Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Vibratorji

Glasilo

ASSQUAKE - Gibljiv analni vibrator (majhen)

Novo
  • ASSQUAKE - Gibljiv analni vibrator (majhen)

Za začetnike ali tiste, ki imajo raje nežno analno stimulacijo, je manjša različica analnega vibratorja ASSQUAKE podjetja MEO® prava stvar. Ta kompaktna različica je idealna za odkrivanje sveta analnih užitkov, ne da bi morali žrtvovati intenzivnost in raznolikost stimulacije.

Več informacij

3647/00

na voljo

    Več informacij

    Za začetnike ali tiste, ki imajo raje nežno analno stimulacijo, je manjša različica analnega vibratorja ASSQUAKE podjetja MEO® prava stvar. Ta kompaktna različica je idealna za odkrivanje sveta analnih užitkov, ne da bi morali pri tem sklepati kompromise glede intenzivnosti in raznolikosti stimulacije. Zaradi svoje manjše velikosti je analni vibrator kot nalašč za vse, ki se želijo počasi približati intenzivnejšim izkušnjam. Za izkušene uporabnike seveda ponujamo tudi večjo različico ASSQUAKE, ki je bila posebej razvita za globljo in intenzivnejšo analno stimulacijo. Ne glede na raven izkušenj je majhen analni vibrator ASSQUAKE vaš ključ do nežnih, a osupljivih analnih užitkov.

    Za analni vibrator ASSQUAKE je značilna robustna, a prilagodljiva oblika. Ima 10 načinov vibriranja različnih jakosti, ki omogočajo, da ga popolnoma prilagodite svojim individualnim željam. Prilagodljivost analnega vibratorja zagotavlja, da se prilagaja notranji anatomiji in gibom vašega telesa ter tako zagotavlja intenzivno stimulacijo vaših najljubših točk.

    Z analnim vibratorjem ASSQUAKE podjetja MEO® lahko dosežete nove višine analne stimulacije, popolnoma prilagojene vašim željam in preferencam:

    Analni vibrator ASSQUAKE navdušuje s svojo inovativno obliko, ki omogoča prilagodljivost v vseh smereh. To pomeni, da se analni vibrator gladko prilagodi vašim gibom in edinstvenim obrisom vašega analnega kanala ter tako zagotavlja celovito in usmerjeno stimulacijo. Ta prilagodljivost omogoča, da vibrator deluje v različnih smereh in tako doseže različna erogena območja. Zaradi te popolne kombinacije prilagodljivosti in močnih vibracij je ASSQUAKE nepogrešljiva igrača za vse, ki želijo doživeti močno analno stimulacijo.

    Anatomsko oblikovana podlaga omogoča popolno manevriranje z analnim vibratorjem ASSQUAKE. Vrteči se stimulator zagotavlja, da je vsaka uporaba potovanje v svet analne ekstaze. Tanka, a prožna gred vibratorja vas vabi k raziskovanju vseh analnih erogenih con. Zahvaljujoč vodoodpornosti lahko v vibratorju uživate tudi v mokrem okolju.

    Analni vibrator ASSQUAKE se polni prek USB in je opremljen s polnilnim kablom, ki omogoča hitro polnjenje v samo 90 minutah za do 110 minut neprekinjenega analnega užitka. Posebnost je najsodobnejši spominski čip, ki shrani vaše najljubše nastavitve in jih takoj prikliče ob naslednjem vklopu analnega vibratorja.

    Pravi lubrikant in nasveti za čiščenje analnega vibratorja:

    Za vrhunsko izkušnjo z dolgim analnim vibratorjem ASSQUAKE priporočamo uporabo izključno lubrikantov na vodni osnovi, kot je Aquameo. Ti so posebej oblikovani tako, da ščitijo silikonsko površino vibratorja in hkrati zagotavljajo nežno in nemoteno uporabo. Izogibajte se lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo material analnega vibratorja. Po vsaki uporabi je pomembno, da vibrator temeljito očistite, da ohranite njegovo kakovost in higieno. Priporočamo, da ga sperete s toplo vodo in blagim milom, nato pa uporabite naš posebni čistilni sprej VERYCLEAN. VERYCLEAN zagotavlja temeljito čiščenje in razkuževanje, da bo vaš analni vibrator ASSQUAKE vedno pripravljen na naslednjo avanturo.

    Več podrobnosti:

    • ASSQUAKE - Manjši analni vibrator
    • Vodoodporen za vsestransko zabavo
    • Napajanje: Polnjenje prek USB (priložen kabel)
    • Material: koži prijazen silikon in ABS
    • Dimenzije: Dolžina 9,5 cm, premer 2,5 cm
    • Čas delovanja: do 110 minut
    • Funkcija hitrega polnjenja: popolnoma napolnjen v samo 90 minutah
    • 10 vsestranskih načinov vibriranja za prilagojen užitek
    • Aquameo in MEO sta registrirani blagovni znamki podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.
    • Calexoticsaquameo, ameriško podjetje, ustanovljeno v 90. letih prejšnjega stoletja, je v industriji spolnih igrač znano po svojih inovativnih in visokokakovostnih izdelkih. Posebej omembe vredni so masturbatorji, ki segajo od preprostih ročnih modelov do elektronsko krmiljenih visokotehnoloških modelov, za katere so značilni realistični materiali in interaktivne funkcije. Podobno kot Calexotics nemško podjetje MEO je tudi to znano po različnih visokokakovostnih spolnih igračah in izdelkih BDSM. Za obe podjetji so značilne inovativnost, kakovost in usmerjenost k strankam. Calexotics nemško podjetje MEO in nemško podjetje MEO dajeta velik poudarek ponudbi varnih, zanesljivih in visokokakovostnih izdelkov, ki zadovoljujejo najrazličnejše spolne želje in interese. Čeprav Calexotics imata podjetji MEO sedež na različnih lokacijah, jima je skupna filozofija inovacij, kakovosti in prizadevanja za zadovoljstvo strank.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Klare Kaufempfehlung

    Tolles Teil.Ist einfach zu bedienen und zu reinigen.
    Er hat eine sehr gute Form und ist sehr glatt.
    Dadurch lässt es sich mit etwas Gleitgel sehr gut und schmerzfrei einführen.
    Ich benutze es beim Sex mit meiner Frau in meinem oder auch in ihrem Hinterteil. Für mich ist es ein schönes Gefühl, gleichzeitig Sex und eine Prostata-Massage zu haben. Es hat viele Vibrationsmodi. Ich bevorzuge die Pulsation und dann eine längere Vibration. Der Plug sitzt sehr gut und rutscht nicht heraus. Meine Frau sagt, dass er sehr angenehm sitzt.
    Bei längerem Gebrauch spürt man eine angenehme Wärme. Die Fernbedienung ist einfach zu bedienen.
    Die Größe Normal ist sehr gut. Alles in allem ein gelungenes, sehr gutes Produkt das man auf jeden Fall weiterempfehlen kann. Viel Spaß damit.

      Ocenjevanje 

      Godereccio

      Da neofita, inizialmente ero spaventato dalle dimensioni. Una volta utilizzato mi sono ricreduto immediatamente. Ha molti tipi di vibrazione per ogni tipo di richiesta. In combo con il giusto lubrificante, fa provare sensazioni indescrivibili.

        Napišite svoj pregled

        ASSQUAKE - Gibljiv analni vibrator (majhen)

        ASSQUAKE - Gibljiv analni vibrator (majhen)

        Za začetnike ali tiste, ki imajo raje nežno analno stimulacijo, je manjša različica analnega vibratorja ASSQUAKE podjetja MEO® prava stvar. Ta kompaktna različica je idealna za odkrivanje sveta analnih užitkov, ne da bi morali žrtvovati intenzivnost in raznolikost stimulacije.

        Napišite svoj pregled

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: