Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Luksuzni analni čepi

Glasilo

Luksuzni analni čepi 

MEO luksuzni čepki s kristali so dragoceni kosi nakita in se bleščijo kot pravi dragulji! Z vstavljenim bleščečim kamnom tak analni čep zagotavlja raznolikost med seksom.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 15 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 15 predmetov

Kaj je luksuzni butt plug s kristalom?

Luksuzni analni čep s kristalom ali butt plug s kristalom sta med dobro znanimi klasičnimi seks igračami in se pogosto uporabljata za pripravo na analni seks. Z vstavitvijo luksuznega analnega čepka s kristalom se anus predhodno raztegne in mišice zapiralke se sprostijo. To olajša kasnejše prodiranje penisa ali analnega dilda. Luksuzne ritne čepke s kristalom lahko nosijo vsi spoli in pomagajo popestriti vaše spolno življenje.

Zakaj uporabljati luksuzni butt plug s kristalom?

Poleg analne predigre poznavalci cenijo tudi druge prednosti luksuznega ritnega čepka s kristalom! Poleg priprave na analno penetracijo lahko luksuzni butt plug zadnjik s kristalom uporabljate tudi v druge namene. Za mnoge ženske je na primer zelo vznemirljivo, če med vaginalnim spolnim odnosom nosijo luksuzni butt plug s kristalom. Nošenje luksuznega zadnjega čepka s kristalom rahlo zoži nožnico. To intenzivneje stimulira točko G in notranji del klitorisa. Orgazem je zaradi tega pogosto še bolj intenziven. Tudi odstranjevanje luksuznega čepka s kristalom je privlačno! V zadnjični odprtini je veliko živčnih končičev. Ko izvlečete butt plug s kristalom, se ti živčni končiči stimulirajo, kar lahko še poveča vaše vzburjenje. Pri moških luksuzni zadnjični čepi s kristalom pritiskajo tudi na prostato.

Veliko je ljudi, ki tudi v vsakdanjem življenju radi nosijo luksuzni butt plug s kristalom. Zaradi posebne oblike je tudi to mogoče brez težav - v nasprotju s številnimi drugimi spolnimi igračami.

Kako je videti luksuzni butt plug s kristalom?

Luksuzni zadnjični čepi s kristalom imajo običajno stožčasto obliko. Zaobljen, ožji konec poskrbi, da luksuzni butt plug zamašek zlahka vstavite, debelejši, ploščati konec pa poskrbi, da luksuzni butt plug zamašek v anusu ne izgine popolnoma. Zaradi te oblike butt plug s kristalom med uporabo dobro in varno sedi. Ko je Luxus butt plug s kristalom enkrat na mestu, ga ne morete nehote premakniti noter ali ven.

Kako uporabljati Luxus butt plug s kristalom?

Najprej morate med analnim seksom vedno uporabljati lubrikant! V nasprotju z vagino anus ob vzburjenju sam ne more zagotoviti potrebne vlage. Pri tem velja pravilo: več je več, da se izognete poškodbam. Najbolje je, da vedno uporabite lubrikant, kot je Aquameo. Če so vaši luksuzni analni čepi s kristali narejeni iz silikona, morate uporabiti lubrikant na vodni osnovi, da ne poškodujete materiala.

Pripravite sfinkter!

Da bi lahko uživali v analnem čepu, mora biti vaš sfinkter sproščen. To ni tako enostavno! Ta mišica namreč običajno skrbi za to, da je anus tesno zaprt in da nič ne pride ven, ne da bi bilo treba. Zato moraš vaditi sproščanje anusa. Seveda vam lahko pri tem pomaga vaš partner. S prsti ali jezikom vam lahko masira anus. Šele ko ste pripravljeni, lahko vstavite luksuzni kristal butt plug.

Vstavite luksuzni kristal butt plug:

Razmažite dovolj lubrikanta po luksuznem kristalu butt plug in svojem anusu. Nato nežno pritisnite zaobljeno konico čepka ob anus - ne pritiskajte preveč! Ne vstavljajte vložka Luxus butt plug s kristalom do konca, ampak vedno najprej malo. Nato čep ponovno izvlecite. Ta postopek ponavljajte, dokler Luxus butt plug ne prodre z lahkoto in dokler se ne počutite udobno. Vzemite si čas! Če ste še vedno začetnik, je lažje, če vložek Luxus butt plug s kristalom vstavite sami. Tako boste lahko nadzorovali hitrost. Če ste bolj izkušeni, lahko vajeti prevzame vaš partner.

Naš nasvet:

Najlažji način vstavljanja Luxus butt plug s kristalom je, da se uležete na hrbet in razmaknete noge. Lahko pa tudi "sedete" na Luxus butt plug.

Odstranjevanje zadnjik Luxus s kristalom:

Enako kot pri vstavljanju velja tudi za odstranjevanje zadnjik Luxus s kristalom: Ne varčujte z lubrikantom! Vendar ga ne vtrite v ročaj - sicer ne boste mogli pravilno prijeti dragocenega luksuznega butt plug. Ko je vse lepo in spolzko, lahko previdno izvlečete luksuzni butt plug. To je lažje, če odstranite anus. To je lažje, če sprostite anus.