Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dildi

Glasilo

Velik dildo "Victor

Velike, izbočene žile in debela moda! 10-centimetrski dildo Victor iz MEO® je izdelan iz mehkega, prožnega vinila in je s svojo ravno gredjo in izrazitim spolovilom kot nalašč za analne užitke. Debela moda poskrbijo tudi za varnost, ki je potrebna pri jahanju.

Več informacij

2550/00

na voljo

    Več informacij

    Velike, izbočene žile in debela moda! 10-centimetrski dildo Victor iz MEO ® je izdelan iz mehkega, prožnega vinila in je s svojo ravno gredjo in izrazitim spolovilom kot nalašč za analne užitke. Debela moda poskrbijo tudi za varnost, ki je potrebna pri jahanju.

     

    Želite kupiti debel dildo? Potem je Victor popolna izbira, saj je res lep debel dildo, ki samo čaka, da izpolni vse vaše analne fantazije! Debel dildo je dolg 20 cm, njegov premer pa znaša 10 cm!

     

    Kako uporabljam debeli analni dildo?

     

    Na dih jemajoče trenutke z debelim dildom se lahko pripravite v le nekaj korakih:

     

    1.) Očistite debeli dildo:

     

    Tudi če je vaš debeli dildo popolnoma nov ali ste ga nazadnje očistili, ga morate temeljito oprati z vročo vodo ali higiensko očistiti z našim razpršilom VERYCLEAN, saj bo ta debeli dildo prodrl v vaše najgloblje notranje prostore. Temeljito čiščenje bo zagotovilo vašo varnost, higieno in zdravje, da bo izkušnja za vas čim bolj pozitivna.

     

    2.) Uporabite veliko lubrikanta in sprej Extremeo:

     

    Debelina tega dilda bo narekovala, kateri lubrikant morate uporabiti. Izberite MEO® lubrikant, ki je gost, vendar gladek, saj olajša vstavljanje in zagotavlja odličen občutek med seksom. Če nameravate uporabiti velik dildo, priporočamo naš gost lubrikant za analni seks MANCUNT. Je vodotopen, bel in kremast ter se občuti kot noben drug lubrikant. MANCUNT združuje prednosti dveh svetov: Drsni kot silikon in se izpira tako enostavno kot voda. MANCUNT je skoraj videti kot sperma in naredi uporabo debelega dilda prijeten užitek.

     

    Naš sprej EXTREMEO je odlična izbira tako za začetnike v analnem seksu kot za izkušene uporabnike debelih dildov. EXTREMEO je poseben izdelek za analni seks in celo analno dilatacijo. Zaradi posebne kombinacije aktivnih sestavin to pršilo poskrbi za lažje vstavljanje tudi zelo debelih dildov in analnih čepov. Poseben učinek izdelka EXTREMEO spodbuja lažjo penetracijo in tako vodi do sproščenega in strastnega užitka. Gre za analno pršilo, ki v kratkem času poskrbi za nego kože in sprosti anus. Sprej deluje brez izgube občutka, zmanjša bolečo občutljivost sfinktra in pomaga doseči seks brez zavor z dildom!

     

    3.) In gremo!

     

    Zaradi dolžine in obsega je lahko vstavljanje debelih dildov sprva težavno. Vzemite si čas, delajte počasi in izberite položaj, ki vam omogoča, da raztegnete telo. Ulezite se na hrbet z našo blazino ASS UP pod zadnjico ter dvignjenimi in razkrečenimi nogami. Blazina ASS UP bo vašemu telesu zagotovila stabilno in udobno oporo tudi v napornih položajih. Trdna blazina ASS UP tudi preprečuje, da bi se pogreznili v posteljo, in olajša številne druge položaje med seksom in solo seksom. Seveda lahko nad debelim dildom tudi čepite, da boste imeli večji nadzor nad globino prodiranja debelega dilda. Vsekakor priporočamo, da se "ogrejete" z manjšim dildom in nato preidete na debelega.

     

    4.) Prepustite se svojemu poželenju brez zadržkov!

     

    Ko ste vstavili debelo glavo debelega dilda, želodec z največjim premerom, se mora vaše telo dovolj sprostiti, tako da lahko zdaj v miru uživate v občutkih, ki jih povzroča debel dildo, in med tem masturbirate. Številne naše stranke uživajo v vrtenju velikega dilda v telesu, da dosežejo vse notranje erogene cone, medtem ko imajo druge raje potisne gibe. Eksperimentirajte in sami ugotovite, kaj vam je všeč, vendar ne pozabite premikati debelega dilda počasi, da se izognete poškodbam!

     

    Ali obstajajo kakšna tveganja pri uporabi debelega analnega dilda?

     

    Ne in da. Če boste debeli dildo vstavljali nežno, ne bi smelo biti težav, če pa boste dildo vstavili prehitro, brez izkušenj, brez predigre ali brez ogrevanja, lahko pride do raztrganin notranjih tkiv in bolečin. Če boste delali počasi, se najprej ogreli z manjšim dildom iz naše trgovine z dildi, uporabili veliko lubrikanta in poslušali svoje telo, boste lahko uživali v vsakem centimetru debelega dilda. Če začutite nelagodje ali celo bolečino, prenehajte z uporabo debelega dilda, ker vaša ritnica ni pripravljena na tako debelega dilda.

     

    Material in nega debelega analnega dilda MEO ®:

     

    Ta debeli dildo je izdelan iz visokokakovostnega vinilnega materiala. Material je čudovito prožen in spolzek. Poleg tega je vinil, ki ga uporabljamo, zelo stabilen, tako da bo vaš debeli dildo zdržal dolgo časa. Victorjev debeli dildo lahko očistite z blagim milom in vodo. Za temeljito higieno priporočamo tudi redno uporabo našega razpršila VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Debeli dildo za moške in ženske
    • Izdelano v Evropi! To analno spolno igračo je za vas v Evropi izdelal MEO™
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože
    • Lubrikant: Priporočamo naše lubrikante FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT ali FORMULA X HYBRID.
    • Čiščenje: Topla voda in naše čistilo za igrače VERYCLEAN
    • Med analnim seksom se ne bojte velikih spolnih igračk: naš sprej EXTREMEO sprosti mišice sfinktra in olajša vstavljanje

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Massive ass stretcher

    Great dildo, major ass stretcher. Good material and not too long so you can sit on it.

      Ocenjevanje 

      Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte.

      Der dicke Dildo ist der pure Wahnsinn. Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte. Auf dem Bild kann man nicht mal annähernd die großen Ausmaße erkennen, denn dieser geile Dildo ist echt groß. Die Verarbeitung ist sehr gut, ich konnte keine Nähte oder andere Mängel feststellen und auch gibt es keinen Geruch.

        Napišite svoj pregled

        Velik dildo "Victor

        Velik dildo "Victor

        Velike, izbočene žile in debela moda! 10-centimetrski dildo Victor iz MEO® je izdelan iz mehkega, prožnega vinila in je s svojo ravno gredjo in izrazitim spolovilom kot nalašč za analne užitke. Debela moda poskrbijo tudi za varnost, ki je potrebna pri jahanju.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: