Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Realistični dildi

Glasilo

Realistični dildo s predkožko - 22 cm

Komu ni všeč zabava s pravim penisom? Ta senzacionalni dildo ni le videti realističen, temveč je izdelan iz revolucionarnega materiala in ima celo premično presredek. Doživite neverjetno realistično izkušnjo, ki se kar najbolj približa resničnemu.

Več informacij

3926/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Komu ni všeč zabava s pravim penisom? Ta senzacionalni dildo ni le videti realističen, temveč je izdelan iz revolucionarnega materiala in ima celo premično presredek. Doživite neverjetno realistično izkušnjo, ki se kar najbolj približa resničnemu. Ta dildo s svojo prefinjeno zasnovo in premično predkožko postavlja nove standarde na področju realizma. Idealen za vse, ki iščejo pristno izkušnjo brez partnerja.

    Zahvaljujoč inovativni tehnologiji dvojne gostote mehka koža brez težav drsi po trši gredi penisa in ponuja naravno izkušnjo, ki je zelo podobna pravi. Dildo iz visokokakovostnega silikona navdušuje z realistično površino, ki je na otip podobna pravi koži, in gibljivo predkožico, zaradi katere je idealen nadomestek za pravi penis - popolnoma edinstven dildo, ki ga ne smete zamuditi!

    Realistični silikonski dildo ima sesalno podlago in je združljiv tudi s strap-on. Močan prisesek ponuja številne prednosti. Prvič, omogoča stabilno pritrditev na gladke površine, kot so ploščice, steklo ali laminat, kar omogoča varno in prostoročno uporabo. To je še posebej koristno, če želite imeti proste roke za dodatno stimulacijo ali uporabo dilda v različnih položajih. Poleg tega sesalna podlaga razširja možnosti za ustvarjalna spolna doživetja, saj lahko dildo uporabljate v različnih prostorih in scenarijih, na primer v kopalnici. Združljivost s pasovi za pripenjanje pogosto zagotavlja tudi sesalna baza, zato je idealna za pare, ki želijo poskusiti zamenjavo vlog ali pegging. Če povzamemo, močna sesalna podlaga povečuje spolno svobodo in prilagodljivost, saj omogoča enostavno in varno uporabo v različnih okoljih in situacijah.

    Več podrobnosti:

    • Realistični dildo s predkožko
    • Material: visokokakovostni tekoči silikon, brez ftalatov
    • Tehnologija z dvojno gostoto za izjemno realističen občutek (na otip kot prava koža)
    • S priseskom
    • Združljiv s straponom
    • Priložena je praktična vrečka iz blaga za diskretno shranjevanje
    • Dimenzije Skupna dolžina 22 cm, premer 4,5 cm
    • Za optimalno izkušnjo s tem realističnim dildom priporočamo lubrikante na vodni ali hibridni osnovi, kot sta Aquameo in ManCunt, ki sta nežna do silikonskega materiala in izboljšata naravni občutek. Po uporabi dildo očistite s toplo vodo in blagim milom. Naš sprej VERYCLEAN, ki je bil razvit posebej za spolne igrače, je idealen za temeljito čiščenje. Preprosto ga popršite, pustite, da za kratek čas deluje, in obrišite.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr realistisch

    Größe und Form sind sehr schön proportioniert und mit der realistischen Optik kommt er einem echten Schwanz sehr nahe. Dass hier auch die Vorhaut realitätsnah simuliert wird hebt den Dildo von der Konkurrenz ab. Auch die Haptik kommt einem echteh Schwanz unglaublich nah!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Réaliste

    Je recommande vivement cet article, j’adore son côté souple et à quel point il a l’air réaliste ! La taille est superbe également

      Napišite svoj pregled

      Realistični dildo s predkožko - 22 cm

      Realistični dildo s predkožko - 22 cm

      Komu ni všeč zabava s pravim penisom? Ta senzacionalni dildo ni le videti realističen, temveč je izdelan iz revolucionarnega materiala in ima celo premično presredek. Doživite neverjetno realistično izkušnjo, ki se kar najbolj približa resničnemu.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: