Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Vibrator prostate s funkcijo šoka

Zagotovo še nikoli niste doživeli česa podobnega: globoke analne masaže! Ta vibrator za prostato stimulira s pulzirajočimi in masažnimi vibracijami ter tako poskrbi za številne vrhunske orgazme! Dih jemajoča spolna igrača za moške, ki si želijo popolno moč!

Več informacij

2923/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Zagotovo še niste doživeli česa podobnega: ta vibrator za prostato stimulira s pulzirajočimi in masažnimi vibracijami ter zagotavlja številne vrhunske orgazme! Ta spolna igrača za moške je potisni in pulzirajoči vibrator prostate z močnim motorjem. Ima 7 različnih načinov pulziranja in 3 hitrosti vibriranja. Vsak način ponuja izjemno močne in globoke vibracije ter dih jemajoče pulzirajoče gibe, ki spominjajo na globoko masažo! Vse funkcije lahko upravljate neposredno na vtiču ali z daljinskim upravljalnikom.

     

    Kaj nam je všeč:

     

    Z daljinskim upravljalnikom lahko s pritiskom na gumb aktivirate/spremenite različne stopnje vibriranja za individualno stimulacijo. Daljinski upravljalnik je tako majhen in diskreten, da lahko analni čep neopazno uporabljate na poti, v klubu, na delovnem mestu ali v telovadnici.

     

    Kaj počne vibrator za prostato?

     

    Vibratorji za prostato so posebej oblikovani za stimulacijo prostate in točke P. Prostata je izjemno občutljiva točka pri moških in je podobna točki G pri ženskah. Če jo med seksom ali masturbacijo stimuliramo, povečamo občutek ugodja in orgazma. Točka P je "moška točka G", ki se nahaja približno 5 do 7 cm za vhodom v anus in ob stimulaciji z našim vibratorjem za prostato povzroča intenzivne analne orgazme. Možni so celo "orgazmi brez rok".

     

    Kako uporabljam vibrator prostate?

     

    Ravnanje s tem vibratorjem prostate je v primerjavi s številnimi drugimi stimulatorji prostate zelo preprosto! Uporabite nekaj lubrikanta na vodni osnovi Aquameo in ga vstavite analno. Nato lahko pulziranje, načine vibriranja in stopnje vibriranja upravljate preprosto s pritiskom na gumb na nadzorni plošči, ki se nahaja na spodnji strani vibratorja prostate, ali pa z daljinskim upravljalnikom.

     

    Kaj je tako posebnega pri tem vibratorju za prostato?

     

    Vibrator za prostato ima čudovito svilnato mehko silikonsko površino za zelo prijeten občutek na koži in telesu. Široka podlaga vibratorja za prostato zagotavlja, da lahko sedite in uživate, saj preprečuje pregloboko penetracijo. Ta vibrator za prostato je namenjen vaši točki užitka, prostati! Stimulira vas od znotraj in se dotakne vaše prostate.

     

    Kako očistim vibrator za prostato?

     

    Vibrator za prostato preprosto očistite z malo tople vode in blagim milom. Če vam je ljubše posebno temeljito čiščenje, priporočamo uporabo našega razpršila VERYCLEAN.

     

    Na kaj še moram biti pozoren?

     

    Uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi, kot je Aquameo. Lubrikanti na osnovi silikona lahko poškodujejo površino čepka za prostato. Naš priljubljeni sprej Analforte sprosti anus in olajša vstavljanje.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Vabilo za polnjenje s kablom USB Vibrator za prostato s funkcijo udarca.
    • Z daljinskim upravljalnikom
    • 7 pulzirajočih načinov: v ekstazi boste glasno stokali!
    • 3 jakosti vibracij, od nežnih do intenzivnih
    • S široko podlago: preprečuje pregloboko penetracijo.
    • Material: silikon in ABS
    • Dimenzije: Skupna dolžina 14,5 cm, premer 3,7 cm.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Incroyable pour le prix

    Très bon produit pour femme et moi même , emballage excellent, produit de qualité. Je recommande cette marque MEO est super!

      Ocenjevanje 

      Mai pensato che…

      Mai pensato che mi sarei divertita così tanto a far vibrare mio marito! Gliel'ho regalato per il suo compleanno e l'abbiamo usato la sera stessa: eccitantissimo e fenomenale.

        Ocenjevanje 

        Ein perfektes Toy

        Liegt gut in der Hand und macht einen soliden Eindruck. Fühlt sich gut an und die unterschiedlichen Vibrationen sind allesamt leise. Die Stoßfunktion ist allerdings das Beste und natürlich die Tatsache, dass man ihn auch tagsüber diskret tragen und benutzen kann. Da ist die Fernbedienung natürlich hilfreich.

          Ocenjevanje 

          If you like being fucked ...

          Nice size slips in easily. Remote control makes it great to use and choice of settings and intensity makes for an awesome experience. By shifting your body you can get some real amazing pleasure through the whole groin and beyond

            Ocenjevanje 

            Hi quality product,

            Hi quality product,- you pay for it - the vibe is serious on your delicate parts gentlemen, so go easy. Reaches the parts others don't :-)

              Ocenjevanje 

              Tolle Größe

              Für mich als Mann muss ich sagen das mir dieses Toy sehr gut gefällt und genau die richtige Größe hat. Nicht so groß und nicht so klein, zustoßen kann er auch gut und die Vibration ist auch nicht ohne. Besonders schön finde ich wenn meine Freundin die Kontrolle übernimmt und die Fernbedienung nutzt im Alltag.

                Napišite svoj pregled

                Vibrator prostate s funkcijo šoka

                Vibrator prostate s funkcijo šoka

                Zagotovo še nikoli niste doživeli česa podobnega: globoke analne masaže! Ta vibrator za prostato stimulira s pulzirajočimi in masažnimi vibracijami ter tako poskrbi za številne vrhunske orgazme! Dih jemajoča spolna igrača za moške, ki si želijo popolno moč!

                Napišite svoj pregled

                Kupci so kupili tudi:

                30 drugi izdelki iz iste kategorije: