Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Stimulator prostate s funkcijo šoka

Skrivnost našega stimulatorja prostate: poleg klasične vibracije stimulira tudi z dodatnimi udarci, praktično udarja po prostati. Doživeli boste orgazem prostate, kot da bi ejakuliral konj! Vse funkcije lahko upravljate neposredno na stimulatorju prostate ali z daljinskim upravljalnikom.

Več informacij

2922/00

na voljo

    Več informacij

    Skrivnost našega stimulatorja prostate: poleg klasične vibracije stimulira tudi z dodatnimi udarci, praktično udarja po prostati. Ker lahko med 7 + 3 načini izbirate moč, hitrost in vibracije, so udarci izjemno intenzivni. Doživeli boste orgazem prostate, kot bi ejakuliral konj! Vse funkcije lahko upravljate neposredno na stimulatorju prostate ali s priloženim daljinskim upravljalnikom.

     

    Kaj nam je všeč:

     

    Z daljinskim upravljalnikom lahko s pritiskom na gumb aktivirate/izmenjujete različne stopnje vibracij za individualno stimulacijo. Daljinski upravljalnik je tako majhen in diskreten, da lahko analni čep neopazno uporabljate tudi na poti, v klubu, na delovnem mestu ali v telovadnici.

     

    Kaj počne stimulator prostate?

     

    Stimulatorji prostate so posebej oblikovani za stimulacijo prostate in točke P. Prostata je izjemno občutljiva točka pri moških in je podobna točki G pri ženskah. Če jo stimuliramo med seksom ali masturbacijo, povečamo občutek ugodja in orgazma. Točka P je "moška točka G", ki se nahaja približno 5 do 7 cm za vhodom v anus in ob stimulaciji z našim čepom za prostato povzroča intenzivne analne orgazme. Možni so celo "orgazmi brez rok" in orgazmi brez erekcije.

     

    Kako uporabljam stimulator prostate?

     

    Ravnanje s tem stimulatorjem prostate je v primerjavi z mnogimi drugimi vibratorji prostate zelo preprosto! Uporabite nekaj lubrikanta na vodni osnovi Aquameo in ga vstavite analno. Pulzacijo, načine vibriranja in stopnje vibracij lahko upravljate preprosto s pritiskom na gumb na nadzorni plošči na spodnji strani stimulatorja prostate ali z daljinskim upravljalnikom.

     

    Kaj je posebnega pri stimulatorju prostate?

     

    Stimulator prostate ima čudovito svilnato mehko silikonsko površino za izjemno prijeten občutek na koži in telesu. Široka osnova stimulatorja prostate zagotavlja, da lahko sedite in uživate, saj preprečuje preglobok prodor. Ta stimulator prostate je namenjen vaši točki užitka, prostati! Stimulira vas od znotraj in se dotakne vaše prostate.

     

    Kako očistim stimulator prostate?

     

    Stimulator prostate preprosto očistite z malo tople vode in blagim milom. Če vam je ljubše posebno temeljito čiščenje, priporočamo uporabo našega razpršila VERYCLEAN.

     

    Kaj moram še upoštevati?

     

    Uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi, kot je Aquameo. Lubrikanti na osnovi silikona lahko poškodujejo površino stimulatorja prostate. Naš priljubljeni sprej Analforte sprosti anus in olajša vstavljanje.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Stimulator prostate s kablom USB za polnjenje s funkcijo vibriranja in udarcev.
    • Stimulator prostate z daljinskim upravljalnikom
    • 7 pulzirajočih načinov: močno udarja po prostati!
    • 3 jakosti vibracij, od nežnih do močnih
    • S široko podlago: preprečuje pregloboko penetracijo.
    • Material: silikon in ABS
    • Dimenzije: Skupna dolžina 15,5 cm, premer 3,5 cm.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Tip top

    Au niveau de la matière il est pas mal et il se nettoie bien. Il y a deux modes différents (vibrations et mouvement de va et vient). Ce qui est pas mal c'est que tu peut choisir si tu veut les deux modes ou un seul des deux

      Ocenjevanje 

      Super

      Dimensioni adatte a beginner ma la vibrazione è una bomba

        Ocenjevanje 

        Strong vibrations

        Strong vibrations, one of the most powerful I have experienced.

          Ocenjevanje 

          Geiles Teil

          Funktioniert gut - schnell geliefert. Danke

            Ocenjevanje 

            Eigentlich sehr gut

            Eigentlich sehr gut. Alle Funktionen lassen sich entweder am Plug selber oder mit der Fernbedienung steuern. Das vibrieren ist auch sehr angenehm. Eigentlich alles perfekt allerdings könnte er nach meinem Geschmack etwas stärker zustoßen. Dafür ist ein Betrieb allerdings sehr leise. Man spürt es schon deutlich dass man was im Anus hat

              Napišite svoj pregled

              Stimulator prostate s funkcijo šoka

              Stimulator prostate s funkcijo šoka

              Skrivnost našega stimulatorja prostate: poleg klasične vibracije stimulira tudi z dodatnimi udarci, praktično udarja po prostati. Doživeli boste orgazem prostate, kot da bi ejakuliral konj! Vse funkcije lahko upravljate neposredno na stimulatorju prostate ali z daljinskim upravljalnikom.

              Napišite svoj pregled

              Kupci so kupili tudi:

              30 drugi izdelki iz iste kategorije: