Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Wall Banger P-Spot - Vibrator za prostato

Spletna stran Wall Banger P-Spot z daljinskim upravljalnikom je zasnovan tako, da vam omogoča dih jemajočo izkušnjo masaže prostate brez uporabe rok! Močan prisesek varno drži vibrator za prostato in Wall Banger P-Spot varno in trdno pritrdi na steno, da doseže popolne točke globoko v vaši notranjosti!

Več informacij

3396/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Spletna stran Wall Banger P-Spot je zasnovan tako, da vam omogoča dih jemajočo izkušnjo masaže prostate brez uporabe rok! Močan prisesek varno drži vibrator za prostato in Wall Banger P-Spot varno in trdno pritrdi na steno, da doseže popolne točke globoko v vaši notranjosti! Z daljinskim upravljalnikom lahko s pritiskom na gumb uživate v masaži prostate od nežne do izjemno močne.

     

    Prostata, ki jo pogosto imenujejo "moška točka G", je središče užitka. S stimulacijo prostate lahko dosežemo zelo globoke in intenzivne orgazme, tako imenovane orgazme prostate. Ti orgazmi so lahko tako intenzivni, da vključujejo celotno telo in se zelo razlikujejo od običajnih orgazmov. Z Wall Banger P-Spot lahko takšen orgazem prostate dosežete popolnoma brez rok, kar je neverjetno doživetje.

     

    Zaradi česa je Wall Banger P-Spot tako posebno?

     

    Na spletni strani Wall Banger P-Spot je idealno oblikovan, tako da ga lahko enostavno in nežno vstavite ter dosežete in stimulirate točko P ali točko G. Njegova značilna stimulacijska struktura zagotavlja intenzivne masažne trenutke. Poleg tega 10 raznolikih načinov vibriranja vaše živce za užitek spravi v mravljinčaste vibracije. Z brezžičnim daljinskim upravljalnikom lahko s pritiskom na gumb priročno nastavite intenzivnost od nežne do močne. Nasvet MEO: daljinski upravljalnik prepustite partnerju, da vas bo lahko igrivo presenetil z vznemirljivimi stimulacijami. Uporabite lahko Wall Banger P-Spot z močnim priseskom za samostojno zabavo brez uporabe rok ali pa preprosto odstranite prisesek in se igrajte samo z vibratorjem. Vibrator je prevlečen s koži zelo prijazno teksturo, mehko na dotik, in ima široko podlago, ki varno preprečuje, da bi popolnoma zdrsnil. Tako lahko uporabljate Wall Banger P-Spot vstavljen analno nekoliko dlje - na primer med seksom. Za dih jemajoče, nepozabne vrhunce!

     

    Kako uporabljam steno Banger P-Spot?

     

    Na spletni strani Wall Banger P-Spot se vstavi analno (ali vaginalno). Lubrikant na vodni osnovi, kot je naš Aquameo, poskrbi za gladek in prožen užitek. Nato vi (ali vaš partner) s pritiskom na gumb z brezžičnim daljinskim upravljalnikom priročno vklopite vibracijo. Za samostojno uživanje lahko namestite Wall Banger P-Spot s sesalno podlago na gladko površino, kot je stena s ploščicami v tušu, in ga uporabljate brez uporabe rok.

    Navodila za uporabo:

     

    Za vklop pritisnite gumb za vklop na vibratorju ali daljinskem upravljalniku za 3 sekunde. Pritisnite gumb za vklop, da preklopite med 7 stopnjami vibriranja in 3 hitrostmi. Če želite vibrator izklopiti, pritisnite gumb za vklop in ga držite 3 sekunde. Brezžični daljinski upravljalnik se magnetno pritrdi na spodnji del vibratorja.

     

    Kako je Wall Banger P-Spot se čisti?

     

    Čiščenje Wall Banger P-Spot z vodo in blagim milom. Za dezinfekcijsko čiščenje preprosto uporabite naše razpršilo VERYCLEAN.

     

    Kaj moram Wall Banger P-Spot biti pozoren?

     

    Uporabljajte samo sredstva na vodni osnovi Wall Banger P-Spot uporabljajte samo maziva na vodni osnovi, kot sta Aquameo ali AnalPush mEO. Maziva na osnovi silikona lahko poškodujejo visokokakovostno površino.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Več informacij: Vibrator za prostato s priseskom
    • Večfunkcijske vibracije in vibracije z več hitrostmi
    • Magnetni daljinski upravljalnik
    • Material: silikon, PU, ABS
    • Polnjenje prek USB
    • Odporen na brizganje
    • Dimenzije: Premer 3,8 cm, dolžina 14,2 cm, dolžina za vstavljanje 11,5 cm.
    • Čas polnjenja 60 minut
    • Čas delovanja 60 minut
    • Vrsta primarne baterije: litij-ionska baterija za ponovno polnjenje (vključena)
    • Vrsta sekundarne baterije: (1) baterija "CR1620" (vključena)
    • Obseg dobave: 1 Wall Banger P-Spot, 1 prisesek, 1 daljinski upravljalnik (z 1 baterijo CR1620), 1 polnilni kabel USB.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Muy bueno

    Estaba reacio a probar este tipo de cosas pero me ha encantado, te llegas a correr sin tocarte siquiera!!! :D

      Ocenjevanje 

      Assolutamente spettacolare!

      Assolutamente spettacolare! Questo Wall Banger P-Spot con telecomando ha portato il mio piacere a un livello completamente nuovo. Facile da usare e sorprendentemente potente. Un acquisto che rifarei mille volte!

        Ocenjevanje 

        Hat alle meine Erwartungen übertroffen!

        Ich bin absolut begeistert vom Wall Banger P-Spot Prostata Vibrator! Er ist so konzipiert, dass er mir ein absolut geiles Erlebnis einer vollständig händefreien Prostatamassage bietet. Dank des kraftvollen Saugnapfes hält der Wall Banger P-Spot Prostata Vibrator sicher und fest an der Wand und erreicht perfekt die tiefen Stellen in mir! Mit der Fernbedienung kann ich ganz einfach von einer sanften bis zu einer extrem starken Prostatamassage wählen - und das alles mit nur einem Knopfdruck. Das Erlebnis ist einfach unbeschreiblich und ich kann dieses Produkt jedem empfehlen, der nach einer neuen und aufregenden Methode zur Prostatamassage sucht.

          Ocenjevanje 

          5 Sterne voll verdient

          Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

            Napišite svoj pregled

            Wall Banger P-Spot - Vibrator za prostato

            Wall Banger P-Spot - Vibrator za prostato

            Spletna stran Wall Banger P-Spot z daljinskim upravljalnikom je zasnovan tako, da vam omogoča dih jemajočo izkušnjo masaže prostate brez uporabe rok! Močan prisesek varno drži vibrator za prostato in Wall Banger P-Spot varno in trdno pritrdi na steno, da doseže popolne točke globoko v vaši notranjosti!

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: