Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Realistični dildi

Glasilo

Realistični dildo s priseskom 19 cm

Kmalu bo na voljo 

Pripravite se na dildo Alphamale - realistični dildo, ki spremeni vse. S svojim realističnim občutkom in videzom postavlja nove standarde. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec, ta dildo izpolnjuje najvišje zahteve!

Več informacij

3619/00

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Realistični dildo s priseskom 19 cm: mojstrovina zapeljevanja!

    Pripravite se na dildo Alphamale - realistični dildo, ki spremeni vse. S svojim realističnim občutkom in videzom postavlja nova merila. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec, ta dildo izpolnjuje najvišje zahteve!

    Naš realistični dildo, ki je del naše ekskluzivne ponudbe dildov in je na voljo v štirih velikostih (19 cm, 22 cm, 24 cm in 27 cm), presega vsa pričakovanja glede realističnosti in pristnosti:

    Izkusite razliko med zelo dobrim in odličnim dildom:

    Ta dvoplastni dildo je izdelan iz revolucionarne Liquid Silicone in ponuja tako resnično doživetje, da se zdi skoraj nerealno. Zahvaljujoč tehnologiji Always Up™ je dildo Alphamale vedno pripravljen na akcijo, struktura z dvojno gostoto pa zagotavlja neprekosljivo realističen občutek.

    Naš realistični dildo Alphamale postavlja nove standarde glede realističnosti: od izbočenega spolovila, ki ga lahko intenzivno občutite ob vsakem gibu, do impresivno realističnih žil, ki potekajo vzdolž celotne gredi - vsaka podrobnost je popolna. Debela, skrbno modelirana moda niso le dodatna paša za oči, temveč zagotavljajo tudi realističen občutek, ki zaokroži celotno izkušnjo s tem dildom.

    Neustavljivo mehka površina Flexiskin™: Dih jemajoče dobro!

    Zaradi edinstvenega materiala Flexiskin™ je dildo Alphamale še posebej prožen in svilnat. Ta material ni le prijeten na otip, temveč je tudi hipoalergeni in neporozen, zato je še posebej higieničen in varen za telo.

    Realistična oblika in barva: Kot pravi penis - le boljši!

    Za naš realistični dildo Alphamale je značilna popolnoma ukrivljena anatomska oblika z zelo velikimi modi in močnim priseskom, ki je primeren tudi za strap-on. Zaradi realistične barve je tudi eden najbolj realističnih dildov na trgu.

    Optimalna velikost za intenzivne užitke:

    Z dolžino približno 19 cm in premerom približno 4 cm je naš realistični dildo idealne velikosti za globoka in izpolnjujoča doživetja, tako analna kot vaginalna. Popolnoma prepričljiva je tudi dolžina vstavljanja, ki znaša približno 13 cm.

    Močna zmogljivost z močnim priseskom:

    Vrhunec dilda je njegov močan prisesek, ki odpira številne možnosti. Zahvaljujoč robustnemu in zanesljivemu prisesku lahko dildo pritrdite na skoraj vsako gladko površino - za užitek brez uporabe rok, kjerkoli želite. Ne glede na to, ali ga pritrdite na steno, tla ali drugo gladko površino, se prisesek drži varno in stabilno. Zaradi te prilagodljivosti je dildo Alphamale vsestranska spolna igrača za ustvarjalne in zadovoljujoče solo seanse ali kot vznemirljiv dodatek k seksu s partnerjem. Sesalec razširi vaše možnosti in popelje vaše fantazije v nove dimenzije.

    Stabilnost in vzdržljivost: v tem vibratorju boste uživali vse življenje!

    Plast Flexiskin™ skriva čvrsto silikonsko jedro, ki realističnemu vibratorju zagotavlja potrebno stabilnost in elastičnost. Ta popolna kombinacija materialov zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo.

    Optimalna nega Alphamale dilda: Lubrikant in čiščenje

    Priporočila za lubrikant: Za najboljše izkoristke vašega Alphamale dilda priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi. Izogibajte se lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko ti poškodujejo visokokakovostni silikonski material dilda. Naše najboljše priporočilo je lubrikant AquaMEO, ki se popolnoma ujema z našimi izdelki in zagotavlja naraven občutek.

    Nasveti za čiščenje: Čiščenje vašega Alphamale dilda je preprosto in pomembno za dolgo življenjsko dobo. Dildo po uporabi preprosto očistite s toplo vodo in nevtralnim milom. Za temeljito čiščenje in optimalno higieno priporočamo tudi naš posebni čistilni sprej VERYCLEAN. Ta je nežen do materiala in zagotavlja, da je vaš dildo Alphamale vedno svež in pripravljen na naslednjo avanturo.

    Odkrijte, zakaj naš realistični dildo Alphamale iz Liquid Silicone ni le dildo, temveč povsem nova, popolnoma realistična izkušnja.

    Več podrobnosti:

    • Realističen dildo s priseskom in velikimi modi
    • Dolžina: 19 cm
    • Dolžina za vstavljanje: 13,2 cm
    • Premer: 4,0 cm
    • Material: silikon, brez ftalatov

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Größer wäre besser

    ich fände ihn länger besser

      Ocenjevanje 

      Geiles Erlebnis

      Die Anwendung dieses Dildos ist ein geoöes Vergnügen. Er gleitet leicht und sorgt für eine super Befriedigung. Die realistische Form stimuliert genau die richtigen Stellen und sorgt für ein unglaublich geiles Erlebnis.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Realistični dildo s priseskom 19 cm

      Realistični dildo s priseskom 19 cm

      Pripravite se na dildo Alphamale - realistični dildo, ki spremeni vse. S svojim realističnim občutkom in videzom postavlja nove standarde. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec, ta dildo izpolnjuje najvišje zahteve!

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: