Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Nexus Revo Embrace - Vibracijski stimulator prostate

Nexus Revo Embrace je vibracijski stimulator prostate, ki vam resnično nudi vse! Ne samo, da stimulira prostato in perineum, ampak tudi naredi vaš penis trd in vaše kroglice zelo čvrste! Hkrati vibrira in se vrti v analnem kanalu in prostati! Doživeli boste tako močne in intenzivne orgazme, da ne bi nikoli verjeli, da...

Več informacij

2982/00

199,90 €


-80,00 €

119,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Nexus Revo Embrace je vibracijski stimulator prostate, ki vam ponuja vse, kar ste iskali! Ne samo, da stimulira prostato in perineum, temveč tudi naredi vaš penis trd in vaše kroglice zelo čvrste! Hkrati vibrira in se vrti v analnem kanalu in prostati! Doživeli boste tako močne in intenzivne orgazme, za katere si niste nikoli mislili, da obstajajo.

     

    Poudarki:

     

    • Edinstven analni čep za prostato: visoka tehnologija za intenzivno stimulacijo!
    • 2 motorja: še nikoli niste doživeli tolikšne moči!
    • Vrtljiva in vibrirajoča gred: za orgazme, ki so razred zase!
    • 2 nastavitvi vrtenja: Izjemna masaža prostate.
    • 8 vzorcev vibriranja: ejakulirali boste kot konj!
    • Gibljiv obroček za penis: poskrbi, da bo vaš penis trd in jajca izbočena!
    • Stimulacija perineja: vaše supererogeno območje!
    • Mehak silikon: prijeten za kožo in enostaven za analno vstavljanje.
    • Z daljinskim upravljalnikom: Za užitek brez uporabe rok.
    • Polnjenje s kablom USB
    • Vodoodporen: za seks v kopeli ali pod tušem

     

    Kaj je tako posebnega pri Nexus Revo Embrace?

     

    Želite končno doživeti intenziven orgazem prostate? Iščete zmogljiv vibrator, ki stimulira prostato in perineum ter vam zagotavlja močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo? Potem je lahko Nexus Revo Embrace vaš novi najboljši prijatelj!

     

    Revo Embrace je edinstvena visokotehnološka spolna igrača z dvema motorjema, ki vam zagotavlja najmočnejšo in najboljšo stimulacijo prostate. Zaradi nje boste ejakulirali kot konj, po vrhunskem orgazmu pa boste imeli mehka kolena! Revo Embrace pošilja valove močnih vibracij v prostato, kar vam zagotavlja vrhunski užitek pri stimulaciji prostate. Nubi na palici stimulirajo tudi perineum za še bolj vznemirljive in intenzivne občutke. Revo Embrace z daljinskim upravljalnikom je tudi vodoodporen, zato je primeren za stimulacijo v kopeli ali pod tušem. Nexus Revo Embrace je izdelan iz silikona, ki je primeren za telo, zato je še posebej udoben. Tako obroček kot daljinski upravljalnik lahko hitro napolnite prek kabla USB.

     

    Kako uporabljam Nexus Revo Embrace?

     

    Nexus Revo Embrace je zelo enostaven za uporabo: Na koncu je prilagodljiv dvojni obroček, ki ga namestite okoli moda in penisa. Nato vstavite analni čep v anus z nekaj lubrikanta Aquameo. Analni čep se prilega ravno prav, ko je stimulirnik za stimulacijo perineja z bradavicami blizu vašega perineja. Zdaj lahko moč in vzorec vibracij udobno nadzirate z daljinskim upravljalnikom. Zdaj se morate le še udobno namestiti in uživati! Nexus Revo Embrace lahko med seksom uporabljate samostojno ali s partnerjem. S tem stimulatorjem prostate boste doživeli dolgotrajnejši in intenzivnejši orgazem kot kdaj koli prej. Nexus Revo Embrace stimulira prostato in perineum ter ima čudovito mehke konice. Z daljinskim upravljalnikom preprosto preklapljajte med neštetimi nastavitvami vibracij. Ali pa poskrbite za dodatno vznemirjenje in pustite partnerju, da se odloči, kako in kje bo užival z napravo Nexus Revo Embrace. Zaradi svoje kompaktne oblike je Nexus Revo Embrace idealen za nošenje pod oblačili. Naš lubrikant na vodni osnovi Aquameo omogoča še lažje vstavljanje.

     

    Kaj moram še upoštevati?

     

    Po uporabi spolno igračo temeljito očistite z mlačno vodo in našim razpršilom VERYCLEAN ali blagim antibakterijskim milom. Spolno igračo posušite s krpo, ki ne pušča vlaken, in jo shranite v prostoru brez prahu. Uporabljajte samo v vodi topne lubrikante, kot je Aquameo. Lubrikanti na osnovi silikona lahko poškodujejo visokokakovostno površino.

     

    Več podrobnosti:

    • Nexus Revo Embrace Vibracijski stimulator prostate
    • Z integriranim obročkom za penis (dvojni obroček za penis in moda)
    • Stimulator prostate z daljinskim upravljalnikom
    • Stimulator z bradavičkami za perineum
    • 2 vrtljivi in 2 vibracijski nastavitvi
    • Vrtljiva in vibrirajoča gred
    • 2 nastavitvi vrtenja
    • 8 vzorcev vibriranja 2 motorja
    • Vtič: približno 9,6 cm za vstavljanje, največji premer 3,3 cm
    • Vodoodporen (IPX7)
    • Možnost polnjenja, vključno s kablom USB
    • Čas delovanja: 75 minut
    • Čas polnjenja: 75 minut
    • Uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi
    • Material: silikon (varen za telo, brez ftalatov), ABS

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Great item... need i say more :-)

    Great item... need i say more :-)

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Ottimo

    È il mio primo sex toy. Ci vuole un po' di pazienza all'inizio se non si è già pratici di penetrazione anale, ma una volta abituati la masturbazione è tutta un'altra storia. Assolutamente da provare.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Amazing

    My orgasms are stronger, my cock is more sensitive and he loves that I'm harder than usual for longer than usual as well. He also loves how my balls smack against his ass. It hits all the right spots with strong vibrations and the milking head. It's a good size and without a lot of lube you shouldn't have any problems getting it in your ass.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Spread Eagle

    Once I was able to get my balls through the somewhat rubber material and turned it on to short deep pulses, my cock stiffened str8 up and my legs spread open wide. I was so turned on, generally vibrators are overkill on my nerves, this taint device gives me several options for stimulation. The Dildo/Taint dual purpose vibrators can’t hold a phallus shaped candle to this guy!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Würde sogar 10 Sterne geben

    Wahnsinnig gern beim Autofahren getragen oder einfach mal schnell mit einkaufen gewesen- Geht immer und geht auch gut rein gerade wenn man eher wenig erprobt ist ^^ Würde sogar 10 Sterne geben

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Traut euch. :-)

    Ich bin Single und weder homo noch bi. Allerdings war ich neugierig so ein Prostata-Anal-Toy auch mal zu testen. Ich muss sagen, es ist megageil! Der Orgasmus ist anders, ich weiß nicht wie ich es beschreiben soll. Intensiv und extrem rifft es eigentlich ganz gut. Es ist mal eine schöne Abwechslung das Toy zu verwenden und ich benutze es sehr gerne. Das Thema Anal ist bei vielen Männern, egal ob in Partnerschaft oder Single, leider noch ein Tabu-Thema. Aber Jungs, schämt euch nicht das mal auszuprobieren oder es sogar gut zu finden. Es ist ein sehr schönes Erlebnis, da die Prostata auch eine sehr erogene Zone beim Mann ist. Traut euch. :-)

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Nexus Revo Embrace - Vibracijski stimulator prostate

    Nexus Revo Embrace - Vibracijski stimulator prostate

    Nexus Revo Embrace je vibracijski stimulator prostate, ki vam resnično nudi vse! Ne samo, da stimulira prostato in perineum, ampak tudi naredi vaš penis trd in vaše kroglice zelo čvrste! Hkrati vibrira in se vrti v analnem kanalu in prostati! Doživeli boste tako močne in intenzivne orgazme, da ne bi nikoli verjeli, da...

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: