Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Diskreten analni čep z 12 načini vibriranja in daljinskim upravljalnikom

Tukaj je pravi vrhunec za ljubitelje analnega raztezanja! Je običajen analni seks preveč dolgočasen za vas? Potem bo naš analni dilatator vaš novi najljubši pripomoček. Primeren je za vse poznavalce, ki še posebej cenijo raztezanje analnega kanala. Fleksibilen analni čep nežno, a neusmiljeno raztegne anus in ustvari nepredstavljive občutke užitka.

Več informacij

2598/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Tukaj je pravi vrhunec za ljubitelje analnega raztezanja! Je običajen analni seks preveč dolgočasen za vas? Ali pa bi moral biti začetek za bizarne igre? Potem bo naš analni dilatator zagotovo postal vaš novi najljubši. Primeren je za vse poznavalce, ki še posebej cenijo raztezanje analnega kanala. Nežen, a nepopustljiv, prožni analni čep raztegne anus in ustvari nepredstavljive občutke užitka ob popolni zapolnitvi. Ta analni vibrator je odličen tudi za predigro ali pripravo na večje igrače. Morda pa služi kot kazen za neposlušne Sub. Vaša domišljija nima meja!

     

    Čudovito močan, anatomsko odlično oblikovan analni vibrator se skoraj nevidno ugnezdi v vašem mednožju in se prilega tudi najbolj tesnim hlačam. Ko boste na poti, posezite po daljinskem upravljalniku za priročni, izjemno tihi analni dilatator, boste občutili, česar nihče ne sliši: intenzivno analno stimulacijo s hkratnim analnim raztezanjem.

     

    Kako uporabljam diskretni analni dilatator?

     

    Analni dilatator je izdelan iz visokokakovostnega silikona, zato je popolnoma prijazen do kože. Zaradi mehke, zaobljene oblike ga je enostavno vstaviti in lahko takoj začne delovati. Uporaba je preprosta in intuitivna. Analni dilatator je na koncih stisnjen skupaj. Tako nastala konica omogoča zelo enostavno vstavljanje. Šele ko ga sprostimo, se razpre in nežno, a nepopustljivo raztegne anus. Po vstavitvi se palica stimulativno prilega perineumu. Lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo, zagotavlja še večji užitek. Z brezžičnim daljinskim upravljalnikom s pritiskom na gumb priročno vklopite vibriranje. In zabava se začne! Vibrating Expander butt plug lahko vstavite tudi vaginalno ali pa ga uporabite kot vibrator za predigro - vašim fantazijam ni meja.

     

    Poudarki na prvi pogled:

     

    • Vibracijski ekspander z dvema ramenoma za polnjenje s stimulacijsko palico za perineum in brezžičnim daljinskim upravljalnikom.
    • 2 motorja: Po en v vsaki gibljivi roki.
    • 12 načinov vibriranja: Zagotovite raznolike užitke.
    • Brezžični daljinski upravljalnik: Vibracije od nežnih do intenzivnih preprosto s pritiskom na gumb. Nasvet: daljinski upravljalnik prepustite partnerju za trenutke presenečenja in nadzorne igre.
    • Prefinjena zasnova z dvema rokama: Upogljivi roki se vstavita, ko ju pritisnete skupaj, in se v analnem kanalu v celoti razvijeta. Roke lahko uporabljate tudi ločeno - tudi za vaginalno stimulacijo.
    • Med seksom jih je mogoče nositi: Za mega orgazme! Varno se nosi v anusu, saj analni čep zaradi široke in dolge stimulacijske palice za perineum ne more zdrsniti.
    • Svilnato mehka površina: Za zelo prijeten občutek na koži.
    • Spominska funkcija: po izklopu si zapomni vaše najljubše načine.
    • Vodoodporen: odličen za analni seks v kopeli ali pod tušem.

     

    Kaj je tako posebnega pri diskretnem analnem dilatatorju?

     

    Analni čep za analno raztezanje ima 2 prožni ročici, v vsaki od njiju je močan motorček. Roke se stisnejo skupaj in vstavijo v anus, kjer se v celoti razvijejo za čudovit občutek polnjenja in popolno raztezanje v analnem kanalu. Zahvaljujoč vibracijam se lahko vaši analni živci nastavijo na mravljinčenje. 12 načinov vibriranja zagotavlja veliko raznolikosti. Z brezžičnim daljinskim upravljalnikom lahko s pritiskom na gumb upravljate načine od nežnega do intenzivnega. Daljinski upravljalnik lahko prepustite tudi partnerju, ki vas bo nato presenetil z vibracijami. Tudi v kopeli ali pod tušem, saj je analni dilatator vodoodporen. Poleg tega je analni dilatator izdelan iz najfinejšega silikona in ima dolgo, široko palico za stimulacijo perineja, ki varno preprečuje, da bi čep zdrsnil v notranjost. Zato lahko ta prefinjeni analni vibrator nosite nekoliko dlje (npr. med seksom ali v javnosti). Za nepozabne vrhunce!

     

    Kako očistim diskretni analni dilatator?

     

    Analni dilatator preprosto očistite z vodo in blagim milom. Če želite dezinfekcijsko čiščenje, uporabite naše razpršilo VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Analni vibrator s funkcijo raztezanja za raztezanje anusa
    • Dimenzije: Skupna dolžina 8,9 cm. Perineumska palica dolžine 9,8 cm. Dolžina vstavljanja za posamezno roko 5,2 cm, obe roki 7 cm. Ø vsake roke od 1,0 cm do 2,4 cm, obe roki skupaj največ 4,5 cm.
    • Material: silikon, PU, ABS.
    • Obseg dobave: 1 x analni vibrator za polnjenje z brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Priložena sta polnilni kabel USB in vrečka za shranjevanje. Baterijo za daljinski upravljalnik naročite ločeno: 1 x AAA.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Wonderful product gives me powerful orgasms

    Wonderful product gives me powerful orgasms. By far the best butt plug that I have purchased, stays in place easy and to clean.

      Ocenjevanje 

      ASSOME FEELINGS

      The butt plug is the perfect size, I find it quite easy to insert if you lube your ass not the plug. The vibrations are tremendous and change up to do things, I have never felt before. Very quiet, I have worn it at the bar, but had to leave after 15 minutes as I needed to cum.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Impressionnant !!!

      Un jouet d’une vrais douceur.Facile à insérer tien bien en place, aussitôt reçu aussitôt testé, Franchement j’ai été surpris d’avoir pris un tel pied mon épouse avait la télécommande.
      Les vibrations sont vraiment impressionnante
      Je recommande vivement ce plug !!!

        Ocenjevanje 

        molto intenso

        molto intenso, e davvero fantastico se ti piace sentirti ben riempito

          Ocenjevanje 

          Questo è bello da indossare tutto il giorno

          Questo è bello da indossare tutto il giorno

            Ocenjevanje 

            Saugt sich zwischen die Arschbacken

            Saugt sich zwischen die Arschbacken und macht richtig Spass wenn man mit dem Analvibrator vom Partner in der Öffentlichkeit ferngesteuert wird.

              Napišite svoj pregled

              Diskreten analni čep z 12 načini vibriranja in daljinskim upravljalnikom

              Diskreten analni čep z 12 načini vibriranja in daljinskim upravljalnikom

              Tukaj je pravi vrhunec za ljubitelje analnega raztezanja! Je običajen analni seks preveč dolgočasen za vas? Potem bo naš analni dilatator vaš novi najljubši pripomoček. Primeren je za vse poznavalce, ki še posebej cenijo raztezanje analnega kanala. Fleksibilen analni čep nežno, a neusmiljeno raztegne anus in ustvari nepredstavljive občutke užitka.

              Napišite svoj pregled

              Kupci so kupili tudi:

              30 drugi izdelki iz iste kategorije: