Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

HiSmith zajebani stroji

Glasilo

HiSmith zajebani stroji 

Hismith je priznana blagovna znamka na področju erotičnih igrač, ki je specializirana za proizvodnjo visokokakovostnih strojčkov za seksanje. Hismithovi stroji za seks so sinonim za edinstvena in intenzivna spolna doživetja. Njihove stroje za seksanje odlikujejo moč, vzdržljivost in vsestranskost, ponujajo pa širok izbor hitrosti in vzorcev giba...

Hismith je priznana blagovna znamka na področju erotičnih igrač, ki je specializirana za proizvodnjo visokokakovostnih strojčkov za seksanje. Hismithovi stroji za seks so sinonim za edinstvena in intenzivna spolna doživetja. Njihove stroje za seksanje odlikujejo moč, vzdržljivost in vsestranskost, ponujajo pa širok izbor hitrosti in vzorcev gibanja.

 

Več
12
na stran
Prikaži 13 - 24 od 28 predmetov
Prikaži 13 - 24 od 28 predmetov

Hismith je priznana blagovna znamka na področju erotičnih igrač, ki je specializirana za proizvodnjo visokokakovostnih strojčkov za seksanje. Hismithovi stroji za seks so sinonim za edinstvena in intenzivna spolna doživetja. Njihove stroje za seksanje odlikujejo moč, vzdržljivost in vsestranskost, ponujajo pa širok izbor hitrosti in vzorcev gibanja.

 

Številne Hismithove stroje za seksanje odlikuje prilagodljiva zasnova, ki uporabnikom omogoča prilagajanje kota in položaja, da ustrezajo njihovim individualnim potrebam. Poleg tega je večina strojčkov za mrcvarjenje združljiva z različnimi nastavki in dodatki za večjo raznolikost in prilagodljivost.

 

Posebej je treba omeniti Hismithov poudarek na diskretnosti. Kljub visoki zmogljivosti je večina strojev presenetljivo tiha. Podjetje poudarja tudi uporabo visokokakovostnih materialov, ki so trpežni in telesu prijazni.

 

Ne glede na to, ali šele začenjate s svetom počepov ali ste že izkušen uporabnik tovrstnih naprav, ima podjetje Hismith model, ki bo ustrezal individualnim potrebam in željam vsakogar.

Ujebanke HiSmith z upravljanjem prek aplikacije

 

Kako deluje nova aplikacija HiSmith Smart App?

 

Za naprave z operacijskim sistemom Android obiščite trgovino Google Play. Za naprave iOS odprite trgovino Apple Store. Ko odprete trgovino App Store, poiščite Hismith in prenesite ustrezno aplikacijo HiSmith Smart App. Aplikacijo lahko namestite v različnih jezikih, npr. v angleščini, nizozemščini, nemščini, francoščini, kitajščini in japonščini. Priporočamo, da izberete angleško jezikovno nastavitev, saj je bila aplikacija razvita posebej za uporabo v angleščini: Tako bo delovala čim bolj nemoteno. Poleg tega je tudi interaktivna platforma aplikacije, na kateri lahko uporabniki delijo svoje izkušnje, pretežno v angleščini - tako da lahko v tem jeziku najbolje vzpostavljate stike. Vendar pa lahko med jeziki preprosto preklapljate tudi tako, da spremenite jezikovne nastavitve v aplikaciji.

 

Neskončna zabava

 

Aplikacija ponuja široko paleto funkcij in lastnosti. Vedno imate na primer na voljo pregled nad 8 frekvencami, vsak dan pa so dodane nove različice. Aplikacija je tudi edini način za izbiro lastnih frekvenc in hitrosti. Poleg tega lahko z aplikacijo napravo upravljate na daljavo in celo predate nadzor drugi osebi v povsem drugem kraju na svetu ter ji omogočite upravljanje naprave. To pomeni, da se lahko z aplikacijo počutite tesno povezani, tudi če sta s svojim spolnim partnerjem daleč drug od drugega. In če se počutite še posebej "avanturistično", lahko na namenski platformi aplikacije nadzor nad vašim užitkom in zadovoljstvom prepustite celo neznancu ...

 

Izberite svoj užitek

 

Z aplikacijo Hismith Smart App lahko sami določite frekvence in hitrosti potiska ter shranite najljubše nastavitve za prihodnjo uporabo. Raziskujete lahko tudi programe, ki so jih ustvarili drugi uporabniki (oni pa lahko uporabljajo vaše programe) - to vam omogoča neskončno raznolikost pri seksu z vašim seksom s seksalnikom! Uporabniki platforme skupnosti Hismith lahko tudi virtualno "všečkate" drug drugega, se pogovarjate, delite programe, ki ste jih ustvarili, in še veliko več.

 

Prednosti aplikacije Hismith® Smart

 

  • Seks! Z vami, vašim partnerjem ali neznanci! Kadar koli in kjer koli!
  • Nadzorujte napravo za seksanje HiSmith od koder koli na svetu
  • Izberite svoje hitrosti
  • Ustvarite svoje programe in frekvence
  • Nadzor v živo: podrsajte po zaslonu navzgor in navzdol, da povečate/zmanjšate hitrost
  • Naj vaš partner, ljubimec ali tretji uporabnik aplikacije Hismith Smart prevzame nadzor nad vašim užitkom
  • Naj vas navdihujejo drugi uporabniki ter delite svoje nasvete in trike

 

Želite kupiti napravo za seksanje HiSmith v Nemčiji, Avstriji, Švici, Luksemburgu ali Italiji? Tukaj lahko najdete različne modele, prednosti in tehnične podatke o jebačih HiSmith:

 

2916

Stroj za mrcvarjenje HiSmith Premium 2.0 z upravljanjem prek aplikacije

 

Dirkalnik HiSmith Premium 2.0 je čudovito kompakten in diskreten, njegova potisna moč pa je večja, kot si lahko predstavljate. Impresivna moč jebalnega stroja, ki ga lahko upravljate celo po vsem svetu prek aplikacije; s prijatelji ali neznanci, tako kot vam je všeč.

 

Ta stroj za seksanje zna navdušiti, zahvaljujoč inovativni tehnologiji pa lahko užitek pri seksanju popolnoma prilagodite svojim potrebam! HiSmith Premium Fucking Machine 2.0 je opremljen z zamenljivim nastavkom za dildo in lahko do 5 cm globoko vate prodre s tremi različnimi hitrostmi. Mašino lahko držite v roki ali jo privijete na priloženi prisesek. Ta prisesek se zanesljivo drži na vseh gladkih površinah in omogoča jebanje brez uporabe rok. Kot lahko seveda nastavite individualno (0-90 stopinj), tako da vas lahko analno ali vaginalno jebete v več kot 9 različnih položajih, na primer v avtu, v kopeli, pod tušem ali pred ogledalom. Priloženi daljinski upravljalnik potrebuje le eno baterijo AAA, da vam lahko sam ali v paru ponudi različne možnosti. Namesto daljinskega upravljalnika lahko priročno uporabite tudi inovativno aplikacijo HiSmith na svojem pametnem telefonu in se sami odločite, ali želite, da vas seksajo prijatelji ali popolni neznanci. Ali ne bi bila to popolnoma vznemirljiva misel, da bi se popolnoma predali popolnim neznancem in jim dovolili, da vas uporabijo?

 

Več podrobnosti:

 

  • (Travel Fuck Machine 2.0): HiSmith Premium Travel Fuck Machine 2.0 (Travel Fuck Machine 2.0)
  • Ta stroj za seks lahko upravljate prek pametnega telefona
  • Aplikacija za Android in iPhone
  • Sistem KlicLock omogoča hitro in enostavno povezovanje držala, stroja in nastavka.
  • Dimenzije izdelka 35 x 10,5 x 7,4 cm
  • Material RVS, plastika, aluminij
  • Daljinski upravljalnik z dosegom 10 m
  • Napajanje: AC 100-240 V 50-60 Hz
  • RMP: 3700
  • Baterija za daljinski upravljalnik: baterija AAA (ni vključena)
  • Prenosna moč daljinskega upravljalnika: 10 m
  • Izjemno močna sesalna baza
  • Montažni nosilec nastavljiv od 0 do 90
  • Snema do globine 5 cm
  • 3 hitrosti
  • 1 dildo z izrazitim spolovilom
  • Skupna dolžina dilda: približno 17,5 cm
  • Dolžina za vstavljanje: približno 16 cm; Ø približno 3,5 cm
  • Sistem KlicLock za enostavno sestavljanje
  • Združljiv z drugimi izdelki HiSmith
  • Zmogljiv in tih motor (12V/2A DC)
  • Delovanje: omrežni napajalnik (vključen)
  • Daljinski upravljalnik: baterija AAA - ni vključena
  • Vključena navodila
  • Material: RVS, plastika, aluminij

 

2917

HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium Sex Machine

 

S tem neverjetnim štirikratnim seksalnim strojem HiSmith lahko orgije pripeljete naravnost v svoj dom. Impresivni stroj za seks in ga lahko celo upravljate po vsem svetu prek aplikacije; s prijatelji ali neznanci, tako kot vam je všeč!

 

Poudarki:

 

  • Edinstven stroj za dvojno penetracijo v dvoje!
  • Prek aplikacije ga lahko nadzorujejo vaš partner, prijatelji ali popolni neznanci!
  • Izjemno močan motor - doseže do 240 potisov na minuto
  • nastavljiv za 360 stopinj - omogoča različne položaje
  • Globina penetracije med 1,2 in 6 centimetri
  • Ergonomska zasnova - enostaven za sestavljanje in upravljanje

 

HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine 360 Premium je zasnovan za raznolikost in bo zadovoljil apetite tudi najbolj požrešnih luknjic! Idealen je za igro v paru, saj zagotavlja popolne potiske obema partnerjema hkrati in sinhronizirano. S svojim izjemno močnim motorjem je ta fantastični stroj za seksanje neusmiljen v svojem poslanstvu, da zadovolji vsakogar! Dosega neverjetnih 240 potisov na minuto in je idealen za seanse BDSM. Kdor je glavni, lahko opazuje svojega sužnja, ki ga jebe, dokler ne more več! HiSmithov stroj za šukanje s štirikratno penetracijo je nastavljiv za 360 stopinj in omogoča različne položaje - možnosti so res neskončne. Priložena sta celo dva silikonska dilda, tako da lahko takoj začnete!

 

Daljinski upravljalnik potrebuje le eno baterijo AAA, ki vam omogoča številne možnosti, samostojno ali v paru. Namesto daljinskega upravljalnika lahko priročno uporabite tudi inovativno aplikacijo HiSmith na svojem pametnem telefonu in se sami odločite, ali želite, da vas jebe prijatelji ali popolni neznanci. Ali ne bi bila to popolnoma vznemirljiva misel, da bi se popolnoma predali popolnim neznancem in jim dovolili, da vas uporabijo?

 

Stroj HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine je ergonomičen in enostaven za sestavljanje, zato se lahko fuk-fest začne takoj, ko prejmete naš diskretni paket. Vse, kar potrebujete, je imbusni ključ! Tehnološko napreden in izdelan iz visokokakovostnih, vzdržljivih materialov, je ta stroj kot nalašč za tiste, ki imajo med seksom radi bolj trdo ali močno, saj 8,3 kg težka osnova stroja zagotavlja, da seks stroj ostane na svojem mestu ves čas trajanja vašega jebanja, presenetljivo tiho delovanje pa zagotavlja, da sosedje ne bodo opazili vaše zasebne orgije! Dolžino hoda lahko nastavite med 3 cm in 15 cm, odvisno od vaših želja.

 

Ne pozabite naročiti adapterja za priseske ali adapterja Vac-U-Lock, da boste lahko na napravo pritrdili vse svoje najljubše dilde ali čepke.

 

Več podrobnosti:

 

  • HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium Sex Machine
  • Ta stroj za seksanje lahko upravljate prek pametnega telefona
  • APLIKACIJA za Android in iPhone
  • Dolžina 44 cm
  • Teža izdelka 16,2 kg
  • Širina 90 cm (35,43 cm)
  • Vrsta napajanja: delovanje iz električnega omrežja
  • Obseg dobave: naprava za seksanje, težka kovinska podlaga, navpična glavna palica, 2 x navpične palice, 4 x palice za hitro priključitev, napajalna enota, žični daljinski upravljalnik, 2 dilda
  • Material: silikon, jeklo

 

2918

HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0)

 

HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 je morda majhen, vendar sta njegova moč in potisna sila večji, kot si lahko predstavljate v svojih najbolj divjih sanjah! Ta kompakten, izjemno zmogljiv stroj za seksanje lahko ustvari do 240 potiskov na minuto in vas pošlje v nirvano seksa!

 

Urejen dizajn je impresiven, revolucionarna tehnologija v stroju pa zagotavlja globoko, čutno in vznemirljivo penetracijo - vaše erogene cone razvaja z močnim, popolnoma samodejnim užitkom. Impresivna moč stroja za seksanje, ki ga lahko celo upravljate po vsem svetu prek aplikacije; s prijatelji ali neznanci, tako kot vam je všeč!

 

Stroj za seksanje lahko preprosto prilagodite svojim željam, tako da si lahko personalizirate svojo izkušnjo seksanja. Kompaktni stroj za seksanje se lahko uporablja za vse vrste penetracije (vaginalno, analno) in je primeren tako za solo seks kot tudi kot dodatek k seksu s partnerjem.

 

Daljinski upravljalnik potrebuje le eno baterijo AAA, zato vam ponuja različne možnosti, samim ali v paru. Namesto daljinskega upravljalnika lahko priročno uporabite tudi inovativno aplikacijo HiSmith na svojem pametnem telefonu in se sami odločite, ali želite, da vas seksajo prijatelji ali popolni neznanci. Ali ne bi bila to popolnoma vznemirljiva misel, da bi se popolnoma predali popolnoma neznanim, dominantnim moškim in jim dovolili, da vas brez usmiljenja jebejo?

 

Stroj za jebanje HiSmith je opremljen z intuitivnim regulatorjem hitrosti, ki je s strojem povezan s kablom. Ta nadzor vam omogoča, da v nekaj sekundah nenehno povečujete ali zmanjšujete silo potiska. Diskretni stroj za mrdanje Premium 3 2.0 je tudi presenetljivo tih. Raven hrupa stroja je med 30 in 54 decibeli: relativno nizka v primerjavi z drugimi stroji za seksanje na trgu. Kot potiska stroja lahko nastavite od -90° do 80°: To ponuja neskončno možnosti za globoko in prijetno penetracijo.

 

Poleg tega je jebačnemu stroju HiSmith Premium 3 2.0 priložen realistični dildo, ki dopolnjuje ta seksi komplet "vse v enem". Če si želite še posebej vročega seksa, a nimate prostora za velik seks strojček, potem je ta kompaktni strojček za seks od HiSmitha prava stvar za vas - zmogljiv, prijeten in diskreten!

 

Ne pozabite naročiti našega adapterja za priseske ali adapterja Vac-U-Lock, da boste lahko na strojček pritrdili vse svoje najljubše dildote ali ritne čepke.

 

Več podrobnosti:

 

  • (HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0)
  • Upravljanje s pametnim telefonom prek aplikacije
  • Do 240 potisnih gibov na minuto - Sila potiska: 12 cm (+ dolžina dilda)
  • Dimenzije izdelka: 35 x 38 x 20 cm
  • Teža: približno 10 kg
  • Material: Stroj za fukanje: kromirano nerjavno jeklo, plastika, aluminij. Dildo: 100 % medicinski silikon premium kakovosti
  • Napajanje: Priključek na električno omrežje
  • Daljinski upravljalnik

 

2919

HiSmith Premium 1 fukač 2.0 z daljinskim upravljalnikom

 

Naslednja generacija zajebavalnih strojev! Naš stroj za seks HiSmith uporablja revolucionarno tehnologijo za seks, ki vam zagotavlja zadovoljstvo, ki si ga zaslužite na koncu dneva! Prek aplikacije ga lahko celo nadzoruješ po vsem svetu; prijatelji ali neznanci, tako kot ti je všeč!

 

Poudarki:

 

  • Zmogljiv stroj za seksanje z do 240 udarci na minuto.
  • Prek aplikacije ga lahko nadzorujejo vaš partner, prijatelji ali popolni neznanci!
  • Nastavljiv kot in višina za užitek po meri.
  • Globino potiskanja lahko nastavite med 1,2 in 6 centimetri
  • Ergonomska zasnova - upravljanje z daljinskim upravljalnikom ali aplikacijo in enostavna montaža.
  • Robustna konstrukcija s kromiranimi jeklenimi vzvodi.

 

Mešalnik HiSmith Premium z daljinskim upravljalnikom neusmiljeno potiska v vaš kanal in zagotavlja intenzivnost, kot je še niste doživeli. Z nadzorom prek aplikacije je ta jebilni stroj popolnoma pod vašim nadzorom ali, če želite, pod nadzorom vaših prijateljev ali popolnih neznancev!

 

S svojim izjemno močnim motorjem ta stroj za seksanje dosega hitrosti potiska, o katerih ste do zdaj lahko le sanjali. Za nastavitev hitrosti preprosto nastavite kolesce na daljinskem upravljalniku in uživajte v izjemno globokem in izjemno vročem prodiranju. Koliko lahko prenesete?

 

Ta fantastični stroj za seks ima vse, kar potrebujete za takojšen začetek, in je opremljen z vrhunskim silikonskim dildom. Silikonski dildo je dolg 15 cm in ima žilavo gred, izbočene kroglice in izrazit želodec. Dildo je mogoče popolnoma vstaviti, ta visokokakovostni stroj za ljubezen pa ga vodi točno tja, kamor želite. Zakaj ne bi povabili prijatelja k sebi, da bi gledal, kako vas res dobro pofukajo?

 

Daljinski upravljalnik potrebuje le eno baterijo AAA, ki vam omogoča številne možnosti, samim ali s partnerjem. Namesto daljinskega upravljalnika lahko priročno uporabite tudi inovativno aplikacijo HiSmith na svojem pametnem telefonu in se sami odločite, ali želite, da vas jebe prijatelji ali popolni neznanci. Ali ne bi bila to popolnoma vznemirljiva misel, da bi se popolnoma predali popolnim neznancem in se pustili zajebavati brez kakršnih koli "če" in "ampak"?

 

Ergonomsko oblikovan stroj za jebanje HiSmith Premium je hitro in enostavno namestiti, njegovo višino pa lahko nastavite tako, da vas individualno zadovolji. Nastavljiv je tudi pod več koti, globino potiska pa lahko spreminjate med 3 cm in 15 cm, odvisno od tega, kako vzburjeni ste. Zaradi domiselne zasnove lahko v tem vrhunskem strojčku uživate v različnih položajih, kot so pasji slog, jahanje strojčka na postelji, misijonarski ali stoječi položaj - možnosti so resnično neskončne. Stroj za seks HiSmith Premium je neverjetno tih, vendar ne moremo obljubiti, da bo, ko se bo začelo jebanje in boste kričali in stokali od užitka.

 

Robustna konstrukcija je izdelana iz kromiranih jeklenih nosilcev, zato je stroj za seksanje vzdržljiv in kot nalašč za vse, ki imajo med seksom radi bolj trdo!

 

Ne pozabite naročiti našega adapterja za priseske ali adapterja Vac-U-Lock, da boste lahko na strojček pritrdili vse svoje najljubše dildote ali ritne čepke.

Zdaj pa na najbolj prijazen način: GET FUCKED!

Več podrobnosti:

 

  • (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
  • Upravljanje s pametnim telefonom prek aplikacije
  • Dimenzije izdelka: 46,8 x 26 x 44,9 cm
  • Teža izdelka: 11,15 kg
  • Napajanje: Priključek na električno omrežje
  • Daljinski upravljalnik
  • Obseg dobave: naprava za seksanje, 1 x regulator hitrosti, 1 x daljinski upravljalnik, 1 silikonski nastavek za dildo
  • Material: Stroj za seksanje: kromirano nerjavno jeklo, plastika, aluminij. Dildo: 100 % medicinski silikon premium kakovosti

 

Dodatki za stroje za seksanje HiSmith

 

Priključek za trak HiSmith za stroj za seksanje (priključek za trak)

 

S praktičnim priključkom za trak lahko na stroj za jebanje HiSmith priključite standardne masturbatorje, kot so tisti iz podjetij TENGA in Cruizr, ali vibratorje in druge spolne igrače MEO ®.

 

Dodatne informacije:

 

  • Priključek za trak za stroj za seksanje HiSmith (priključek za trak)
  • Visokokakovostna aluminijeva zlitina in zelo elastičen trak.
  • S tem adapterjem lahko na svoj stroj za fukanje HiSmith pritrdite masturbator ali vibrator.
  • Material: Material: RVS, aluminij, tekstilna tkanina

 

 

2908

Vzmetni priključek HiSmith za stroj za seksanje (vzmetni priključek)

 

Senzacionalna nadgradnja za stroj za seksanje HiSmith! Ta vzmetni priključek za vaš seksomat HiSmith Premium (stroji s priključkom Klicklok) iz visokokakovostnega nerjavnega jekla ima izjemno silo odboja.

 

Vsekakor čudovita zamisel za še večji užitek z vašim seks strojem HiSmith Premium, saj lahko s tem vzmetnim adapterjem uživate v različnih položajih, ne da bi vam bilo treba stroj nenehno prilagajati.

 

Dodatne informacije:

 

  • (Vzmetni priključek): Vzmetni priključek za erotični stroj HiSmith (Vzmetni priključek)
  • Omogoča različne položaje penetracije.
  • S tem vzmetnim nastavkom lahko uživate v različnih vrstah penetracije, ne da bi vam bilo treba nenehno prilagajati strojček.
  • Dimenzije: Skupna dolžina: 12,2 cm, dolžina vzmeti: 5,6 cm
  • Material: legirano vzmetno jeklo, nerjavno jeklo
  • Material: RVS, aluminij
  • Ne čistite z močnimi čistilnimi sredstvi. Priporočamo naš sprej VERYCLEAN.

 

2909

HiSmith vpenjalni adapter za zajezitveni stroj (vpenjalni adapter)

 

Z adapterjem za objemko HiSmith lahko varno in trdno povežete različne vibratorje, spolne igračke in vibratorje za točko G na svoj stroj za jebanje HiSmith.

 

Več podrobnosti:

 

  • Pripomoček za objemko za stroj za seksanje HiSmith (adapter za objemko)
  • Zelo veliki vibratorji niso primerni za to objemko,
  • Enostavna uporaba.
  • Trajna in čvrsta! Visokotrdnostni material proti zdrsu, ki lahko dobro drži vibrator.
  • Material: RVS, aluminij

 

2910

HiSmith podaljšek 30 cm za stroj za zajebancijo (podaljšek)

 

Ta dodatek omogoča še več nenavadnih položajev med seksom. S podaljševalno palico HiSmith lahko do 30 cm podaljšate hod svojega seksomata in tako povečate užitek pri seksanju!

 

Podaljševalna palica je visokokakovosten dodatek za vaš seks strojček HiSmith. V celoti je izdelan iz nerjavečega jekla in je opremljen s priključkom KlicLok.

 

Dodatne informacije:

 

  • Podaljšek 30 cm za stroj za seksanje HiSmith (podaljšek)
  • S tem nastavkom lahko podaljšate hod za posebne položaje med seksom.
  • Material: nerjavno jeklo
  • Ne čistite z močnimi čistilnimi sredstvi. Priporočamo naš sprej VERYCLEAN.

 

2911

HiSmith Adapter za prisesek za stroj za seksanje (adapter za prisesek)

 

Najbolj priljubljen pripomoček podjetja HiSmith. Ta univerzalni adapter omogoča uporabo vseh dildov s priseskom (premer največ 11,4 cm) s strojem za jebanje HiSmith. Zaradi zrcalno gladke površine iz poliranega nerjavnega jekla se dildi s priseskom na ta adapter še posebej dobro in nedrseče prilegajo.

 

Več podrobnosti:

 

  • Adapter za prisesalni lonček za stroj HiSmith (Adapter za prisesalni lonček)
  • Združljiv z vsemi dildi s premerom priseska, manjšim od 11,4 cm
  • Samopriključni priključek: hitra in enostavna montaža in demontaža.
  • Robusten in trpežen, ne rjavi.
  • Ta adapter je primeren samo za seks naprave HiSmith Premium ali naprave s priključkom KlicLok!
  • Prosimo, da ga ne čistite z močnimi čistilnimi sredstvi. Priporočamo naš sprej VERYCLEAN.
  • Material: kovina

 

2912

Dvojni hitri priključek HiSmith za erotični strojček (dvojni hitri priključek)

 

S tem adapterjem lahko podvojite svoje užitke pri fukanju, saj vam omogoča, da s seks napravo HiSmith hkrati uporabljate dva dilda ali nastavka sistema KlicLok!

 

Več podrobnosti:

 

  • Dvojni hitri priključek za stroj za seksanje HiSmith (dvojni hitri priključek)
  • Ta adapter je primeren samo za seks naprave HiSmith Premium ali naprave s priključkom sistema KlicLok!
  • Material: RVS, aluminij

 

2913

HiSmith dvojni adapter Vac-U-Lock za stroj za seksanje (dvojni adapter Vac-U-Lock)

 

S tem adapterjem Vac-U-Lock podvojite svoje užitke pri seksu, saj vam omogoča, da na svoj seks strojček HiSmith hkrati priključite dva dilda Vac-U-Lock! Odličen za dvojno penetracijo..

 

Poudarki:

 

  • Spremenite svoj stroj za seksanje HISMITH v izkušnjo dvojne penetracije!
  • Vaš najljubši stroj za seksanje postane združljiv z vsemi dildi in nastavki Vac-U-Lock
  • Razdaljo med adapterjema lahko prilagodite s priloženim imbusnim ključem
  • S hitro snemljivo spojko, ki se varno pritrdi na konec jebalne palice
  • Narejen iz visokokakovostnega nerjavečega jekla - trpežen in enostaven za čiščenje

 

Ta inovativni pripomoček ne omogoča le združljivosti vašega najljubšega fukača z vsemi dildi in nastavki Vac-U-Lock, temveč tudi dodatno pohotno in dvojno zadovoljstvo. Doživite čudovito perverzno dvojno penetracijo s tem nastavkom in našim čudovitim strojčkom za seks ali pa uživajte skupaj s partnerjem - izbira je vaša! S tem adapterjem HiSmith Vac-U-Lock nobena luknja ne bo ostala nezadovoljena!

 

Adapter je opremljen s hitrim nastavkom, ki se preprosto vpne v konec vodilne palice in v hipu podvoji užitek. Preprosto pritrdite svoje najljubše vibratorje Vac-U-Lock, pritrdite adapter in uživajte! S priloženim imbusnim ključem lahko celo spremenite razdaljo med adapterjema in tako prilagodite svoje zadovoljstvo.

 

Dvojni priključek HISMITH Vac-U-Lock je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, je trpežen in enostaven za čiščenje. Zagotavlja, da bodo vaši dildi ostali na mestu ves čas trajanja vašega užitka pri seksu in da boste lahko dilde menjavali glede na svoje razpoloženje.

 

Več podrobnosti:

 

  • (Dvojni adapter Vac-U-Lock za stroj za jebanje HiSmith)
  • Razdaljo med priključkoma Vac-U-Lock lahko spremenite s ključem s šestilom (priložen).
  • Odlično za uporabo dveh dildov vaginalno in analno ali dveh dildov vaginalno ali dveh dildov analno hkrati.
  • Material: RVS, aluminij

 

2914

HiSmith Vac-U-Lock adapter s podaljškom za fukalni stroj (Vac-U-Lock podaljšek)

 

Domiseln! S to podaljševalno palico z adapterjem lahko povečate dolžino potiska seks stroja HiSmith za 30 cm in seks stroj uporabljate z vsemi dildi, ki imajo priključek Vac-U-Lock (npr. dildi Doc Johnson).

 

Poudarki:

 

  • Inovativen adapter za vaš stroj za seksanje HiSmith.
  • Poveča dolžino potiska za 30 cm.
  • Za uporabo naprave za seks z vašimi najljubšimi dildi Vac-U-Lock.
  • Ergonomski hitri priključek - preprosto se priključi na konec jebalne palice.
  • Izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla - vzdržljiv, varen in učinkovit.

 

Dodatne informacije:

 

  • Vac-U-Lock s podaljškom za strojčke HiSmith (Vac-U-Lock podaljšek)
  • Dolžina približno 30 cm
  • Material: nerjavno jeklo, aluminij

 

2915

HiSmith Vac-U-Lock adapter za stroj za zajebancijo (Vac-U-Lock Adaptor)

 

S tem posebnim adapterjem lahko stroj za jebanje HiSmith pripravite za uporabo z vsemi dildi ali analnimi čepi Vac-U-Lock (npr. Doc Johnson).

 

Poudarki:

 

  • Inovativen adapter za vaš stroj za seksanje HiSmith.
  • Za uporabo naprave za seksanje z vašimi najljubšimi dildi Vac-U-Lock.
  • Ergonomski hitri priključek - preprosto se priključi na konec jebalne palice.
  • Izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla - vzdržljiv, varen in učinkovit.

 

Več podrobnosti:

 

  • (Vac-U-Lock Adapter): adapter Vac-U-Lock za stroj za jebanje HiSmith (Vac-U-Lock Adaptor)
  • Sistem priključkov: KlicLok
  • Material: RVS, aluminij