Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Afrodiziaki

Glasilo

Afrodiziaki 

Tukaj boste našli resnično nadležne stvari! Imamo prave afrodiziake za izboljšanje vašega spolnega življenja. Potence, feromoni, spolni atraktanti in še več.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 22 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 22 predmetov

Afrodiziaki so snovi ali sredstva, ki se uporabljajo za povečanje spolnega poželenja ali spolne zmogljivosti. Obstaja veliko različnih vrst afrodiziakov, ki so lahko izdelani iz različnih rastlin, živali ali sintetičnih snovi. Vendar je treba upoštevati, da se učinki afrodiziakov lahko razlikujejo od osebe do osebe in ni zagotovila, da bodo delovali pri vseh.

V nadaljevanju najdete seznam nekaterih znanih afrodiziakov in njihovih lastnosti:

  • Čokolada: Čokolada vsebuje feniletilamin, kemično spojino, ki aktivira možgane in sprošča hormon sreče dopamin. To naj bi povzročilo večjo spolno vzburjenost.
  • Ostrige: Ostrige vsebujejo veliko cinka, ki je potreben za proizvodnjo testosterona, hormona, ki je pomemben za spolno željo in učinkovitost.
  • Ginseng: V primeru ginsenga je treba upoštevati, da je v telesu prisoten tudi ginseng: Ginseng je rastlina, ki se pogosto uporablja kot naravni afrodiziak. Domnevajo, da povečuje pretok krvi, uravnava hormonsko ravnovesje in povečuje energijo.
  • Žafran: Žafran je draga začimba, ki je znana tudi kot afrodiziak. Povečuje libido in lahko pomaga tudi pri motnjah erekcije.
  • Maca: Maca je rastlina iz Andov in se pogosto uporablja kot naravni afrodiziak. Verjame se, da izboljšuje spolno poželenje in plodnost ter pomaga tudi pri hormonskem neravnovesju.
  • Yohimbin: Yohimbin je sintetična spojina, ki jo pridobivajo iz lubja drevesa yohimbe in se uporablja za zdravljenje erektilne disfunkcije. Verjame se, da povečuje pretok krvi in povečuje libido.
  • Tribulus terrestris: Tribulus terrestris je rastlina, ki se pogosto uporablja kot naravni afrodiziak. Verjame se, da povečuje proizvodnjo testosterona in izboljšuje libido.


Pomembno je opozoriti, da številne od teh snovi niso bile dovolj raziskane, da bi lahko potrdili njihovo učinkovitost in varnost. Nekateri afrodiziaki imajo lahko tudi neželene učinke ali medsebojno delujejo z drugimi zdravili, zato je pomembno, da se pred njihovo uporabo posvetujete z zdravnikom. Poleg tega je vedno pomembno, da uporabljate le zakonite in odobrene izdelke.