Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulacija bradavičk

Glasilo

Stimulacija bradavičk 

V trgovini MEO odkrijte različne objemke za bradavičke, objemke in sesalce bradavičk ter druge pripomočke BDSM za ciljno obravnavo bradavičk. Ponujamo ekskluziven izbor izdelkov, ki so bili posebej razviti za stimulacijo in užitek vaših najbolj občutljivih delov telesa. Ne glede na to, ali ste izkušen ljubitelj BDSM ali radoveden začetnik, vam n...

V trgovini MEO odkrijte različne objemke za bradavičke, objemke in sesalce bradavičk ter druge pripomočke BDSM za ciljno obravnavo bradavičk. Ponujamo ekskluziven izbor izdelkov, ki so bili posebej razviti za stimulacijo in užitek vaših najbolj občutljivih delov telesa. Ne glede na to, ali ste izkušen ljubitelj BDSM ali radoveden začetnik, vam naši visokokakovostni izdelki zagotavljajo intenzivna in vznemirljiva doživetja.

Več

Podkategorije

 • Sponke za bradavice - stimulacija enega najbolj erogenih območij

  S sponkami za bradavičke, od nežnih do trdih, lahko med BDSM zagotovite še več užitka in sladke bolečine. Kupite objemke za bradavice in objemke za BDSM pri MEO ✓ Hitro ✓ Diskretno ✓ Poceni.

 • Naše sesalke za bradavice imajo zelo visoko sesalno moč in so zelo preproste za uporabo. Odlično za trde in velike bradavice.

 • Odkrijte vznemirljiv svet ekstremne stimulacije bradavic z MEO. Visokokakovostne objemke, priseski in elektrostimulatorji so posebej zasnovani za najbolj intenzivne užitke v bradavicah. Uživajte v močnih občutkih in povečajte svoj užitek na novo raven. Ne glede na to, ali se imenuje mučenje bradavičk, trening bradavičk ali mučenje prsi, boste tukaj našli prave pripomočke, kot so objemke ali sesalci bradavičk za ekstremno stimulacijo bradavičk!

Sponke za bradavice, BDSM sponke in sesalci bradavic: visokokakovostni BDSM pripomočki v trgovini MEO


Odkrijte raznolikost objemk za bradavice, objemk za bradavice in sesalcev za bradavice ter drugih pripomočkov BDSM za ciljno obravnavo bradavic v trgovini MEO. Ponujamo ekskluziven izbor izdelkov, ki so bili posebej razviti za stimulacijo in užitek vaših najbolj občutljivih delov telesa.

Ne glede na to, ali ste izkušen ljubitelj BDSM ali radoveden začetnik, vam naši visokokakovostni izdelki zagotavljajo intenzivna in vznemirljiva doživetja. Prijemalke za bradavice:

Naše objemke za bradavičke so na voljo v različnih oblikah in z različnimi stopnjami pritiska, tako da lahko najdete pravo ravnovesje med bolečino in užitkom. Pri MEO boste našli popoln pripomoček za svoje želje, od modelov z lahkimi peresi do težkih objemk z utežmi.

Odkrijte nastavljive objemke z gumijastimi konicami za dodatno udobje ali eksperimentirajte s kovinskimi objemkami za intenzivnejše občutke. objemke za bradavice:

Vsestranskost in nadzor Objemke za bradavice so odličen način za nadzor intenzivnosti stimulacije. Z različnimi nastavitvami lahko natančno prilagodite pritisk in ustvarite osebno izkušnjo.Ne glede na to, ali imate raje nežne dotike ali močnejši pritisk, so naše objemke za bradavice primerne za vse okuse. Prijemalke za bradavice: Ekstremna stimulacija z vakuumom Naše prijemalke za bradavice so prava stvar za vse, ki iščejo posebno vrsto stimulacije bradavic. Ustvarjajo prijeten vakuum, ki spodbuja krvni obtok in povečuje občutljivost bradavic.Preizkusite različne velikosti in oblike, da najdete popolno prileganje in idealen občutek sesanja. Dodatki BDSM za vsak okus Poleg objemk za bradavice, objemk za bradavičke in sesalnikov za bradavičke trgovina MEO ponuja široko paleto drugih dodatkov BDSM, ki lahko izboljšajo vašo izkušnjo.

Od sredstev za omejevanje in mask do bičev in bičev - tukaj boste našli vse, zaradi česar srce ljubitelja BDSM utripa hitreje. Zakaj MEO?

 • Visokokakovostni izdelki: Naši dodatki so izdelani iz visokokakovostnih materialov ter zagotavljajo največje udobje in varnost.
 • Diskretna dostava: Vaše naročilo bo diskretno zapakirano in hitro dostavljeno.
 • Izkušnje in zaupanje: MEO je že vrsto let zaupanja vreden naslov za BDSM in fetiš izdelke.


Potopite se v svet čutne stimulacije bradavic in odkrijte vznemirljive možnosti, ki jih ponujajo naše objemke za bradavice, sponke za bradavice in sesalke za bradavice.Obiščite trgovino MEO in poiščite popoln pripomoček za svojo naslednjo pustolovščino. Skrb in varnost pri uporabi sponk za bradavice, objemk za bradavice in sesalcev za bradavice Pri uporabi sponk za bradavice, objemk za bradavice in sesalcev za bradavice je treba paziti na varnost in higieno, da zagotovite prijetno izkušnjo brez tveganja. Tukaj je nekaj nasvetov, ki jih je treba upoštevati:

 • Čistoča: poskrbite, da bodo vaše roke in pripomočki, ki jih uporabljate, čisti. Prijemalke za bradavice in sesalce po vsaki uporabi temeljito očistite s toplo vodo in blagim milom ali posebnim čistilom za igrače.
 • Začnite počasi: Če ste novinec v svetu stimulacije bradavičk, začnite z rahlim pritiskom in manj intenzivnimi modeli. Ko se boste počutili bolj udobno in boste bolje poznali svojo občutljivost, lahko počasi povečujete intenzivnost.
 • Časovna omejitev: Izogibajte se predolgemu nošenju sponk ali objemk. Priporočljivo je, da jih ne nosite več kot 15-20 minut, da ne bi preveč vplivali na pretok krvi.
 • Komunikacija: Pri igranju s partnerjem je pomembna odprta komunikacija. Dogovorite se za varno besedo ali signal, da boste lahko kadar koli prekinili igro, če postane preveč intenzivna.
 • Spoštujte svoj prag bolečine: Poslušajte svoje telo in ne prekoračite svojega praga bolečine. BDSM mora biti zabaven in prijeten, ne pa trajno škodljiv.
Razširite svojo izkušnjo BDSM V trgovini MEO so poleg objemk za bradavice, sponk za bradavice in sesalnikov za bradavice na voljo tudi številni drugi izdelki, ki lahko obogatijo vašo izkušnjo BDSM:

 • Omejitve in vrvi: Za razburljive igre vezanja in različne položaje.
 • Biči in lopatice: Za vse, ki obožujejo sladko mučenje s ploskanjem in božanjem.
 • Maske in preveze za oči: Za intenzivno izboljšanje čutenja z začasno slepoto.
 • Vibratorji in dildi: Za dodatno stimulacijo in vznemirljive trenutke v dvoje ali s partnerjem.
Mnenja in priporočila strank Naše stranke so navdušene nad raznolikostjo in kakovostjo izdelkov v trgovini MEO. Preberite ocene in priporočila, da bi izvedeli več o izkušnjah drugih uporabnikov in našli popoln izdelek za svoje potrebe.


Vaše zadovoljstvo je naša glavna prednostna naloga, zato vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri pravih pripomočkov. Zaključek Objemke za bradavice, objemke za bradavičke in sesalci za bradavičke so fantastični pripomočki, s katerimi lahko svoje igre BDSM dvignete na višjo raven. Z veliko izbiro v trgovini MEO boste zagotovo našli pravi pripomoček za vas. Odkrijte vznemirljive možnosti in se potopite v svet, poln poželenja in strasti.

Obiščite trgovino MEO in se prepustite navdihu! Sponke za bradavice v trgovini MEO: Clover Clamps Clinging Claws

v trgovini MEO je na voljo impresiven izbor objemk za bradavice, ki so bile posebej razvite, da bi vam zagotovile različne občutke in stimulacijo.


Clover Clamps Tukaj lahko izveste več o različnih vrstah sponk za bradavice in njihovih edinstvenih lastnostih, da boste lahko izbrali popolno izbiro za svoje potrebe. Sponke Clover: Intenzivni pritisk za napredne uporabnike , znane tudi kot japonske sponke za bradavice, so znane po svojem intenzivnem pritisku in posebni zasnovi. Te sponke so tem tesnejše, čim močneje jih vlečete, zato so idealne za izkušene uporabnike, ki iščejo močnejšo stimulacijo.

 • Prednosti: Večja intenzivnost zaradi vleka, idealne za izkušene uporabnike.
 • Uporaba: Idealno za napredne igre BDSM in scenarije, kjer je treba povečati intenzivnost.
Clinging ClawsPrijemalne klešče: Vsestranske klešče za različne občutke , znane tudi kot klešče s kremplji, ponujajo edinstveno kombinacijo pritiska in učinka krempljev. Običajno so nastavljive, tako da lahko pritisk prilagodite svojim željam.

 • Prednosti: Vsestransko nastavljive, primerne tako za nežno kot intenzivnejšo stimulacijo.
 • Uporaba: Odlično za uporabnike, ki želijo preizkusiti različne občutke.


Vijačne objemke:

Vijačne sponke omogočajo natančen nadzor nad pritiskom. Z obračanjem majhnega vijaka lahko intenzivnost objemk prilagodite po svojih željah.

 • Prednosti: Natančen nadzor pritiska, idealen za prilagajanje.
 • Uporaba: Primerno za uporabnike, ki želijo natančno nadzorovati intenzivnost.


Magnetne sponke:

Magnetne objemke za bradavičke za pritisk uporabljajo moč magnetov. Pogosto so nežnejše od mehanskih sponk in zagotavljajo enakomerno stimulacijo.

 • Prednosti: Enakomeren pritisk, inovativna uporaba.
 • Uporaba Idealna za uporabnike, ki imajo raje enakomerno in nežno stimulacijo.


Vzmetne sponke:

Spomladanske sponke so idealne za začetnike, saj na splošno izvajajo manjši pritisk in so nežnejše do bradavic. So enostavne za uporabo in zagotavljajo prijetno stimulacijo.

 • Prednosti: nežen pritisk, enostavna uporaba, idealne za začetnike.
 • Uporaba: Idealno za tiste, ki šele vstopajo v svet stimulacije bradavic.


Sponke z utežmi:

Nekatere objemke za bradavice so opremljene z utežmi, ki povečajo pritisk in zagotavljajo dodatne gravitacijske učinke. Te objemke so še posebej primerne za izkušene uporabnike, ki iščejo dodatno dimenzijo stimulacije.

 • Prednosti: Večja intenzivnost zaradi dodatne teže.
 • Uporaba: Primerno za napredne igre BDSM in intenzivnejšo stimulacijo.


Vibracijske objemke:

Vibracijske objemke združujejo tradicionalno stimulacijo bradavic z dodatnimi vibracijami za intenzivnejši občutek. Pogosto so opremljene z različnimi načini vibriranja, ki jih lahko nastavite glede na svoje želje.

 • Prednosti: Dodatna stimulacija z vibriranjem, vsestranska nastavitev.
 • Uporaba: Idealna za uporabnike, ki si želijo dodatne stimulacije.


Izbira objemk za bradavice v trgovini MEO ponuja pravi pripomoček za vsak okus in raven izkušenj. Clover Clamps Ne glede na to, ali imate raje nežne objemke za začetnike ali intenzivne , boste našli idealno objemko za bradavice za svoje potrebe.Odkrijte raznolikost stimulacije bradavic zdaj in obogatite svoje izkušnje BDSM z visokokakovostnimi izdelki iz trgovine MEO. Obiščite trgovino MEO in poiščite popolno objemko za bradavice za svoje čutne pustolovščine! Stimulacija bradavic ima lahko osrednjo vlogo tako pri nežnih kot pri trdih scenarijih BDSM. Zaradi svoje občutljivosti so bradavičke idealne tarče za različne taktilne dražljaje.

V trgovini MEO-Shop ponujamo široko paleto objemk za bradavice in sesalnikov za bradavice, ki so bili razviti posebej za to erogeno področje. Objemke za bradavice se uporabljajo za izvajanje stalnega ali spremenljivega pritiska na bradavice, ki lahko sega od lahkega ščipanja do intenzivnega ščipanja. Opremljene so lahko z dodatnimi elementi, kot so verižice, uteži ali nakit, ki ne le dodajajo estetsko komponento, temveč tudi povečajo težo in tako okrepijo občutek.

Sponke, ki so na voljo v trgovini MEO, so na voljo v različnih slogih in moči, tako da lahko izberete pravo stopnjo stimulacije za svojo igro BDSM. Sesalci bradavic pa za stimulacijo bradavic uporabljajo vakuum. Bradavice potegnejo v sesalno komoro, zaradi česar se v bradavičke pretaka kri in postanejo bolj občutljive. To lahko sproži globok, utripajoč občutek, ki je lahko zelo vzburljiv, zlasti v kombinaciji z drugimi dejavnostmi BDSM.

V naši ponudbi pri MEO boste našli vse od preprostih ročnih sesalnikov do sesalnikov s spremenljivim nadzorom tlaka, ki vam omogočajo večji nadzor nad intenzivnostjo. Tako objemke za bradavičke kot sesalniki za bradavičke so orodja, ki za uporabo zahtevajo spoštovanje in določeno mero izkušenj. V kontekstu BDSM je zato upoštevanje varnostnih vidikov in medsebojnih dogovorov izrednega pomena.

Zlasti če želite eksperimentirati z mučenjem dojk, tj. intenzivnejšimi oblikami stimulacije bradavic, je pomembno, da vedno spremljate partnerjeve odzive in omejitve ter ste pozorni na morebitne znake. Pri MEO pripisujemo velik pomen zagotavljanju, da naši izdelki ne zagotavljajo le različnih intenzivnih izkušenj, temveč jih je mogoče tudi varno in odgovorno uporabljati.

To vključuje jasne informacije o varni uporabi in ravnanju z vsemi pripomočki BDSM. Ne glede na to, ali obožujete mravljinčenje lahkega sesanja ali vas vznemirja dominantnost trdnih sponk - v trgovini MEO boste našli idealna orodja, ki bodo vašo stimulacijo bradavičk dvignila na naslednjo raven in dodala nove dimenzije vaši igri BDSM.Elektrostimulacija bradavičk: posebno doživetje v kontekstu BDSM Elektrostimulacija, znana tudi kot e-stimulacija, ponuja edinstven način stimulacije bradavičk in lahko ustvari posebno intenzivne in vznemirljive občutke. V kontekstu BDSM se elektrostimulacija pogosto uporablja za ustvarjanje novih in nenavadnih dražljajev.Trgovina MEO ponuja široko paleto izdelkov e-stim, ki so bili razviti posebej za bradavičke. Kako deluje elektrostimulacija? Elektrostimulacija deluje z električnimi impulzi, ki se prek posebnih elektrod prenašajo na bradavičke. Ti impulzi povzročijo mravljinčenje in utripanje, ki je lahko od blagega do intenzivnega.Intenzivnost in frekvenca impulzov sta pogosto nastavljivi, tako da lahko tako začetniki kot napredni uporabniki najdejo idealno raven stimulacije. Posebni izdelki MEO za elektrostimulacijo bradavic Trgovina MEO ponuja ekskluzivno izbiro visokokakovostnih izdelkov e-stimulacije, ki so bili razviti posebej za stimulacijo bradavic:

 • Električne objemke za bradavice: Te objemke združujejo tradicionalni pritisk objemke za bradavice z električnimi impulzi. Nastavljive so za prilagajanje pritiska in zagotavljajo dodatno dimenzijo električne stimulacije za intenzivnejšo izkušnjo.
 • Električne sesalke za bradavičke: Te sesalke ne ustvarjajo le vakuuma, temveč tudi pošiljajo električne impulze neposredno v bradavičke. To poveča pretok krvi in občutljivost ter zagotavlja globljo in intenzivnejšo stimulacijo.
 • Lepljive elektrode: Te elektrode se lahko prilepijo neposredno na bradavičke in so idealne za uporabnike, ki imajo raje enakomerno porazdelitev električnih impulzov. So diskretne in prilagodljive ter idealne za različne scenarije igranja.
 • E-Stim prsni trak: Ta posebni trak se namesti okoli prsi in vsebuje vgrajene elektrode, ki stimulirajo bradavičke. Primeren je zlasti za daljše seanse ter zagotavlja enakomerno in celovito stimulacijo.


Prednosti elektrostimulacije bradavic

 • Intenzivni občutki: Električni impulzi lahko povzročijo občutke, ki jih je z običajnimi metodami težko doseči. Zaradi tega je elektrostimulacija še posebej privlačna za napredne prakse BDSM.
 • Prilagodljiva intenzivnost: Pri večini naprav za e-stimulacijo je mogoče individualno prilagoditi intenzivnost in frekvenco impulzov. Zaradi tega so primerne tako za začetnike kot za napredne uporabnike.
 • Večja občutljivost: Elektrostimulacija poveča pretok krvi v bradavičkah, kar povzroči večjo občutljivost in intenzivnost občutka.
Varnost in previdnost pri elektrostimulaciji bradavic Varnost je pri uporabi elektrostimulacije najpomembnejša. Tukaj je nekaj pomembnih nasvetov:

 • Upoštevajte navodila za uporabo: Vedno upoštevajte navodila proizvajalca in ne prekoračite priporočenega časa uporabe.
 • Upoštevajte fizične omejitve: Začnite z nizko intenzivnostjo in jo počasi povečujte, da spoznate svoje osebne omejitve.
 • Higiena: Po vsaki uporabi temeljito očistite elektrode ter jih hranite suhe in čiste.
 • Ne uporabljajte, če imate zdravstvene težave: Če imate kakršne koli zdravstvene težave, zlasti če imate težave s srcem ali nosite srčni spodbujevalnik, se posvetujte z zdravnikom.


Elektrostimulacija bradavic ponuja fascinanten in intenziven način za izboljšanje igre BDSM. S posebnimi izdelki za e-stimulacijo iz trgovine MEO lahko varno in udobno uživate v tej posebni vrsti stimulacije.Odkrijte vznemirljive možnosti zdaj in obogatite svoje izkušnje BDSM z visokokakovostno izbiro električnih sponk za bradavice, priseskov in drugih pripomočkov za e-stimulacijo. Obiščite trgovino MEO in poiščite popolne izdelke za e-stimulacijo za svoje čutne dogodivščine! V MEO, eni vodilnih trgovin BDSM za stimulacijo bradavic, vemo, kako pomembna sta strokovno svetovanje in odlična storitev za stranke za naše stranke.

Ne glede na to, ali vas zanimajo objemke za bradavičke, sesalci bradavičk, instrumenti za mučenje jošk ali električni stimulatorji bradavičk, vam je naša izkušena ekipa vedno na voljo za nasvete in podporo. Vemo, da ima vsak navdušenec BDSM individualne potrebe in želje ter da so zlasti teme, povezane s stimulacijo bradavičk, potrebne občutljivih nasvetov. Zato imamo v naši ekipi za pomoč strankam strokovnjake, ki dobro poznajo tako izdelke kot prakse.

Usposobljeni so tako, da vam posredujejo podrobne informacije o izdelkih in vam pomagajo pri pravi izbiri za vaš osebni užitek. Če ste novinec v svetu stimulacije bradavičk BDSM ali preprosto iščete nasvete o naprednih tehnikah, vam lahko naša ekipa za pomoč strankam svetuje, kako poskrbeti, da bodo vaše prakse varne in prijetne.

Pomagamo vam najti pravo intenzivnost in idealno igračo za vaše želje, ne glede na to, ali gre za nežno zapeljevanje ali intenzivnejše seanse. V podjetju MEO cenimo diskretnost. Zavedamo se, da je pošiljanje predmetov BDSM zasebna zadeva, zato zagotavljamo, da so vsa naročila poslana v nevtralni embalaži, ki ne omogoča sklepanja o vsebini.

Naša politika diskretnega pošiljanja velja po vsem svetu, zato ste lahko prepričani, da bo vaše naročilo ostalo zasebna zadeva ne glede na to, kje se nahajate. Ne glede na to, kje na svetu se nahajate, vam MEO ponuja mednarodno pošiljanje in vam tako omogoča dostop do naše raznolike ponudbe izdelkov BDSM.

S samo enim klikom lahko oddate svoje naročilo in si zagotovite hitro in zanesljivo dostavo. MEO-jeve storitve za stranke odražajo našo zavezanost biti vodilni v svetu BDSM. Kvalificirano svetovanje, diskretna dostava in zagotavljanje pozitivne nakupovalne izkušnje so temelji naše obljube o storitvah za stranke. Ne glede na to, ali imate vprašanja o izdelku ali niste prepričani o nakupu, smo tu za vas in poskrbeli bomo, da boste našli točno to, kar potrebujete za svoje poželjive pustolovščine.