Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sponke za bradavice

Glasilo

MAWA objemke za bradavičke z verigo

Naše nastavljive objemke za bradavice MAWA z verižico so prava klasika BDSM in obvezna oprema za vse, ki želijo preizkusiti svoje meje in okrepiti stimulacijo bradavic.

Več informacij

3690/00

na voljo

    Več informacij

    Naše nastavljive objemke za bradavičke MAWA z verižico so prava klasika BDSM in obvezna oprema za vse, ki želijo preizkusiti svoje meje in okrepiti stimulacijo bradavičk.

    Te visokokakovostne objemke za bradavice so primerne za vse velikosti bradavic. Zahvaljujoč možnosti, da jih na široko odprete, in odsotnosti ranljivih vzmetnih mehanizmov zagotavljajo zanesljivo in prilagodljivo stimulacijo bradavic. Prijemalke za bradavice se nastavljajo z obračanjem nastavitvenih vijakov, kar zagotavlja enostavno rokovanje tudi s spolzkimi ali v rokavicah.

    Prijemalke so bile posebej razvite za tiste, ki želijo izkusiti celoten spekter od nežne do zelo intenzivne stimulacije. Močna kovinska vzmet zagotavlja učinkovit pritisk, ki ni nujno primeren za občutljive posameznike. Te objemke, povezane z izjemno močno verižico, ki poudarja robusten videz, omogočajo igranje z močjo vpenjanja s preprostim obračanjem kolesca.

    • Idealne za profesionalce in začetnike: Ne glede na to, ali ste novinec v svetu stimulacije bradavic ali želite povečati intenzivnost stimulacije bradavic, te objemke za bradavice ponujajo popolno kombinacijo prilagodljivosti in nadzora.
    • Orgazem bradavičk: Pripravite se na edinstvene vrhunce, ki jih lahko dosežete z usmerjeno stimulacijo.
    • Dve objemki MAWA z verižico iz nerjavečega jekla: Ti objemki sta lepo povezani z verižico in omogočata različne stile igranja.
    • Regulacija pritiska: Z nastavljivimi vijaki lahko nastavite pritisk točno po svojih željah.
    • Protizdrsna prevleka: Široke, ravne objemke imajo protizdrsno prevleko, ki zagotavlja optimalen oprijem.
    • Nastavljiva širina: odprite objemke do želene širine. Za pogumne med vami: Odstranite zaščitne pokrovčke za neposreden stik kovine s kožo.
    • Uporaba: Prijemalke MAWA namestite na bradavičke in zavrtite vijak, dokler vam ne bo udobno. Če objemke ob potegu ne odpadejo, so pravilno nameščene.


    Slavni orgazem bradavičk:

    Orgazem bradavičk je spolni vrhunec, ki ga dosežemo s stimulacijo bradavičk, ne da bi potrebovali neposredno spolno stimulacijo spolnih organov. Ta vrsta orgazma poudarja dejstvo, da so bradavičke in okolica prsi zelo občutljiva erogena območja, ki lahko pri mnogih ljudeh, ne glede na spolni ali biološki spol, sprožijo intenzivne občutke ugodja.

    Več podrobnosti:

    • MAWA objemke za bradavice z verižico
    • Dimenzije: Dolžina 50 mm, dolžina verige 300 mm, širina 25 mm, širina odprtine 20 mm.
    • Material: nerjavno jeklo brez niklja, plastika
    • Sponke za bradavice z zaščitnimi pokrovčki: Zaščitni pokrovčki so zasnovani tako, da zmanjšujejo občutljivost kože in preprečujejo neposreden občutek kovine na koži, kar povečuje udobje in preprečuje draženje kože. Omogočajo nežnejšo uporabo sponk, zlasti za začetnike ali osebe z občutljivo kožo.
    • Upoštevajte, da mora biti uporaba teh objemk sporazumna in zahteva določeno mero previdnosti ter razumevanja lastnih in partnerjevih omejitev.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    On-the-fly adjustment is key

    These are top of the line nipple clamps. They look fantastic and work flawlessly. Smooth action. The great thing here is that they are adjustable for girls with meatier nipples. These wouldn't work well as a clamp for smaller nipples because they would pull through. For larger nipples, they were fantastic for my wife as I teased her closer and closer, I was able to continue to increase the sensation on her nipples by making them tighter and tighter. What she thought was enough at first, to what she was begging for in nipple pain at the end, was finally possible with ease. This is a must have in your collection if there is a person with good thick nipples that need to be clamped.

      Napišite svoj pregled

      MAWA objemke za bradavičke z verigo

      MAWA objemke za bradavičke z verigo

      Naše nastavljive objemke za bradavice MAWA z verižico so prava klasika BDSM in obvezna oprema za vse, ki želijo preizkusiti svoje meje in okrepiti stimulacijo bradavic.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: