Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

B-Vibe

Glasilo

B-Vibe 

Odkrijte naslednjo raven analnega užitka z visokokakovostnimi analnimi vibratorji B-Vibe! Kombinacija premišljene zasnove, visokokakovostnih materialov in inovativne tehnologije zagotavlja neprimerljivo izkušnjo, ki jo boste lahko podoživljali vedno znova.

Prikaži 1 - 10 od 10 predmetov
Prikaži 1 - 10 od 10 predmetov

B-Vibe in MEO sta znani blagovni znamki v svetu spolnih igrač, ki sta specializirani za visokokakovostne analne igrače. Podjetje B-Vibe je znano po svoji inovativni ponudbi izdelkov, ki vključuje daljinsko vodene analne čepke, analne kroglice in komplete za analno urjenje. Podjetje B-Vibe je znano po uporabi visokokakovostnih materialov in svoje izdelke pogosto izdeluje iz telesu prijaznega silikona. Podjetje B-Vibe daje velik poudarek zagotavljanju podrobnih informacij in izobraževalnega gradiva o analnem seksu in analnem zdravju, da bi uporabnikom svojih izdelkov zagotovilo varno in prijetno izkušnjo. Poleg tega podjetje B-Vibe ponuja posebne komplete za začetnike in napredne uporabnike, ki vsebujejo vse potrebno za trening analnega seksa ali analno stimulacijo. V sodelovanju s spolnimi pedagogi podjetje B-Vibe na svoji spletni strani ponuja informativne videoposnetke in nasvete.

 

Svet novih občutkov!

 

Odkrijte svet novih občutkov, od nežnega mravljinčenja do intenzivnih valov užitka. Naši analni vibratorji so primerni za začetnike in napredne uporabnike ter so na voljo v različnih velikostih in oblikah.

 

Z najnovejšo generacijo naših analnih vibratorjev, ki jih nadzoruje aplikacija, lahko užitek še povečate. Ne glede na to, ali ste par ali sami, lahko z našo uporabniku prijazno aplikacijo izberete popolno nastavitev vibriranja ali celo ustvarite svoj vzorec vibriranja.

 

Naši analni vibratorji so običajno vodoodporni in vedno izdelani iz telesu prijaznih materialov, zato jih lahko brez težav uporabljate pod tušem ali v kopeli. Zaradi tihih vibracij jih lahko diskretno uporabljate kadar koli in kjer koli želite.

 

Ste pripravljeni na novo pot užitka? Raziščite našo ponudbo analnih vibratorjev še danes in poiščite svoj popoln užitek!

 

Analni vibratorji na prvi pogled:

 

Analni vibratorji so spolne igračke, posebej zasnovane za analno stimulacijo in užitek. Uporabljajo jih lahko ljudje vseh spolov in spolnosti, na voljo pa so v različnih oblikah, velikostih in slogih.

 

Funkcija: Analni vibratorji vibrirajo, pulzirajo in se vrtijo z različnimi hitrostmi in vzorci, da stimulirajo anus in številne živčne končiče v njem. Mnogim ljudem je analna stimulacija zelo prijetna in zaradi nje lahko doživijo intenzivne orgazme. Nekateri modeli so posebej zasnovani tudi za stimulacijo prostate (imenovane tudi točka P) pri moških, kar lahko privede do posebno intenzivnih in zadovoljujočih občutkov.

 

Material: Analni vibratorji so običajno izdelani iz telesu prijaznih materialov, kot so silikon, steklo ali nerjavno jeklo. Silikon je še posebej priljubljen, ker je mehak, neporozen in enostaven za čiščenje. Zato je pomembno, da izberete material, ki je varen in združljiv s telesom.

 

Zasnova: analni vibratorji so zasnovani tako, da so varni za analno uporabo. Običajno imajo zaobljeno konico za lažje vstavljanje in široko podlago ali ročaj, ki preprečuje pregloboko vstavljanje in omogoča lažji izvlek. Nekateri analni vibratorji imajo tudi dodatne funkcije, na primer obliko v obliki kroglic za dodatno stimulacijo, daljinski upravljalnik za lažje upravljanje ali so celo namenjeni dolgotrajnemu nošenju.

 

Velikost: Analni vibratorji so na voljo v različnih velikostih, od majhnih in tankih modelov za začetnike do večjih modelov za napredne uporabnike. Pomembno je izbrati velikost, ki je udobna in varna.

 

Uporaba: Pred uporabo analnega vibratorja je treba vedno uporabiti lubrikant, kot je Aquameo, saj anus sam po sebi nima naravnega lubrikanta. Priporočljivo je uporabiti lubrikant na vodni osnovi, zlasti če je igrača izdelana iz silikona. Pri vstavljanju je treba vedno ravnati počasi in previdno ter paziti na udobje.

 

Čiščenje: Analne vibratorje je treba po vsaki uporabi temeljito očistiti. Večino lahko očistite s toplo vodo in blagim milom, čeprav lahko nekateri materiali zahtevajo posebne metode čiščenja. Pomembno je, da upoštevate proizvajalčeva navodila za čiščenje, da zagotovite varnost in dolgo življenjsko dobo igrače.

 

Varnost: Tako kot pri vseh spolnih igračah je tudi tu najpomembnejša varnost. Pri uporabi analnega vibratorja vedno upoštevajte svoje udobje in prenehajte z vsemi dejavnostmi, ki povzročajo bolečino ali nelagodje. Pomembno je tudi, da ima igrača dovolj široko podlago ali ročaj, da je ni mogoče vstaviti pregloboko.

 

Analni vibratorji so lahko vznemirljiv in prijeten dodatek k spolnemu življenju, ne glede na to, ali jih uporabljate sami ali s partnerjem. Kot pri vseh spolnih igračah je pomembno, da vedno upoštevate svoje udobje in varnost ter izberete izdelke, ki so varni in nežni za vaše telo.

 

Katere vrste analnih vibratorjev so na voljo v spletni trgovini MEO?

 

Analni vibratorji so na voljo v različnih oblikah in velikostih, posebej zasnovani za različne vrste stimulacije in užitka. Tukaj je nekaj najpogostejših vrst:

 

Ti vibratorji so posebej zasnovani za stimulacijo prostate, kar lahko privede do intenzivnih in pogosto drugačnih orgazmov. Ti vibratorji imajo pogosto ukrivljeno ali nagnjeno obliko, da bolje dosežejo prostato. Nekateri modeli imajo tudi dodatno stimulacijo perineja.

 

Vibracijske analne kroglice: Ti vibratorji imajo sferično obliko, ki zagotavlja dodatno stimulacijo pri vstavljanju in izvlačenju. Vibracije povečajo čutno izkušnjo in lahko privedejo do še intenzivnejše izkušnje, ko jih izvlečete med orgazmom.

 

Vibratorji za analne čepke: Ti so pogosto manjši in jih je mogoče nositi dlje časa. Odlični so za tiste, ki so novi v analni stimulaciji, ali za tiste, ki želijo uživati v dodatni stimulaciji med predigro ali spolnim odnosom.

 

Napihljivi analni vibratorji: Te vibratorje lahko po vstavitvi napihnete, da ustvarite občutek polnosti. To lahko poveča stimulacijo in je idealno za tiste, ki imajo radi raztezanje.

 

Daljinsko vodeni analni vibratorji: Te vibratorje lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom, zato so idealni za igro s partnerjem. Uporabljajo se lahko tudi za diskretno igranje v javnosti.

 

Analni vibratorji s priseskom: Ti vibratorji imajo na podlagi prisesek, zato so idealni za igranje brez uporabe rok. Pritrdite jih lahko na različne površine.

 

Vsak od teh vibratorjev ponuja edinstveno čutno izkušnjo ter ima svoje prednosti in slabosti.

 

Najnovejša generacija analnih vibratorjev z upravljanjem prek aplikacije:

 

Najnovejša generacija analnih vibratorjev je popolnoma tehnološko napredna in ponuja številne nove funkcije in možnosti z integracijo z aplikacijami za pametne telefone. Navajamo nekaj najpomembnejših funkcij:

 

Analni vibratorji z upravljanjem z aplikacijo: ti omogočajo uporabnikom, da nadzorujejo svoj analni vibrator prek aplikacije za pametni telefon. S tem se razširijo možnosti za različne načine in intenzivnosti vibriranja ter zagotovi uporabniku zelo prijazen vmesnik. Nekatere aplikacije omogočajo celo ustvarjanje in shranjevanje lastnih vzorcev vibriranja.

 

Analni vibratorji z daljinskim upravljanjem prek interneta: Nadzor z aplikacijo uporabnikom omogoča tudi nadzor analnega vibratorja od koder koli, kjer imajo internetno povezavo. To pomeni, da lahko partnerji, ki so v različnih mestih ali celo državah, prevzamejo nadzor nad igračo in skupaj uživajo v izkušnji.

 

Interaktivni analni vibratorji: Nekateri analni vibratorji, ki jih upravljate z aplikacijami, lahko delujejo tudi na različne načine. Lahko se na primer odzivajo na glasbo in vibrirajo v ritmu ali pa se odzivajo na dotik ali premike telefona. Tako je izkušnja še bolj intenzivna in osebna.

 

Zasebnost in varnost: Analni vibratorji, ki jih upravljate z aplikacijami, pogosto ponujajo boljše možnosti zasebnosti in varnosti. Uporabniki lahko nastavijo gesla, da drugim preprečijo dostop do svoje aplikacije, nekatere aplikacije pa ponujajo celo šifriranje od konca do konca za zaščito uporabnikovih podatkov.

 

Pri izbiri pravega analnega vibratorja je kot vedno pomembno upoštevati osebne preference in udobje. Analni vibrator, ki ga upravlja aplikacija, je lahko odličen način za razširitev možnosti za analno stimulacijo in odkrivanje povsem nove dimenzije užitka.