Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Spolne igrače

Glasilo

Spolne igrače 

Imamo vse, kar osrečuje ženske in moške: močne vibratorje, najboljše analne kroglice, stimulatorje prostate, izjemne dilde, majhne in velike analne čepke ter najnovejšo generacijo masturbatorjev.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 62 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 62 predmetov

Nekatere od najpogosteje prodajanih spolnih igrač so:

1. Vibratorji: To so verjetno najpogosteje prodajane spolne igrače, saj jih lahko uporabljajo tako ženske kot moški in ponujajo različne funkcije, kot so različne hitrosti in vzorci vibriranja.

2. Dildi: Te uporabljajo tako ženske kot moški, na voljo pa so v različnih velikostih in oblikah. Lahko so ročni ali električni.

3. Analne igrače: Te so priljubljene pri ljudeh, ki uživajo v analnem seksu, in so lahko v obliki dildov, čepov ali pripomočkov za masažo prostate.

4. Keglove kroglice: Te so še posebej priljubljene pri ženskah, saj pomagajo krepiti mišice medeničnega dna in povečajo spolno občutljivost.

5. Masturbatorji: Ti so še posebej priljubljeni pri moških, saj omogočajo realistično simulacijo vagine ali ust in olajšajo masturbacijo.

 

Ko gre za najboljše spolne igračke za moške, morate najprej premagati, kaj vas je doslej odvračalo od uporabe moških spolnih igračk - sami ali s partnerjem: rahlo puritanski občutek sramu pred masturbacijo, težave s čiščenjem, dejstvo, da so najboljše spolne igračke za moške videti kot nezemeljski priveski.

Kdo potrebuje silikon, če imate roke? Težji, močnejši in bolj življenjski orgazem se sliši dobro, toda koliko prostora za izboljšave je v resnici v masažniku prostate ali masturbatorju za moške? Kar precej.

Spolne igrače lahko naredijo stvari, ki jih vi in vaš partner ne moreta, ne glede na to, kako nadarjena sta. Poleg tega boste zaradi človeške anatomije težko stimulirali prostato, znano tudi kot moško točko G, in hkrati delovali spredaj. Tu pridejo prav vibratorji, masažne naprave za prostato in analni čepi.

Toda šli smo naprej. Tudi če niste pripravljeni sami raziskovati svoje zadnjice, obstaja veliko spolnih igračk, ki bodo vašo igro masturbacije spremenile iz dobre v odlično! Nekatere od teh igračk so odlične tudi za uporabo s partnerjem. Ali pa tudi ne! Ko boste naslednjič potrebovali malo samopomilovanja, dajte svojim rokam prosto pot, svojemu telesu pa povsem nove silikonske občutke. Čas je, da si privoščite nov in morda malce nenavaden seks s samim seboj. Tukaj so najboljše spolne igrače za moške.

Različne vrste spolnih igrač za moške

Obstaja toliko različnih kategorij spolnih igrač, da jim je težko slediti. Spodaj je pregled glavnih vrst spolnih igračk za moške.

Strokerji:

Znani tudi kot masturbatorji, rokavi ali "žepne pičke", te igrače so pogosto cevaste in oblikovane tako, da se ovijejo okoli vašega penisa za 360-stopinjski užitek. Nekateri strokerji vibrirajo, se segrevajo ali imajo druge prijetne funkcije, medtem ko so drugi namenjeni le temu, da jih namažete in z roko drsite po gredi, tako kot to počnete z roko.

Vibratorji za penis:

V nasprotju s splošnim prepričanjem v vibriranju v spalnici ne uživajo le ženske. Nekateri od teh vibratorjev so zasnovani tako, da obkrožajo celotno gred, drugi pa so namenjeni določenim predelom, kot je na primer frenulum. Na penisu lahko uporabljate tudi vibratorje, ki niso posebej zasnovani za ta namen, na primer vibratorje s palčko - občutki so podobni, čeprav nekoliko slabše prilagojeni vaši anatomiji.

Obročki za penis:

Obročki za penis so eden od obveznih pripomočkov za moške. Imajo tri glavne prednosti: Zaradi obročkov za penis je vzdrževanje erekcije manj težavno, erekcija je zaradi njih močnejša, orgazem pa je lažje zadržati. To dosežejo tako, da omogočajo pretok krvi v penis, vendar preprečujejo, da bi se zlahka vrnila nazaj. Nekateri obročki vibrirajo, tako da lahko v njih uživata tako vi kot vaša partnerica, drugi pa so le preprosti, raztegljivi obročki brez dodatnih funkcij.

Udarci in masažne naprave za prostato:

Prostata je znana tudi kot točka P. Velja za anatomski ekvivalent točke G, saj je njen dotik za mnoge ljudi zelo prijeten in lahko celo sam po sebi sproži orgazem. Čepki za zadnjico in masažne naprave za prostato - nekatere med njimi vibrirajo ali se vrtijo - zagotavljajo "občutek polnosti" med seksom ali masturbacijo, ki vodi do intenzivnejšega ali drugačnega orgazma.