Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Nexus Revo Air - Rotacijski vibrator prostate s stimulacijo z zračnim pritiskom

Doživite vrhunske moške orgazme z Nexus Revo Air! Inovativni vibrator za prostato je čudež tehnologije in vas razvaja z dvema zmogljivima motorjema in stimulacijo z zračnim pritiskom. Natančno masira prostato in perineum za nepozabne orgazme prostate.

Več informacij

2972/00

Čas dostave približno 3 dni

    Več informacij

    Orgazem prostate je vrhunski moški orgazem in z Nexus Revo Air ga boste doživeli vedno znova! Vibrator za prostato Nexus Revo Air ni navaden stimulator prostate, temveč pravo čudo tehnologije! Z inovativno zasnovo, dvema zmogljivima motorjema in stimulacijo z zračnim pritiskom lahko masira prostato in perineum - erogeno območje med anusom in testisi.

     

    Poudarki:

     

    • Inovativen vibrator za prostato
    • S stimulacijo z zračnim pritiskom
    • Vrtljiva gred
    • 2 močna motorja
    • 8 različnih stopenj vibracij
    • Z daljinskim upravljalnikom
    • Polnjenje prek USB
    • Telesu prijazen silikon

     

    Orgazmi prostate so nekakšen sveti gral moškega užitka. Povzroča jih stimulacija prostate, ki jo pogosto imenujejo "moška točka G". Pri tem orgazmu občutek ugodja daleč presega običajne užitke, ki jih pozna večina moških. Izžareva se po celotnem trebuhu in lahko prevzame celo celotno telo. Nekateri moški celo poročajo, da je orgazem prostate lahko intenzivnejši od običajnega orgazma.

     

    Tu pride na vrsto vibrator za prostato Nexus Revo Air. Ta vibrator za prostato ni navadna spolna igrača, temveč pravo čudo tehnologije! Z inovativno zasnovo in dvema zmogljivima motorjema lahko masira prostato in perineum - erogeno območje med anusom in testisi.

     

    In kot da to ne bi bilo dovolj, vrtljivo gibanje gredi omogoča stalno in natančno masažo prostate. Poleg tega stimulacija z zračnim pritiskom zagotavlja dodaten občutek mravljinčenja, ki vas katapultira v nepredstavljive višave užitka. Z osmimi različnimi stopnjami vibriranja lahko intenzivnost prilagodite svojemu okusu.

     

    Še bolje: redna uporaba stimulatorja prostate lahko koristi tudi zdravju. Masaža prostate naj bi pomagala zmanjšati tveganje za prostatitis, erektilno disfunkcijo in druge težave s prostato.

     

    Skratka, stimulacija prostate s stimulatorjem prostate Nexus Revo Air lahko povzroči globok in intenziven občutek užitka, ki daleč presega tisto, kar je mogoče doseči s tradicionalnimi spolnimi praksami. Z vibratorjem za prostato, kot je Nexus Revo Air, je enostavno raziskati to skrito točko užitka in izkusiti intenzivne užitke orgazma prostate.

     

    Skratka, z vibratorjem za prostato, kot je Nexus Revo Air, boste odkrili povsem novo dimenzijo užitka in doživeli tako intenzivne orgazme, da boste ostali brez besed. Preizkusite ga - vaša "moška točka G" samo čaka, da jo odkrijete!

     

    Kako uporabljam stimulator prostate Nexus Revo Air?

     

    Nexus Revo Air vstavite analno z malo lubrikanta in začutite čudovito raztezanje v anusu in stimulacijo prostate. Naprava Nexus Revo Air se drži v pravem položaju in z gibanjem medenice ter krčenjem analnega sfinktra učinkuje masažno. S partnerjem ali sami - preizkusite ga in izkusite, kako intenziven je lahko orgazem na prostati.

     

    Nexus Revo Air podjetja Nexus v podrobnostih:

     

    Revo Air je inovativen vibrator za prostato s tehnologijo zračnega tlaka! Medtem ko uživate v prijetnih vibracijah in vrteči se gredi v notranjosti, aktivirate pulzirajoče valove zračnega tlaka, ki stimulirajo občutljivo perineum. Ta kombinacija zagotavlja intenziven orgazem, saj perineum vsebuje veliko živčnih končičev in je pri stimulaciji moških pogosto pozabljen. Naprava Revo Air to spremeni in orgazem prostate dvigne na višjo raven. Stimulator je izdelan iz telesu prijaznega silikona ter je mehak in udoben. Uporabljate ga lahko tudi v kopeli ali pod tušem, saj je Revo Air vodoodporen. Revo Air lahko preprosto upravljate z daljinskim upravljalnikom, ki ima doseg do 8 metrov. Stimulator prostate in daljinski upravljalnik je mogoče polniti prek priloženega kabla USB.

     

    Stimulator prostate lahko uporabljate le z lubrikanti na vodni osnovi, kot je Aquameo, saj bi lubrikanti na osnovi silikona napadli material. Po uporabi je treba stimulator prostate očistiti z malo vode in mila. Za razkuževanje lahko uporabite tudi naše razpršilo VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Nexus Revo Air
    • Vrtljivi vibrator za prostato s stimulacijo z zračnim pritiskom
    • Dolžina: 13,8 cm
    • Dolžina za vstavljanje: 10 cm
    • Največji premer: 3,4 cm
    • Zunanji premer: 13,0 cm
    • Vodoodporen
    • Material: ABS, silikon
    • Cilj stimulacije: anus, prostata, perineum
    • Intenzivnost vibracij: spremenljive vibracije
    • Upravljanje: brezžični daljinski upravljalnik
    • Vibracije in pulziranje
    • Čas delovanja: 60 min
    • Polnjenje prek priloženega kabla USB
    • Čas polnjenja: 120 min

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Increíble

    Tenía dudas si me gustaría un estimulador y me arrepiento de no haberlo comprado antes. Fácil de introducir y manejar, te puede hacer temblar entero. Puede ser más caro que otros modelos pero este merece la pena, gran inversión.

      Napišite svoj pregled

      Nexus Revo Air - Rotacijski vibrator prostate s stimulacijo z zračnim pritiskom

      Nexus Revo Air - Rotacijski vibrator prostate s stimulacijo z zračnim pritiskom

      Doživite vrhunske moške orgazme z Nexus Revo Air! Inovativni vibrator za prostato je čudež tehnologije in vas razvaja z dvema zmogljivima motorjema in stimulacijo z zračnim pritiskom. Natančno masira prostato in perineum za nepozabne orgazme prostate.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: