Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Klinični seks in zdravnik igre

Glasilo

Klinični seks in zdravnik igre 

Izživite svoje najbolj intimne zdravniške fantazije z našim impresivnim izborom medicinske opreme in spolnih pripomočkov. Naši visokokakovostni medicinski fetiši so recept za čisti užitek! Ne glede na to, ali gre za račjo kljun, spekulum, klistir ali klistir, vse to boste našli pri MEO.

Podkategorije

  • S temi izdelki lahko uresničite svoje fantazije. Profesionalna oprema za vaš dom. Klistir, klistir in kateter.

  • Želite opraviti test brisov? 100-odstotno diskretno zagotavljamo vse, kar kot amaterski zdravnik potrebujete za raztezanje, širjenje in pregled.

  • Ali je Hegar sonde Kompleti, uretralni čepi ali dilatatorji penisa. Velika izbira za podrejene moške.

Klinični seks in zdravnik igre! Zato je tako vznemirljivo!

 

Pri fetišističnem seksu na kliniki ali staromodnih "zdravniških igrah" udeleženci prevzamejo vlogo zdravnika, medicinske sestre ali zdravstvenega tehnika. Pacienti so podvrženi temeljitim zdravniškim pregledom, predvsem z ginekološkega in urološkega področja. Ginekološki stol je kot klasična oprema kliničnega prostora, ki mu včasih pravijo tudi bela soba, seveda njegov del.

 

Fetiš seks na kliniki in erotične zdravniške igre - bela stran erotike

 

Obstaja toliko različnih fetišev in eden od njih je klinični seks ali igra z zdravnikom. Pri kliničnem seksu je za vse vpletene pomembno, da spolni dražljaj, ki se sproži, izhaja iz strokovnih izdelkov in predmetov, ki jih je mogoče najti na primer v bolnišnicah, psihiatričnih oddelkih ali zdravniških ordinacijah (na primer v ginekoloških ali uroloških ordinacijah).

 

Izguba nadzora med seksom na kliniki

 

Pri tej vrsti BDSM so v ospredju izguba nadzora (podobno kot pri vezanju), prevlada in igra vlog. Pri tem dominantni partner zdrsne v vlogo medicinske sestre, zdravnika, bolničarja ali koga drugega, ki dela v medicini. Seveda je prisoten tudi vsaj en pacient, za katerega zdravnik intenzivno "skrbi". Fantazije in prakse kliničnega seksa se nato izvajajo na tem pacientu. Značilnosti vezanja ali SM (BDSM) in nagnjenost k nošenju gumijastih ali lateksnih oblačil so prav tako precej pogoste pri kliničnem seksu.

 

Igre z zdravniki so zelo priljubljene in v spletni trgovini MEO clinic sex boste našli vse, kar potrebujete.

 

Zdravniške igrice vključujejo igranje s pripomočki in instrumenti s kvazi medicinskega področja, od spekuluma do klistirja za vaginalni in analni klistir, katetrov do uretralnega vibratorja ali dilatatorja za širjenje sečnice ali anusa.

 

Tako imenovani klinični seks ali zdravniške igrice izpolnjujejo spolne fantazije aktivnega in pasivnega partnerja Klizme s klistirjem, katetrom, klistirjem, vstavljanjem svečke in merjenjem temperature so seveda del tega. Če bi to radi preizkusili tudi sami, lahko pri MEO preprosto kupite nekaj zdravniških pripomočkov. Odličen uvod v klinično erotiko je na primer klistir ali dilatator za stimulacijo sečnice.

 

Klasika v klinični erotiki je tako imenovani katetrski seks

 

Podrobnosti, ki predstavljajo odvisnost, izgubo nadzora in prevlado, so dejanski cilj te vrste spolne aktivnosti. Od preprostega poslušanja srca do analnega klistirja s strani zdravnika ali lažnih operacij, vse je mogoče. Vrhunec seksa na kliniki je tako imenovani katetrski seks. Pri tem se v sečnico pacienta, običajno pasivnega moškega, vstavi medicinski kateter ali dilatator. Celotne komplete katetrov lahko kupite v MEO-jevi trgovini za klinični seks. Ta komplet vsebuje popolnoma enako profesionalno opremo, kot jo potrebuje urolog ali urološka medicinska sestra pri vstavljanju trajnega katetra.

 

Analni klistir s klistirjem in pasom čistosti? Vse gre in vse je lahko resnično pohotno.

 

Analni klistir ni priljubljen le pri prijateljih kliničnega spola, tudi pred analnim spolnim odnosom, ne glede na to, ali gre za moškega ali žensko, uporabite klistir ali tako imenovano analno izpiranje. Kje lahko kupite klistir? Ali naročite pripomočke za klistir? Seveda v naši trgovini za naročanje po pošti. Ponujamo vam veliko izbiro, nizke cene in diskretno pošiljanje.

 

Brezsramni, globoki vpogledi zagotovljeni: Analne preiskave in vaginalne raziskave

 

Vaginalni spekulum za ginekološki stol in rektalni spekulum ali analni razpršilec za moškega. Oba lahko uživata v zdravniških pregledih in se prepustita svojim fantazijam.

 

Tako imenovani vaginalni spekulum običajno uporablja ginekolog in služi za ustvarjanje prostega pogleda v nožnico ženske ali pacientke. Spekulum ima dve ali tri lopatice, ki se vstavijo v žensko nožnico, in mehanizem, ki omogoča odpiranje spekuluma. Na sredini dveh lopatic je nekakšno kukalo, skozi katerega je mogoče pogledati globoko v žensko ali pacientko, vse do maternice. Pri spolnih odnosih na kliniki je to pripomoček za pasivne pacientke ali Sub. Vedno se prepričajte, da sta kakovost in higiena ustrezni. Ne uporabljajte poceni izdelkov in če ste v dvomih, se odločite za nerjaveče jeklo.

 

Analni spekulum z 2, 3 ali 4 rezili vam omogoča globok vpogled in olajša podrobne preglede. S pomočjo zaklepnega vijaka lahko pustite anus široko odprt za nadaljnje igranje. S tem instrumentom za klinično erotiko se tako pristno obogatijo mravljinčji fetiš in zdravniške igre. V klinični erotiki je to pripomoček za pasivnega pacienta ali sužnja.

 

Dilatatorji za razširitev anusa ali dilatatorji za penis

 

Tako imenovani dilatator se običajno uporablja za širjenje telesnih odprtin. Pogosta uporaba je razširitev sečnice med uretralno stimulacijo, da bi vanjo pozneje nekaj vstavili. To je lahko na primer uretralni vibrator.

 

Povzetek klinične erotike in izgube nadzora (BDSM)

 

Klinična erotika je splošen izraz s področja BDSM. Pri tem so spolne prakse, povezane s situacijami medicinskega zdravljenja, hospitalizacije ali metodami zdravniškega pregleda, običajno vključene v erotično igro vlog, na primer kot zdravnik in pacient, med spolnima partnerjema po medsebojnem soglasju. V tem kontekstu so zelo pomembni nadzor, prevlada, predaja in izguba nadzora.

 

Naročite izdelke za klinično erotiko, kupite izdelke za klinični seks na spletu

 

Naj gre za preiskovalne rokavice iz lateksa, katetre, dilatator za penis, analni dilatator, rektalni razpršilec, vaginalni spekulum ali analni spekulum. Pri MEO boste našli, kar iščete. Želite kupiti uretralni vibrator? Uretralni vibrator imamo na voljo v številnih različicah. Od modela za začetnike do zelo dolgega uretralnega vibratorja za profesionalce. MEO je specializiran seks shop, kvazi posebno erotično podjetje za naročanje po pošti za celotno ponudbo bele klinične erotike in za vse izdelke na temo zdravniških igric.

 

Diskretna dostava kliničnih erotičnih izdelkov je zagotovljena!

 

Za vznemirljiv klistir lahko kupite ememo ali naročite analni tuš. Pri MEO lahko najdete tudi vse o klistirju, endoskopski kameri vagina in zloglasnem Wartenbergovem živčnem kolesu. Psihiatrična in bolnišnična opornica za roke, opornica za noge, odporna proti pobegu, in pasovi za glavo so prav tako del naše ponudbe visokokakovostnih fetišističnih izdelkov za klinično erotiko. Razmišljali smo celo o vodoodbojnih ali vodoodbojnih blazinicah za vaše zdravniške igre. Če želite, da bi vaša medicinska sestra med pregledom nosila velik strap-on z dildom, potem boste pri nas našli tudi ustrezno izbiro strap-onov. Za pasivne paciente imamo tudi veliko izbiro mask. Črna maska iz spandeksa, usnjena maska ali tesna maska iz lateksa? Z njo lahko v preiskavah uživate popolnoma anonimno in se prepustite popolni izgubi nadzora, ko se igrate z belo erotiko.