Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Pohištvo BDSM in spolno pohištvo

Glasilo

Pohištvo BDSM in spolno pohištvo 

naročite 100% diskretno in anonimno pri MEO. Vse pohištvo BDSM, naš Andrejev križ in naše dobro znano spolno pohištvo so na zalogi in takoj na voljo po vsem svetu. Prav tako: velik izbor člankov BDSM. Odkrijte zdaj in naročite prek spleta.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 41 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 41 predmetov

Naše pohištvo BDSM je posebna oprema in pohištvo, zasnovano za seanse BDSM. Pohištvo BDSM se pogosto uporablja za ustvarjanje posebnih prizorov, položajev in učinkov ter ima lahko od preprostih do zapletenih oblik.

Eden od najbolj priljubljenih kosov pohištva BDSM je križ BDSM, znan tudi kot Andrejev križ. Gre za veliko strukturo v obliki črke X, ki se lahko uporablja za prakse bondage in sadomazo. Zasnovan je tako, da je zvezana oseba raztegnjena in izpostavljena, zaradi česar je bolj ranljiva za seanse z bičem.

Še en priljubljen kos pohištva BDSM je klop za spankanje. Zasnovana je tako, da je oseba, ki jo je treba naščuvati, nagnjena naprej in izpostavljena, z zvezanimi nogami in rokami, zaradi česar je bolj dovzetna za naščuvanje.

Zelo priljubljeni pohištvo BDSM so tudi postelje za bondage in deske za bondage. Zasnovani so tako, da zagotavljajo udoben in varen način vezanja osebe ter omogočajo različne položaje in dejavnosti. Pogosto so opremljene z različnimi omejitvami, kot so okovi, vrvi in verige, in jih je mogoče prilagoditi različnim telesnim velikostim in tipom.

Tudi zanke BDSM so priljubljen kos pohištva BDSM. Zasnovane so tako, da pasivni osebi omogočajo, da lebdi v zraku, kar je edinstvena in vznemirljiva izkušnja. Uporabljajo se lahko za različne dejavnosti, kot je vezanje, fisting

Kletke BDSM so prav tako priljubljeno pohištvo BDSM. Zagotavljajo varen in zaprt prostor za zvezano osebo ter omogočajo različne dejavnosti in položaje. Kletke BDSM so na voljo v različnih velikostih in iz različnih materialov, nekatere so prenosne, druge so trajno nameščene.

Vse naše pohištvo BDSM je zasnovano tako, da zagotavlja varno in udobno izkušnjo za oba partnerja ter omogoča različne dejavnosti in položaje. Izdelana so iz trpežnih in visokokakovostnih materialov ter so pogosto nastavljiva, da se prilegajo različnim telesnim velikostim in tipom postave. Enostavno jih je uporabljati in čistiti, zasnovana pa so tako, da obema partnerjema zagotavljajo edinstveno in vznemirljivo izkušnjo.

Pomembno je vedeti, da prakse BDSM zahtevajo obojestransko soglasje in komunikacijo ter da je varnost pomemben dejavnik. Pred uporabo pohištva BDSM se morate o tem pogovoriti s partnerjem, določiti meje in se dogovoriti o varni besedi.