Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Violet Wand

Glasilo

Violet Wand 

Ta čarobna palica za spolno elektrostimulacijo, imenovana Violet Wand, iz svetlečega steklenega nastavka na kožo prejemnika pošilja na tisoče drobnih bliskov. Odvisno od tega, kako močna je nastavitev Violet Wand in kateri nastavek je uporabljen, je vsak posamezen blisk občuten kot nežno mravljinčenje ali kot hud vbod. Tako dobite stimulacijo od...

Ta čarobna palica za spolno elektrostimulacijo, imenovana Violet Wand, iz svetlečega steklenega nastavka na kožo prejemnika pošilja na tisoče drobnih bliskov. Odvisno od tega, kako močna je nastavitev Violet Wand in kateri nastavek je uporabljen, je vsak posamezen blisk občuten kot nežno mravljinčenje ali kot hud vbod. Tako dobite stimulacijo od nežne do boleče v kombinaciji z impresivnimi in morda celo strašljivimi vizualnimi učinki.

Več
Prikaži 1 - 1 od 1 elementa
Prikaži 1 - 1 od 1 elementa

Ta čarobna palica spolne elektrostimulacije, imenovana Violet Wand, iz svetlečega steklenega nastavka na prejemnikovo kožo pošilja na tisoče drobnih bliskov. Odvisno od tega, kako močan je nastavljen Violet Wand in kateri nastavek je uporabljen, je vsak posamezen blisk občuten kot nežno mravljinčenje ali kot hud vbod. Tako dobite stimulacijo od nežne do boleče v kombinaciji z impresivnimi in morda celo strašljivimi vizualnimi učinki.

Kaj so vijolične palice?

Vijolične palice so vrsta igrače za elektrosex, ki se pogosto uporablja pri seansah BDSM. Ustvarjajo visokofrekvenčni električni tok nizke jakosti, ki se s prenosno napravo nanese na kožo. Tok ustvarja visokonapetostni transformator, običajno pa teče skozi različne steklene ali kovinske elektrode, ki jih v naši spletni trgovini BDSM ponujamo v različnih oblikah in velikostih.

Izvor vijoličnih palic:

Vijolične palice so bile prvotno razvite v začetku 20. stoletja v medicinske namene, na primer za zdravljenje kožnih bolezni in kot oblika elektroterapije. Vendar so kmalu postale priljubljene v skupnosti BDSM kot sredstvo za električno stimulacijo telesa v erotične namene.

Elektrode za vijolično palico:

MEO ponuja več vrst elektrod, ki se lahko uporabljajo z vijoličnimi palicami, med njimi:

  • Gobasto elektrodo: velika okrogla elektroda, ki se uporablja za splošno stimulacijo telesa.
  • Elektroda z glavnikom: Elektroda z več koničastimi konicami, ki se uporablja za stimulacijo.
  • Y-elektroda: Elektroda z dvema čepoma, ki se uporablja za stimulacijo bradavic.
  • Wartenbergova kolutna elektroda: Elektroda z več koničastimi iglami, ki se uporablja za nežno do trdo stimulacijo.
  • Sondna elektroda: elektroda s koničastim koncem, ki se uporablja za notranjo stimulacijo.


V kontekstu BDSM se vijolične palice pogosto uporabljajo za igro občutkov, igro bolečine ter prevlado in podreditev. Električni tok, ki ga ustvarja Violet Wand, lahko glede na intenzivnost in vrsto uporabljene elektrode povzroči različne občutke, od rahlega mravljinčenja ali brnenja do ostre, zbadajoče bolečine.

Ali so vijolične palice varne za uporabo?

Vijolične paličice veljajo za varno obliko električne stimulacije, če se uporabljajo pravilno. Pomembno je, da upoštevate varnostne smernice in napravo uporabljate le na delih telesa, ki so primerni za elektrostimulacijo, kot so zunanja stegna, roke in hrbet. Pomembno je tudi, da uporabljate ozemljeno vtičnico in da naprave ne uporabljate v bližini glave ali na osebah s srčnimi spodbujevalniki ali drugimi medicinskimi vsadki.

Na splošno so vijolične paličice priljubljena in vsestranska spolna igrača za raziskovanje erotične elektrostimulacije. Povzročajo široko paleto občutkov in občutij, zato so priljubljeno orodje za številne posameznike v skupnosti BDSM.

Za kaj se uporabljajo vijolične palice?

Vijolične paličice so v skupnosti BDSM znane za spolno elektrostimulacijo že od 90. let prejšnjega stoletja. Vijolična palica Violet Wand proizvaja blage udarce elektrike, ko jo držite blizu telesa, in zagotavlja omamne občutke, ko pride v stik s telesom. Vendar je učinek opazen le, če je med elektrodo in telesom majhna razdalja. Pri tem Violet Wand pretvori običajen električni tok v neškodljiv tok z nizkimi amperi!

Naše stranke uporabljajo vijolične palice v kontekstu BDSM iz različnih vzgibov. Nekaterim so všeč edinstveni občutki, ki jih povzroča električna stimulacija, ki lahko segajo od rahlega mravljinčenja do ostrega, žgečkljivega občutka. Občutek je lahko zelo stimulativen in vodi do večjega vzburjenja ali celo orgazma.

Druge naše stranke uživajo v psiholoških vidikih uporabe vijoličnih palic med seanso BDSM. Uporaba električnega toka za povzročanje bolečine ali užitka je lahko zelo vznemirljiva in ustvarja občutek izmenjave moči med dominantnim in podrejenim partnerjem. Pri nekaterih lahko občutek električnega toka ustvari tudi občutek ranljivosti, kar še poveča intenzivnost doživetja.

Vijoličnepalice se lahko uporabljajo tudi v kombinaciji z drugimi dejavnostmi BDSM, kot so vezanje ali senzorična deprivacija, kar izboljša celotno izkušnjo. Podrejeni partner je lahko na primer zvezan in z zavezanimi očmi, medtem ko dominantni partner s Violet Wand stimulira različne dele telesa.

Poleg fizičnih in psiholoških vidikov uporabe vijoličnih palic v seansah BDSM se nekaterim zdi estetski videz naprave izjemno stimulativen. Žareče elektrode in brenčeči zvok, ki ga proizvaja naprava, lahko še povečajo čutno izkušnjo.

Pomembno je opozoriti, da se razlogi, zaradi katerih številne naše stranke uživajo v uporabi Vijoličnih palic v seansah BDSM, lahko zelo razlikujejo in da to, v čemer uživa ena oseba, morda ne bo všeč drugi. Tako kot pri vseh spremembah v BDSM je pomembno, da se sporazumevate in dogovorite z vsemi vključenimi partnerji, da zagotovite varno in prijetno izkušnjo za vse.

Kje lahko kupim Vijolično steno?

MEO ima na voljo veliko izdelkov za spolno elektrostimulacijo (znanih tudi kot e-stimulacija), saj smo že od leta 1997 eden od vodilnih dobaviteljev igrač za elektrosex. Seveda lahko v naši spletni trgovini BDSM najdete Vijolične stene ter ustrezne elektrode in dodatke za e-stimulacijo. Celoten komplet za spolno elektrostimulacijo Dr. Sado vključuje vse, kar potrebujete, da lahko takoj začnete in raziščete čudoviti svet elektroseksa! Če potrebujete nasvet o elektroseksu ali spolnih igračah BDSM, nas lahko vedno pokličete ali nam pišete.