Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Vrv za vezanje

Glasilo

Vrv za vezanje 

Dovolite nam, da vas povežemo. Vrvi za vezanje v številnih barvah in kakovostih.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 21 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 21 predmetov

Vrv za bondage iz bombaža ni le videti odlično, temveč se zaradi kakovostne izdelave tudi odlično prilega vaši koži. Zelo kakovostna profesionalna vrv za BDSM je primerna tako za začetnike kot tudi za strokovnjake za bondage. Profesionalna vrv ima tudi visoko natezno trdnost in je izjemno robustna; konci vrvi so zaprti s končnimi čepki. Na voljo v različnih barvah in dolžinah 5, 10 in 20 metrov.

 

Prava dolžina vrvi za bondage:

 

Vse je odvisno od vaše domišljije in tega, kaj želite početi. Pri nakupu vrvi za bondage si morate zastaviti predvsem eno vprašanje: za kaj jo boste uporabljali? Seveda za vezanje. Toda kaj želite zvezati? Za vezanje rok ali nog so še posebej primerne kratke vrvi, dolge pet metrov. Želite partnerja privezati na posteljo ali stol? Potem je najboljša izbira srednje dolga vrv, dolga deset metrov. Vrvi za bondage z dolžino dvajset metrov zahtevajo nekoliko več truda, saj lahko partnerja povežete v celoti. Vendar je pri tem potrebna določena mera izkušenj. Umetniške tehnike bondage, ki pri tem nastanejo, so zato še toliko bolj impresivne. Prava dolžina je odvisna od tega, kako in koga boste zvezali. Če pa se vam bo zmotilo, ni tako hudo. Odvečno vrv za bondage lahko preprosto zapletete (večkrat ovijete okoli druge vrvi, da ne bo samo visela), prekratko vrv za bondage pa lahko podaljšate z drugo vrvjo, tako da lahko preprosto nadaljujete z vezanjem.

 

Z vrvjo za vezanje MEO lahko hitro in enostavno uresničite stimulativno vezanje. Visokokakovostna vrv je prijetno mehka, zato je primerna tudi za občutljivo kožo. Ima odlično natezno trdnost in je v nasprotju s številnimi drugimi vrvmi ni treba predhodno obdelati, tako da jo lahko uporabljate na goli koži brez praskanja. Vrv za bondage je mogoče tesno in varno vozlati, ima pa tudi zelo dodelan zaključek.

 

Čeprav se bondage lahko izvaja z okovi za roke, usnjenimi okovi ali z verigami, večina ljudi izraz "bondage" povezuje predvsem z erotičnim omejevanjem z vrvmi. Z vrvjo za bondage je mogoče uresničiti široko paleto različnih praks bondage, od bondage rok in nog do bondage celega telesa in japonskih umetnosti bondage.

 

Kaj je posebnega pri vrvi za bondage?

 

Ta visokokakovostna vrv za bondage vam omogoča, da svoje fantazije o bondage s partnerjem doživite brez omejitev. Čudovita, svilnato sijoča vrv za bondage je primerna tako za začetnike bondage kot tudi za profesionalce bondage, ki želijo izvajati zapletene tehnike bondage. Vrv v žlahtni optiki je odporna na trganje in raztrganje, na koži pa je zelo prijetna. Ne reže neprijetno - tudi med daljšimi seansami! Oba konca vrvi sta zatesnjena s končnimi pokrovčki, zaradi katerih je vrv za bondage trpežnejša in preprečuje zdrgnjenje.

 

Poleg vznemirljive igre poželenja in prevlade je čutno vezanje partnerja tudi zelo vznemirljiva vizualna izkušnja. Ne le zato, ker je Sub omejena svoboda gibanja, ampak je glede na umetnost vozla lahko poseben poudarek namenjen tudi npr. prsim, zadnjici, vagini ali penisu.

 

Kateri pripomočki so priporočljivi?

 

Rope Master, saj je zagotovo najbolj prefinjen in hkrati najučinkovitejši pripomoček pri vezanju z vrvjo! Rope Master je jeklena analna kljuka (sliši se slabše, kot je). Odličen pripomoček, s katerim lahko seansi bondage dodamo erotično dominantno komponento. Analni kavelj s svojo kroglico ciljno stimulira analne živce in ponuja tudi možnost enostavne fiksacije. Potegnite vrv za bondage ali skozi odprtino analnega kavlja in partnerja hitro, a zelo učinkovito povežite. Kliknite tukaj za več informacij.