Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Realistični dildi

Glasilo

Realistični vibracijski dildo 22 cm - dvojna gostota

Ta dildo je s svojo nadrealistično obliko, odličnimi žilami in izbočenim spolovilom povsem originalen in se ob uporabi zdi popolnoma resničen. Močna sesalna podlaga se prilepi na vse gladke površine in zagotavlja, da imate pri uporabi obe roki prosti. Poleg tega naš realistični dildo navdušuje z 10 načini vibriranja!

Več informacij

2928/00

na voljo

    Več informacij

    Če ste v samotnih urah razpoloženi za popolnega ljubimca, se bo ta impresivni dildo zagotovo postavil na noge in vas razvajal z impresivnimi 22 cm.

    Če ste v samotnih urah razpoloženi za popolnega ljubimca, se bo ta impresivni dildo zagotovo postavil na noge in vas razvajal z impresivnimi 22 cm. S svojo nadrealistično obliko, odličnimi žilami in izbočenim spolovilom je ta dildo vse prej kot originalen in se med uporabo zdi popolnoma resničen. Močna sesalna podlaga se prilepi na vse gladke površine in zagotavlja, da imate pri uporabi obe roki prosti. Poleg tega naš realistični dildo navdušuje z 10 načini vibriranja!

     

    Popoln dildo - obstaja! Z realističnimi podrobnostmi - in vse to je narejeno iz materiala, ki je preprosto genialen. Ta realistični dildo je na zunaj čudovito mehak (kot pravi penis), v notranjosti pa trden, zato ni le odličen na otip, ampak ga je z malo lubrikanta tudi zelo enostavno vstaviti analno. S tem dildom boste resnično mislili, da držite moški penis.

     

    Poudarki:

     

    • Realistični dildo z brezžičnim daljinskim upravljalnikom, ki ga je mogoče ponovno napolniti.
    • Nadrealističen videz penisa: z izbočenim spolovilom in izrazitimi žilami.
    • Dvojna gostota: Izgleda kot prava koža - in se tako tudi počuti! Material dvojne gostote iz silikona daje vibratorju vznemirljivo čvrstost in trdoto, ne da bi izgubil prožnost.
    • 10 načinov vibriranja: Za raznoliko zabavo - priročno upravljanje neposredno na vibratorju s pritiskom na gumb.
    • Izjemno močna sesalna baza: Vibrator se prilepi na vse gladke površine in omogoča uporabo brez uporabe rok.
    • Primeren za skoraj vse strap-on naprave.
    • Vodoodporen: za zabavo v bazenu, kopalni kadi ali pod tušem.

     

    Kako uporabljam realistični vibrator?

     

    S tem nadrealističnim vibratorjem lahko naredite vsaj toliko, dejansko pa še veliko več kot s pravim penisom! Lubrikant, kot je Aquameo, poskrbi za dodatno zabavo. 10 načinov vibriranja lahko upravljate s pritiskom na gumb neposredno na spodnji gredi dilda. S sesalno podlago se vibrator trdno prilepi na vse gladke površine, zato ga lahko uporabljate brez uporabe rok. Vibrator lahko vstavite tudi v pas ali postroj in tako intenzivno zadovoljite svojega partnerja. Prepustite se domišljiji.

     

    Kaj je tako posebnega pri tem realističnem vibratorju?

     

    Ta vibrator prepriča s svojo neverjetno naravnostjo. Videz in občutek tega vibratorja sta neverjetno realistična, njegova analna uporaba pa je preprosto čudovita. Vibrator je izdelan iz silikonskega materiala dvojne gostote, zato je izjemno čvrst, hkrati pa prijetno prožen. Vaš užitek zaokrožuje 10 načinov vibriranja. Tudi v kopeli ali pod tušem, saj je vibrator vodoodporen. Za več zabave - sam ali v paru!

     

    Kako lahko očistim realistični dildo?

     

    Preprosto očistite realistični dildo z vodo in blagim milom. Če ga želite razkužiti, uporabite naše razpršilo VERYCLEAN.

     

    Kaj moram še upoštevati?

     

    Ta vibrator z dvojno gostoto lahko uporabljate samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot je Aquameo. Lubrikanti, ki vsebujejo silikon, lahko poškodujejo visokokakovostni material!

     

    Dodatne informacije:

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Parfait

    Article reçu dans les temps bien emballé. Matière super bonne , très douce. Pour un moment de plaisir il fonctionne super bien . Je suis satisfaite par le résultat. Je recommande.

      Ocenjevanje 

      Ottimo

      La ventosa è molto forte, magari non permette di usare il dildo come maniglia di sicurezza nella doccia, ma per un po’ di divertimento bagnato non scivolerà certo via. Si attacca molto bene a quasi tutte le superfici, basta che siano piane e un minimo lisce, quindi niente muri di casa (per la gioia dei vicini…) Ma veniamo al pezzo forte, il dildo è veramente realistico sia alla vista che al tatto, non duro stile vibratore in plastica ma morbido al punto giusto da simulare un pene in erezione, anche la gomma è di ottima qualità e con una texture molto realistica.

        Ocenjevanje 

        Geiler Dong

        Super Qualität, genau die richtige Größe und wirklich starke Vibration. Saugnapf funktioniert gut und die Fernbedienung ist ebenfalls top

          Napišite svoj pregled

          Realistični vibracijski dildo 22 cm - dvojna gostota

          Realistični vibracijski dildo 22 cm - dvojna gostota

          Ta dildo je s svojo nadrealistično obliko, odličnimi žilami in izbočenim spolovilom povsem originalen in se ob uporabi zdi popolnoma resničen. Močna sesalna podlaga se prilepi na vse gladke površine in zagotavlja, da imate pri uporabi obe roki prosti. Poleg tega naš realistični dildo navdušuje z 10 načini vibriranja!

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: