Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Medvedki iz usnja in Bondage Bearz

Glasilo

Medvedki iz usnja in Bondage Bearz 

Naši usnjeni medvedki in medvedki za bondage so odlične ideje za darila za ljubitelje BDSM. Ti edinstveni medvedki vas bodo zagotovo navdušili, ne glede na to, ali gre za posebno priložnost ali preprosto za to, da nekoga osrečite. Niso le paša za oči, temveč tudi izraz individualnosti in strasti do načina življenja BDSM.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 14 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 14 predmetov

Medvedki BDSM iz usnja in Bondage Bears iz pliša


Dobrodošli v naši ekskluzivni kategoriji trgovine za BDSM medvedke iz usnja in očarljivo kolekcijo Bondage Bearz iz pliša. Tu boste našli edinstven izbor medvedkov, ki so kot nalašč za ljubitelje BDSM.Bodisi kot dekorativni poudarek v spalnici ali kot posebno darilo za vašega gospodarja ali gospodarico - naši usnjeni medvedki in Bondage Bearz bodo navdušili vas in vaše najdražje.Usnjeni medvedki - izjava svojega razreda Naši usnjeni medvedki niso le prijetne igrače, temveč prave umetnine. Vsak medvedek je ročno izdelan iz 100-odstotno prave goveje kože, ki jo obdelujejo najboljši sedlarji v Evropi.

Zaradi pozornosti do podrobnosti in visokokakovostnih materialov je vsak usnjen medvedek prava paša za oči in nepogrešljiv pripomoček za vsakega ljubitelja BDSM. Usnjeni medvedki so na voljo v različnih barvnih kombinacijah po navdihu kode Hanky. Usnjenega medvedka lahko izberete v črno-rumeni, črno-rdeči, črno-modri ali klasični črni barvi. Vsak usnjen medvedek je okrašen s kovinskimi deli srebrne barve in napolnjen s silikonsko volno, ki mu daje prijetno mehkobo.

Usnjeni medvedek z višino 33 cm in širino 31 cm je popoln dekorativni element s stilom in simbolno močjo. Visoka kakovost usnjenih medvedkov govori sama zase: vsaka podrobnost, od štirislojne konstrukcije do črnih kovinskih delov, je bila skrbno izbrana in obdelana, da je nastal trpežen in robusten izdelek. Usnjeni medvedki so simbol najvišje ravni izdelave in natančnosti ter izpolnjujejo vse zahteve, ki se postavljajo za tako ekskluziven dodatek.Idealni so za vse, ki cenijo kakovost in oblikovanje.Bondage Bearz - igriva plat BDSM Plišaste medvedke iz kolekcije Bondage Bearz prikazujejo igrivo in prikupno plat BDSM. Vsak medvedek v tej zbirki nosi obleko, navdihnjeno z BDSM, in predstavlja različne vidike in možnosti, ki jih BDSM lahko ponudi. Družina Bondage Bearz vključuje

  • Gary Gag Ball: prikupen medvedek z ustnim gagom, ki je pripravljen na razburljive igre.
  • Bound Up Billy: Ta medvedek, opremljen z opornicami, prikazuje umetnost vezanja.
  • Pokvarjeni Glen: Glen je z masko in okovi pripravljen na vsako pustolovščino.
  • Charlie Chains: Verige in vrvi so Charliejeva posebnost, kot nalašč za vse, ki obožujejo igre vezanja.
  • Freddie Flogger: Freddie, oborožen z majhnim bičem, v zbirko vnese strast do slačenja.


Plišast medvedek Bondage Bearz ni le prikupen in prijeten, temveč tudi čudovita ideja za darilo za vašega gospodarja, ljubico ali preprosto kot okras za vašo spalnico. So popolno darilo, ki kaže tako humor kot predanost življenjskemu slogu BDSM.Medvedki Bondage Bearz so oblikovani z veliko pozornostjo do podrobnosti in ponujajo igriv prikaz različnih vidikov BDSM.Zakaj naši usnjeni medvedki in Bondage Bearz? Naši usnjeni medvedki in Bondage Bearz niso le dodatki, temveč izraz življenjskega sloga. So simbol kakovosti, izdelave in pozornosti do podrobnosti.

Vsak usnjen medvedek in bondage bearz sta zasnovana tako, da na očarljiv in dostopen način predstavljata očarljivost in raznolikost BDSM-a. Usnjeni medvedki so še posebej robustni in vzdržljivi, zato bodo zagotavljali dolgoletne užitke. Idealni so kot dekorativni element v spalnici ali kot tema pogovora na zabavah in dogodkih. Zaradi različnih barvnih kombinacij, ki temeljijo na kodi Hanky, lahko vsak medvedek izraža osebne preference ali nagnjenja.Plišast Bondage Bearz pa vaši izkušnji BDSM doda igriv in humoren pridih ter je idealen spremljevalec za humorna darila ali kot zbirateljski predmet.Edinstvene ideje za darila za ljubitelje BDSM Naši usnjeni medvedki in Bondage Bearz so popolne ideje za darila za ljubitelje BDSM. Ne glede na to, ali gre za posebno priložnost ali zgolj za to, da nekoga razveselite, vas bodo ti edinstveni medvedki zagotovo navdušili.Niso le paša za oči, temveč tudi izraz individualnosti in strasti do načina življenja BDSM.Dekorativni poudarki za dom Usnjeni medvedki in Bondage Bearz so tudi odlični okraski za vaš dom. Postavite jih v spalnico, dnevno sobo ali drug poseben prostor in jim dodajte pridih erotike in sloga.Postali bodo točka pogovora, vaš prostor pa bo postal edinstven in oseben.Ideje za darilaBDSM iz MEO Prebrskajte našo kategorijo zdaj in odkrijte fascinanten svet usnjenih medvedkov in bondage bearzov. Navdihnite se s kakovostjo in šarmom te edinstvene zbirke in poiščite popolnega spremljevalca zase ali za svoje najdražje. Kot darilo, okras ali osebni dodatek - naši usnjeni medvedki in medvedki za bondage so popolna izbira za vse ljubitelje BDSM.