Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Realistični dildi

Glasilo

Realistični dildo s priseskom 27 cm

Z dildom Alphamale se podajte na analno ali vaginalno pustolovščino, ki je razred zase. Kot pravi velikan med realističnimi dildi navdušuje z dolžino 27 cm in realističnim videzom, ki ne pušča ničesar zaželenega.

Več informacij

3622/00

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Realistični dildo s priseskom 27 cm: XXL doživetje v svojem razredu!

    Podajte se na analno ali vaginalno pustolovščino v svojem razredu z dildom Alphamale. Kot pravi velikan med realističnimi dildi navdušuje z dolžino 27 cm in realističnim videzom, ki ne pušča ničesar zaželenega. Naš realistični dildo je veliko več kot le spolna igrača - je prava mojstrovina, ki obljublja intenzivne in realistične užitke. Je popolna izbira za vse, ki iščejo večjo in bolj realistično izkušnjo, ne glede na to, ali so začetniki ali napredni.

    Naš realistični dildo, ki je del naše ekskluzivne serije dildov in je na voljo v štirih velikostih (19 cm, 22 cm, 24 cm in 27 cm), presega vsa pričakovanja glede realističnosti in potopljenosti.

    Izkusite razliko med zelo dobrim in odličnim dildom:

    Ta dvoslojni dildo je izdelan iz revolucionarnega Liquid Silicone in ponuja tako resnično doživetje, da se zdi skoraj nerealno. Zahvaljujoč tehnologiji Always Up™ je dildo Alphamale vedno pripravljen na akcijo, struktura z dvojno gostoto pa zagotavlja neprekosljivo realističen občutek.

    Naš realistični dildo Alphamale postavlja nove standarde glede realističnosti: od izbočenega spolovila, ki ga lahko intenzivno občutite ob vsakem gibu, do impresivno realističnih žil, ki potekajo po celotni gredi - vsaka podrobnost je popolna. Debela, skrbno modelirana moda niso le dodatna paša za oči, temveč zagotavljajo tudi realističen občutek, ki zaokroži celotno izkušnjo s tem dildom.

    Neustavljiva površina Flexiskin™: Dih jemajoče dobro!

    Zaradi edinstvenega materiala Flexiskin™ je dildo Alphamale še posebej prožen in svilnat. Ta material ni le prijeten na otip, temveč je tudi hipoalergeni in neporozen, zato je še posebej higieničen in varen za telo.

    Realistična oblika in barva: Kot pravi penis - le boljši!

    Za naš realistični dildo Alphamale je značilna popolnoma ukrivljena anatomska oblika z zelo velikimi modi in močnim priseskom, ki je primeren tudi za strap-on. Zaradi realistične barve je tudi eden najbolj realističnih dildov na trgu.

    Alphamale XXL: Kolosalen užitek za poznavalce!

    Ste pripravljeni na vrhunsko doživetje? Naš Alphamale dildo v formatu XXL presega vsa pričakovanja. Z monumentalno dolžino približno 26,7 cm in mogočnim premerom približno 5 cm je idealna izbira za izkušene ženske in moške, ki iščejo nekaj posebnega. Ta dildo ni le spolna igrača, temveč pravo razodetje za intenzivne užitke. Ne glede na to, ali gre za analno ali vaginalno uporabo, obljublja čutno izpolnjujočo izkušnjo. Impresivna dolžina vstavljanja približno 18,3 cm zagotavlja nepozabne trenutke. Odličen za vse, ki že imajo izkušnje in iščejo dildo, ki ne sklepa kompromisov glede velikosti in užitka.

    Vrhunec tega dilda je njegov močan prisesek, ki odpira številne možnosti. Zahvaljujoč robustnemu in zanesljivemu prisesku lahko dildo pritrdite na skoraj vsako gladko površino - za užitek brez uporabe rok, kjerkoli želite. Ne glede na to, ali ga pritrdite na steno, tla ali drugo gladko površino, se prisesek drži varno in stabilno. Zaradi te prilagodljivosti je dildo Alphamale vsestranska spolna igrača za ustvarjalne in zadovoljujoče solo seanse ali kot vznemirljiv dodatek k seksu s partnerjem. Sesalec razširi vaše možnosti in popelje vaše fantazije v nove dimenzije.

    Stabilnost in vzdržljivost: ta dildo vam bo nudil užitek vse življenje!

    Plast Flexiskin™ skriva čvrsto silikonsko jedro, ki realističnemu dildu zagotavlja potrebno stabilnost in elastičnost. Ta popolna kombinacija materialov zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo.

    Optimalna nega Alphamale dilda: Lubrikant in čiščenje

    Priporočila za lubrikant: Za najboljše izkoristke vašega Alphamale dilda priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi. Izogibajte se lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko ti poškodujejo visokokakovostni silikonski material dilda. Naše najboljše priporočilo je lubrikant AquaMEO, ki se popolnoma ujema z našimi izdelki in zagotavlja naraven občutek.

    Nasveti za čiščenje: Čiščenje vašega Alphamale dilda je preprosto in pomembno za dolgo življenjsko dobo. Dildo po uporabi preprosto očistite s toplo vodo in nevtralnim milom. Za temeljito čiščenje in optimalno higieno priporočamo tudi naš posebni čistilni sprej VERYCLEAN. Ta je nežen do materiala in zagotavlja, da je vaš Alphamale dildo vedno svež in pripravljen na naslednjo avanturo.

    Dildo Alphamale je dolg skoraj 27 cm in ima premer 5 cm. S svojo impresivno velikostjo na novo opredeljuje realizem. Njegova edinstvena tekstura in visokokakovostna obdelava zagotavljata intenzivne in realistične užitke. Odličen za izkušene uporabnike, ki iščejo dildo, ki ne pozna meja, ko gre za velikost in užitek.

    Več podrobnosti:

    • Realističen dildo s priseskom in velikimi modi
    • Dolžina: 26,7 cm
    • Dolžina za vstavljanje: 18,3 cm
    • Premer: 5 cm
    • Material: silikon, brez ftalatov

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Dicke Eier

    Die Größe und Festigkeit des Dildos sind perfekt ausbalanciert. Er ist weder zu hart noch zu weich, was eine angenehme und effektive Penetration ermöglicht. Die dicken Eier bieten zudem einen guten Halt und machen die Handhabung einfacher und sicherer.

      Napišite svoj pregled

      Realistični dildo s priseskom 27 cm

      Realistični dildo s priseskom 27 cm

      Z dildom Alphamale se podajte na analno ali vaginalno pustolovščino, ki je razred zase. Kot pravi velikan med realističnimi dildi navdušuje z dolžino 27 cm in realističnim videzom, ki ne pušča ničesar zaželenega.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: