Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Realistični dildi

Glasilo

Realističen dildo s priseskom 24 cm

Dildo Alphamale je velikan med realističnimi dildi. S svojo impresivno dolžino 24 cm in zavajajoče realističnim videzom vaš užitek dvigne na povsem novo raven. Ta dildo je več kot le realističen dildo - je razodetje za intenzivne in realistične užitke.

Več informacij

3621/00

na voljo

    Več informacij

    Realistični dildo s priseskom 24 cm: edinstveno XL doživetje!

    Dildo Alphamale je velikan med realističnimi dildi. S svojo impresivno dolžino 24 cm in zavajajoče realističnim videzom vaš užitek dvigne na povsem novo raven. Ta dildo je več kot le realističen dildo - je razodetje za intenzivne in realistične užitke. Idealen za vse, ki iščejo večjo in bolj realistično izkušnjo, ne glede na to, ali gre za začetnika ali naprednega uporabnika. Dildo Alphamale z močnim priseskom obljublja neprekosljivo pustolovščino.

    Naš realistični dildo, ki je del naše ekskluzivne serije dildov, na voljo v štirih velikostih (19 cm, 22 cm, 24 cm in 27 cm), presega vsa pričakovanja glede realističnosti in potopitve.

    Izkusite razliko med zelo dobrim in odličnim dildom:

    Narejen iz revolucionarne Liquid Silicone, ta dvoplastni dildo ponuja tako resnično doživetje, da se zdi skoraj nerealno. Zahvaljujoč tehnologiji Always Up™ je dildo Alphamale vedno pripravljen na akcijo, struktura z dvojno gostoto pa zagotavlja neprekosljivo realističen občutek.

    Naš realistični dildo Alphamale postavlja nove standarde v smislu realističnosti: od izbočenega spolovila, ki ga lahko intenzivno občutite ob vsakem gibu, do impresivno realističnih žil, ki potekajo po celotni gredi - vsaka podrobnost je popolna. Debela, skrbno modelirana moda niso le dodatna paša za oči, temveč zagotavljajo tudi realističen občutek, ki zaokroži celotno izkušnjo s tem dildom.

    Neustavljiva površina Flexiskin™: Dih jemajoče dobro!

    Zaradi edinstvenega materiala Flexiskin™ je dildo Alphamale še posebej prožen in svilnat. Ta material ni le prijeten na otip, temveč je tudi hipoalergeni in neporozen, zato je še posebej higieničen in varen za telo.

    Realistična oblika in barva: Kot pravi penis - le boljši!

    Za naš realistični dildo Alphamale je značilna popolnoma ukrivljena anatomska oblika z zelo velikimi modi in močnim priseskom, ki je primeren tudi za strap-on. Zaradi realistične barve je tudi vizualno eden najbolj realističnih dildov na trgu.

    Daljši in z večjim premerom za intenzivnejše užitke:

    Z impresivno dolžino približno 24,1 cm in premerom približno 4,7 cm je naš realistični dildo popoln za vse, ki iščejo nekaj več. Ne glede na to, ali gre za analno ali vaginalno uporabo, ta dildo ponuja izpolnjujočo izkušnjo. Dolžina vstavljanja približno 17,3 cm zagotavlja globoke in intenzivne trenutke. Idealen za vse, ki že imajo izkušnje in iščejo dildo, ki lahko navduši v vseh pogledih.

    Zmogljiva zmogljivost z močnim priseskom:

    Eden od vrhuncev tega dilda je njegov močan prisesek, ki odpira široko paleto možnosti. Zahvaljujoč robustnemu in zanesljivemu prisesku lahko dildo pritrdite na skoraj vsako gladko površino - za užitek brez uporabe rok, kjerkoli želite. Ne glede na to, ali ga pritrdite na steno, tla ali drugo gladko površino, se prisesek drži varno in stabilno. Zaradi te prilagodljivosti je dildo Alphamale vsestranska spolna igrača za ustvarjalne in zadovoljujoče samostojne seanse ali kot vznemirljiv dodatek k seksu s partnerjem. Sesalec razširi vaše možnosti in popelje vaše fantazije v nove dimenzije.

    Stabilnost in vzdržljivost: ta dildo vam bo nudil užitek vse življenje!

    Plast Flexiskin™ skriva čvrsto silikonsko jedro, ki realističnemu dildu zagotavlja potrebno stabilnost in elastičnost. Ta popolna kombinacija materialov zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo.

    Optimalna nega Alphamale dilda: Lubrikant in čiščenje

    Priporočila za lubrikant: Za najboljše izkoristke vašega Alphamale dilda priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi. Izogibajte se lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko ti poškodujejo visokokakovostni silikonski material dilda. Naše najboljše priporočilo je lubrikant AquaMEO, ki se popolnoma ujema z našimi izdelki in zagotavlja naraven občutek.

    Nasveti za čiščenje: Čiščenje vašega Alphamale dilda je preprosto in pomembno za dolgo življenjsko dobo. Dildo po uporabi preprosto očistite s toplo vodo in nevtralnim milom. Za temeljito čiščenje in optimalno higieno priporočamo tudi naš posebni čistilni sprej VERYCLEAN. Ta je nežen do materiala in poskrbi, da je vaš Alphamale dildo vedno svež in pripravljen na naslednjo avanturo.

    Izkusite, kako Alphamale dildo iz Liquid Silicone s svojo impresivno velikostjo na novo napiše definicijo realizma. Z dolžino približno 24,1 cm in premerom približno 4,7 cm ta dildo postavlja nova merila glede naravnosti in intenzivnosti. Njegova edinstvena tekstura in vrhunska izdelava zagotavljata čutno izkušnjo, ki daleč presega običajne užitke. Naš realistični dildo, posebej razvit za tiste, ki iščejo nekaj izjemnega, je idealna izbira za izkušene uporabnike, ki pričakujejo dildo, ki navdušuje v vseh pogledih.

    Več informacij:

    • Realistični dildo s priseskom in velikimi modi
    • Dolžina: 24,1 cm
    • Dolžina za vstavljanje: 17,3 cm
    • Premer: 4,7 cm
    • Material: silikon, brez ftalatov

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Empfehlenswert

    Ich kann diesen realistischen Dildo mit Hoden jedem empfehlen, der nach einem hochwertigen, realitätsnahen und befriedigenden Sexspielzeug sucht. Er ist ideal für alle, die eine realistische Erfahrung genießen wollen, ohne Kompromisse bei der Qualität und dem Vergnügen einzugehen.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Realističen dildo s priseskom 24 cm

    Realističen dildo s priseskom 24 cm

    Dildo Alphamale je velikan med realističnimi dildi. S svojo impresivno dolžino 24 cm in zavajajoče realističnim videzom vaš užitek dvigne na povsem novo raven. Ta dildo je več kot le realističen dildo - je razodetje za intenzivne in realistične užitke.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: