Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Obročki za penis

Glasilo

TPE obroček za penis - 3D spirala

S širokim obročem za penis boste imeli med seksom veliko moči. Ko ga potegnete čez neurejen penis, vam ta izjemen obroček zagotovi izbočeno erekcijo in popolnoma dolgo vzdržljivost zaradi učinka zastajanja krvi.

Več informacij

2458/00

18,90 €


-2,00 €

16,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    S širokim obročem za penis boste imeli med seksom veliko moči. Ko ga potegnete čez ne erektiran penis, vam ta izjemen erekcijski obroček zaradi učinka zastajanja krvi zagotovi izbočeno erekcijo in popolnoma dolgo vzdržljivost.

     

    Ker je obroček za penis raztegljiv, se prilagodljivo prilagodi večini velikosti penisa. Koži prijazen TPE je še posebej mehak in omogoča optimalno prileganje in udobno nošenje.

     

    Zakaj je petelinji obroček TPE tako poseben in kakšne prednosti mi ponuja?

     

    S širokim in prilagodljivim obročkom za penis MEO® lahko uživate v dih jemajočih orgazmih. Petelinji obroček vas bo med seksom ali solo seksom prepričal na tako dih jemajoč način, da kmalu ne boste več želeli brez njega. Ta penisni obroček iz TPE se odlično prilega in z učinkom zastajanja krvi poskrbi za trdno erekcijo, na kar ste lahko ponosni! V primerjavi s silikonskim obročkom vam naš obroček iz TPE ponuja še eno veliko prednost: uporabljate ga lahko z vsemi lubrikanti na vodni ali silikonski osnovi.

     

    Material in nega obročka za penis TPE:

     

    Za koži prijazen TPE tega obročka za penis je značilna neporozna površina. Zaradi te lastnosti je obroček za penis izjemno higieničen. Obroček za penis hitro absorbira in shranjuje telesno toploto. Za uporabo lubrikantov z obročki za penis iz TPE priporočamo hibridni lubrikant, kot je STROKE by MEO ®. Ta je nežen do materiala in zagotavlja, da boste imeli od svojega novega obročka za penis nekaj časa. Naš obroček za penis lahko hitro in enostavno očistite z našim razpršilom VERYCLEAN.

     

    Ali si lahko z obročkom za penis poškodujem penis?

     

    Obročki za penis iznerjavečega jekla so med našimi strankami zelo priljubljeni, saj so vizualno bolj impresivni ter ponujajo prednosti s higienskega in funkcionalnega vidika. Vendar če uporabljate obročke za penis iz nerjavnega jekla, ki so premajhni, obstaja tveganje, da obročka za penis ne boste mogli odstraniti. Nevarnost pri obročku za penis iz raztegljivega materiala je veliko manjša, saj lahko obroček enostavno prerežete in odstranite.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Obroček za penis iz raztegljivega materiala
    • Material: TPE
    • Notranji premer 20 mm, zunanji premer 40 mm, višina 10 mm (zelo raztegljiv material).
    • Lahko se uporablja z vsemi silikonskimi lubrikanti ali lubrikanti na vodni osnovi
    • Obroček za penis za začetnike in napredne. Če želite kupiti obroček za penis, je naš obroček za penis odlična izbira. V naši spletni trgovini z obročki za penis lahko najdete več modelov, kot so obroček za penis iz nerjavečega jekla, silikonski obroček za penis ali kovinski obroček za penis.

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    funziona molto bene

    stringe molto bene, aiuta a prolungare moltissimo l'erezione e il piacere, funziona molto bene

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Sehr guter Penisring

    An sich gefällt mir der Penisring aus TPE von Meo sehr, da er die Eicher auch noch mit einbeziehn kann. Das Material ist sehr angenehm und der Penisring lässt sich gut dehnen und liegt eng an.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    TPE obroček za penis - 3D spirala

    TPE obroček za penis - 3D spirala

    S širokim obročem za penis boste imeli med seksom veliko moči. Ko ga potegnete čez neurejen penis, vam ta izjemen obroček zagotovi izbočeno erekcijo in popolnoma dolgo vzdržljivost zaradi učinka zastajanja krvi.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: