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Napihljivi dildi in analni čepi

Glasilo

Napihljiv analni čep - Anal Wonder 3.0

Naš napihljiv analni čep je idealen za dolgotrajne uporabnike, saj lahko cevko in kroglico črpalke odstranite, ko je čep vstavljen in napihnjen do želene velikosti. Zaradi anatomske oblike se osnova analnega čepka, ko je popolnoma vstavljen, vsrka med zadnjico.

Več informacij

3259/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus stroški dostave

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Naš analni čep je napihljiv in popoln za dolgotrajne uporabnike, saj lahko cevko in kroglico črpalke odstranite, ko je analni čep vstavljen in napihnjen do želene velikosti. Zaradi svoje anatomske oblike se dno analnega čepka, ko je popolnoma vstavljen, vsrka med zadnjico. Tako lahko napihljiv analni čep diskretno nosite v sebi 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Vse skupaj je popoln butt plug, ki navdušuje naše stranke po vsem svetu.

     

    A to še ni vse! Pod površino prožnega silikona je težka, vrtljiva kroglica, ki daje napihljivemu analnemu čepu zelo veliko težo in tako zagotavlja izjemno stimulacijo. Inovativna zasnova olajša vstavljanje in zagotavlja izjemno polnilni občutek v anusu ter odlično stimulacijo prostate.

     

    Napihljiv analni čep z odstranljivo cevko lahko brez težav uporabljate več ur. Ne glede na to, ali ste v pisarni, med nakupovanjem ali med seksom s partnerjem - napihljiv analni čep MEO ® vas razvaja z intenzivnimi občutki.

     

    Kako uporabljam napihljiv analni čep?

     

    Napihljiv analni čep se vstavi kot običajen butt plug - po možnosti v položaju po pasje. Naš napihljiv analni čep z vašim gibanjem razvije lastno življenje, kar poznajo le zelo aktivni spolni partnerji ali dragi stroji za seks. Težka, vrteča se kroglica prenaša svojo energijo (poimenovali smo jo "Fuck Energy"), ne da bi se napihljivemu analnemu čepu bilo treba premakniti. Močni udarci, ki postajajo vse močnejši, se prenašajo neposredno in globoko v najgloblji del telesa. Neverjetno doživetje z vsakim gibom in korakom. In skupaj z možnostjo, da lahko s pomočjo kroglice s črpalko nenehno spreminjate velikost analnega čepka, je to popolnoma vznemirljiv občutek!

     

    Odvisno od tega, kako dolgo uporabljate pump ball, lahko spreminjate velikost od preprostega raztezanja za analno vadbo do ekstremne velikosti. Za moške napihljiv analni čep intenzivno stimulira prostato in zaradi vznemirljivega pritiska zagotavlja še močnejše orgazme.

     

    Napihljiv analni čep lahko uporabljate le z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Aquameo ali Alphamale Aqua. Lubrikanti na osnovi silikona lahko poškodujejo material. Napihljiv analni čep pred vsako uporabo in po njej očistite z našim razpršilom VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Napihljiv analni čep
    • Velikost analnega čepka (nenapihnjenega): premer: 3 cm, dolžina: 7 cm
    • Velikost analnega čepka (napihnjenega): premer 9 cm, dolžina 14 cm
    • Napihljiv analni čep mora biti napihnjen do premera največ 9 cm.
    • Dolžina cevi približno 50 cm
    • S kroglico črpalke in ventilom za izpuščanje zraka
    • Odstranljiva cev
    • Težka kovinska utež v notranjosti analnega čepka se v analnem kanalu zdi popolnoma polna in nenehno draži prostato.
    • Material: silikon, brez ftalatov, kovina.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Much fun!

    I like how its not to big upon insertion then after a few pumps you really feel full!

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Macht den Sex noch geiler

    Eigentlich sehr gut. Wir benutzten ihn sowohl als auch. Ich persönlich fand es geil. Meine Frau ist auch nicht abgeneigt. Preis Leistung echt Top wenn ich sehe wie groß es sich aufpumpt. Gutes angenehmens Material und lässt sich gut einführen. Macht den Sex noch geiler

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Napihljiv analni čep - Anal Wonder 3.0

    Napihljiv analni čep - Anal Wonder 3.0

    Naš napihljiv analni čep je idealen za dolgotrajne uporabnike, saj lahko cevko in kroglico črpalke odstranite, ko je čep vstavljen in napihnjen do želene velikosti. Zaradi anatomske oblike se osnova analnega čepka, ko je popolnoma vstavljen, vsrka med zadnjico.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: