Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Vibratorji

Glasilo

Rocks-Off Oriel - luksuzni vibrator

Uživajte v popolnoma čutnih užitkih z luksuznim vibratorjem Oriel iz Rocks-Off, posebej zasnovanim za pare, ki si želijo močnejše stimulacije. Eleganten na videz, a zmogljiv v delovanju, vibrator Oriel vas bo navdušil

Več informacij

2945/00

na voljo

Več informacij

Uživajte v popolnoma čutnih užitkih z luksuznim vibratorjem Oriel iz Rocks-Off, posebej zasnovanim za pare, ki si želijo močnejše stimulacije. Eleganten na videz, a zmogljiv v delovanju, vibrator Oriel vas bo navdušil. Občutite, kako se popolnoma prilagaja konturam vašega telesa in vam zagotavlja globoke vibracije točno tam, kjer si jih najbolj želite.

 

Z desetimi visoko intenzivnimi načini vibriranja in pulziranja vas bo vibrator Oriel popeljal na nove ravni užitka. Prilagodljiva glava zagotavlja izjemno natančno stimulacijo, vodoodporna zasnova pa pomeni, da lahko z vibratorjem Oriel uživate pod tušem ali v kopeli.

 

Vibrator Oriel je popoln spremljevalec za erotične pustolovščine, bodisi sam ali s partnerjem. Ta luksuzni vibrator vas ne bo navdušil le zaradi svoje impresivne zmogljivosti, saj boste z njim doživeli novo dimenzijo užitka in nepozabne trenutke, polne strasti. Upajte si in izkusite čudovito stimulacijo, ki vam jo lahko ponudi ta vibrator. Prepustite se zapeljevanju, uživajte v žametno mehki površini iz koži prijaznega silikona in doživite čutne vrhunce, ki jih ne boste nikoli pozabili.

 

S samo 3 urami polnjenja vam vibrator Oriel s spletne strani Rocks-Off ponuja do 3 ure užitkov med igranjem. Upoštevajte, da za najboljšo izkušnjo uporabite lubrikant na vodni osnovi, da zaščitite visokokakovostni material vibratorja. Po vsaki uporabi priporočamo, da vibrator temeljito očistite z vodo in našim razpršilom VERYCLEAN, da boste lahko dolgo uživali v svoji novi spolni igrački.

 

Več podrobnosti:

 

  • Oriel luksuzni vibrator iz Rocks-Off
  • Nevsiljiva velikost, največja moč
  • Čutni, žametno mehak, telesu prijazen silikon
  • 10 zelo močnih stopenj vibriranja in pulziranja
  • Prilagodljiva glava za natančno stimulacijo
  • 100-odstotno vodoodporen
  • Pulziranje s svetlečo diodo
  • Polnjenje prek USB
  • 3 ure polnjenja za do 3 ure užitka
  • Dimenzije: Premer največ 4,8 cm, premer najmanj 1,8 cm, dolžina 22,5 cm
  • Material: silikon, ABS
  • Rocks-Off in MEO sta priznani podjetji in blagovni znamki, ki sta specializirani za proizvodnjo visokokakovostnih in inovativnih spolnih igrač. Obe podjetji sta znani po svoji široki ponudbi izdelkov, ki vključuje tako vibratorje kot tudi druge spolne igrače. Rocks-Off in MEO sta si pridobila sloves ponudnikov izdelkov visoke kakovosti in zmogljivosti. Njune spolne igrače odlikujejo privlačna oblika, enostavna uporaba in močne vibracije. Rocks-Off je še posebej znan po svojih vibratorjih Bullet, ki so zelo priljubljeni zaradi svoje majhnosti in močnih vibracij. Vendar Rocks-Off in MEO ponujata tudi druge vibratorje, stimulatorje prostate, analne kroglice in še veliko več. Podjetji MEO in Rocks-Off si prizadevata pomagati ljudem pri iskanju spolne izpolnitve in narediti njihovo ljubezensko življenje bolj vznemirljivo. Zaradi njune zavezanosti kakovosti, inovacijam in zadovoljstvu strank sta postali zaupanja vredni blagovni znamki v svetu spolnih igrač.

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

Rocks-Off Oriel - luksuzni vibrator

Rocks-Off Oriel - luksuzni vibrator

Uživajte v popolnoma čutnih užitkih z luksuznim vibratorjem Oriel iz Rocks-Off, posebej zasnovanim za pare, ki si želijo močnejše stimulacije. Eleganten na videz, a zmogljiv v delovanju, vibrator Oriel vas bo navdušil

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

30 drugi izdelki iz iste kategorije: