Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sodobni pasovi čistosti

Glasilo

Sodobni pasovi čistosti 

Pas čistosti z daljinskim upravljalnikom in stimulacijskim tokom. 100-odstotno zaščiten pred pobegom. Čednost je mogoča več let.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 33 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 33 predmetov

Kaj je pas čistosti za moške in kako uporabljati pas čistosti?

 

Pas čistosti za moške je pripomoček za zapiranje moškega penisa, tako da moški nima več nadzora nad svojimi genitalijami, tj. nekakšen zapor za penis. Preprečuje, da bi penis postal pokončen, in tako običajno preprečuje tudi orgazem. Zgodovina pasu čistosti za moške sega v vrste iger v BDSM, kjer pas čistosti za moške pogosto uporabljajo ženske domine pri vzgoji moških sužnjev užitka. Oseba, ki ima ključ kletke, se imenuje keyholder ali imetnik ključa, tako kot pri pasovih čistosti za ženske.

 

Konstrukcija pasu čistosti je precej preprosta. Moški penis se vstavi v cevasto konstrukcijo. Ta naprava je s ključavnico pritrjena na obroč, ki obdaja penis in moda. Brez odpiranja ključavnice uporabnik pasu čistosti ne more odstraniti pasu čistosti. Nekateri modeli pasov čistosti, ki jih uporabnik pogosto nosi dlje časa, imajo mehanizem, ki omogoča njihovo odpiranje v sili. Ta mehanizem je takšen, da po odpiranju v sili kletke ni več mogoče zakleniti. Tako keyholder na naslednjem srečanju spozna, da se je suženj znebil kletke, kar običajno vodi do nadaljnjih, strogih vzgojnih ukrepov za čistost.

 

Pasovi čistosti ali kletke za penis za moške so na voljo v številnih izvedbah. Glede na zahtevano velikost penisa so na voljo majhni in tudi veliki pasovi za čistost, tako da lahko vsak moški najde pravi pas za čistost za svoj penis. Cevi podobna naprava je lahko zaprta, odprta ali polodprta.

 

Običajno se takšni pasovi čistosti za moške nadenejo za daljše obdobje uporabe in so pogosto opremljeni tudi s ključavnicami za enkratno uporabo (plastičnimi tesnili) MEO. V nadaljevanju našega opisa bomo omenili različne pasove čistosti in izpostavili posebnosti vsake vrste. Na splošno je pri uporabi pasu čistosti pomembno zagotoviti, da se občutljivo erektilno tkivo med uporabo ne poškoduje in da ima uporabnik občutek, da je kletka na njegovem penisu tudi kaznovalna obogatitev. V našem testu pasov čistosti smo ugotovili, da z nekaj izkušnjami uporaba pasu čistosti hitro postane rutina.

 

Kateri modeli pasov čistosti so na voljo za moške? Kakšne so prednosti in slabosti različnih modelov?

 

 

Pasovi čistosti za moške iz mehkega materiala:

 

Najbolj priljubljen mehak material za pasove čistosti za moške je silikon. Ti pasovi čistosti so zelo primerni za nošenje in precej poceni. Ker lahko dobro prilagodijo svojo obliko, so priljubljeni, saj uporabnikom omogočajo, da jih nosijo pod običajnimi oblačili. Takšni pasovi čistosti za moške niso okorni in uporabniku prihranijo neprijetne poglede. Zaradi materiala, ki je enostaven za vzdrževanje, jih lahko čistite tudi med nošenjem ali pa jih uporabljate med prhanjem.

 

Pomanjkljivost je elastičnost materiala, ki ne omogoča popolne omejitve. Lahko se zgodi, da uporabnik kljub kletki doseže orgazem, saj material ne more s stoodstotno gotovostjo preprečiti erekcije. Kljub temu lahko tak pas čistosti priporočimo, zlasti za začetnike BDSM so zelo primerni. Na MEO.de boste našli več privlačnih modelov, na primer ta pas čistosti za moške iz prozornega silikona.

 

Pas čistosti za moške iz trdega materiala:

 

 

Tu sta na voljo dve različici. Ena je izdelana iz trde plastike, druga pa iz kovine, običajno so pasovi čistosti izdelani iz nerjavečega jekla. Obe izvedbi imata velike prednosti, tako za uporabnika kot za imetnika ključa. Kar zadeva ceno, so kovinski pasovi čistosti običajno dražji. Vendar pa v zameno običajno zelo dolgo trajajo in svojemu lastniku dolgo časa nudijo užitek. Omeniti velja tudi pasove čistosti za moške zamaške ali pasove čistosti za moške z bodicami ali trni, s katerimi imajo številne naše KG stranke dobre izkušnje.

 

Pasovi čistosti za moške iz trde plastike:

 

 

So neopazni in jih med kontrolo na letališču ne boste opazili. Vendar se lahko zaradi nekoliko manjše stabilnosti zlomijo in poškodujejo uporabnika. Poleg tega je dilatatorje in katetre težje pritrditi ali pa jih na trdo plastiko ni mogoče dobro pritrditi. Kljub temu številni vrhovi in tudi profesionalne domine prisegajo na tak pas čistosti. Enostavno jih je obleči, zaradi prosojne oblike pa je enostavno videti, ali je penis pravilno nameščen.

 

Še ena prednost je, da lahko v "najslabšem primeru" pas čistosti odstranite tudi z orodjem. Če se je penis zasukal in zataknil v pas čistosti, nato pa se je zataknila ključavnica, boste veseli, da vam ni treba poklicati ključavničarja. S preprostimi kleščami ali celo škarjami lahko prerežete vijake in rešite penis. Ali gospodar ali gospodarica verjame Sub, ali suženj KG, da je bil to res edini način, kako se rešiti iz neprijetne situacije, je drugo vprašanje.

 

Kovinski pas čistosti za moške:

 

 

Kovinski pasovi čistosti za moške so bistveno bolj omejujoči kot pasovi čistosti za moške iz plastike. Že samo zaradi hladne, nepopustljive kovine srce moških, ki ljubijo čistost, bije hitreje. Na voljo so številni pasovi čistosti, njihova ponudba pa močno presega ponudbo plastičnih pasov čistosti za moške. Kovina je namreč veliko trša in bolj nepopustljiva od običajne plastike, kot sta polikarbonat ali PVC. Poleg cevastih modelov so na voljo tudi pravi korzeti za penis, izdelani iz kovine. Naj gre za pasove čistosti z mrežami, pasove čistosti z mrežami ali pasove čistosti z obroči, najbolj domiselni pasovi čistosti so izdelani iz kovine.

 

Eden najbolj priljubljenih pasov čistosti, ki pri nekaterih moških vzbuja pravi strah, so tako imenovana peklenska vrata. Ta v prevodu pomeni "Vrata pekla" in se nanaša na konstrukcijo različnih obročev, povezanih z usnjenim pasom ali kovinsko palico. Obroč z največjim premerom je pritrjen kot zadrževalni obroč za testisi okoli penisa. Premer vsakega naslednjega obroča je nekoliko manjši od premera prejšnjega, tako da zadnji obroč trdno obdaja spolovilo, tudi če ni pokončno. Če je nosilec te kletke za penis spolno stimuliran, začnejo obročki "Vrata pekla" močno boleti, kar znatno ublaži spolni užitek. Izkušeni keyholder vedo, kako svoje KG sužnje s temi "Vrati pekla" dolgo časa držati točno med gorečim poželenjem in mizernimi bolečinami, od tod tudi značilno ime.

 

Pasovi čistosti za moške s katetrom ali dilatatorjem:

 

 

Nekateri pasovi čistosti za moške omogočajo, da se v sečnico vstavi čep za penis (prinčevo berilo) ali kateter. Kateter omogoča uriniranje in iztekanje semena. Po drugi strani pa dilatator močno poveča napetost pri igri. Nekateri pasovi čistosti za moške imajo celo pritrjen trn, ki se vstavi, ko jih oblečete. Ta dodatna spodbuda lahko moškega skoraj spravi ob pamet, saj lahko vsak gib in vsako drobno erekcijo občuti z dvojno intenzivnostjo.

 

Nekateri naši pasovi čistosti iz serije NoPacha so zasnovani tako, da se lahko naknadno vstavi dilatator in tako podžge moško željo proti njegovi volji. Z naraščanjem otekline se povečuje tudi bolečina v penisu, ki jo pogosto povečajo notranji ščipi. Če je bolečina prevelika, užitek včasih popolnoma izgine. Drugače je pri uporabi dilatatorja, s katerim moški postane poželen tudi proti svoji volji, vsaj do določene točke. Če so vam pasovi čistosti z dilatatorjem preveč dolgočasni, lahko uporabite tudi takega z dilatatorjem sečnice. Vendar pa ta vrsta pasu zahteva zelo občutljivo ravnanje, saj resnih poškodb ni mogoče izključiti.

 

Pasovi čistosti z vibratorjem ali pasovi čistosti s stimulacijskim tokom:

 

 

Pri MEO so seveda na voljo tudi pasovi čistosti z vibratorjem ali možnostmi priključitve naprav s stimulacijskim tokom. Cilj obeh modelov je povečati moške užitke in pripeljati penis do erekcije, čeprav bi prav to radi preprečili, če je le mogoče. Zlasti z uporabo naprave TENS Gert lahko penis stimuliramo do praga bolečine - pogosto v kombinaciji z dilatatorjem kot elektrodo. Zelo ubogljivi moški uživajo v tem, da so ujeti v svoj užitek zaradi nemogočega orgazma, medtem ko sadistični vrhovi najdejo užitek v nadzorovanem trpljenju svoje podrejene osebe.

 

Novi pas čistosti CELLMATE - pas čistosti, ki ga nadzoruje aplikacija:

 

S pasom CELLMATE Chastity Belt se morate popolnoma odreči nadzoru nad svojim penisom, saj je CELLMATE Chastity Belt elektronski pas čistosti za podrejene moške, ki ga nadzoruje aplikacija! Vaša partnerka upravlja pas čistosti CELLMATE zelo preprosto in brez zahtevne tehnologije s posebno aplikacijo. Pričakujete lahko neskončno vznemirljivih trenutkov s svojim dominantnim partnerjem, v katerih boste popolnoma izgubili nadzor nad svojim penisom . Med nakupovanjem na primer uporabite naš pas čistosti CELLMATE, ki ga upravljate z aplikacijo, in pustite, da vas partnerica preseneti v garderobi. Še posebej vznemirljivo je tudi doma, ko ima vaša partnerka popoln nadzor nad vašo moškostjo. Ne glede na to, ali ste doma, potujete, nakupujete, se ukvarjate s športom, izvajate bondage ali celo imate izobraževanje na daljavo , pas čistosti CELLMATE iz MEO ® vas ohranja popolnoma čiste, vaš penis pa pod popolnim nadzorom zaradi genialnega upravljanja z aplikacijo.

 

S pasom čistosti CELLMATE za moške ni pomembno, kje ste in kaj počnete. S pasom čistosti CELLMATE z aplikacijskim nadzorom lahko keyholder (tisti, ki ima ključno moč) odloči, ali lahko podrejenega moškega izpusti iz čistosti. V kombinaciji z aplikacijo za Android in iOS lahko preprosto vzpostavite račun in povežete pas čistosti CELLMATE s svojim uporabniškim imenom.

 

Analna čistost:

 

Kot po čudežu se naš zaklepni butt plug, ko ga vstavite, široko razširi - zdaj ga samo zaklenite in odstranite ključ. Brez ključa "Anal Master" ni več mogoče odstraniti. Le s ključem je mogoče butt plug ponovno zmanjšati na najmanjšo velikost in ga izvleči. Najboljša izbira, ko gre za analni čep, ki ga je mogoče zakleniti!

 

Elektronska časovna ključavnica za pasove čistosti:

 

Digitalna časovna ključavnica MEOBOND vas bo sprostila šele po preteku nastavljenega časa. Omogoča varen pobeg in varno samovarovanje ali časovno nadzorovano čistost. Naša časovna ključavnica MEOBOND v sebi skriva pravo visoko tehnologijo in jo je mogoče pritrditi na skoraj vsa vezalna sredstva ali pasove čistosti. Končno lahko uresničite svoje največje fantazije o samozadovoljevanju in čistosti, saj lahko časovno ključavnico MEOBOND nastavite na minuto natančno, do največ 100 ur. O tem je sanjal že vsak in MEO je to uresničil! "Erotična časovna ključavnica" je enostavna za uporabo in zanesljiva pri uporabi, saj vam zagotavlja tisto, o čemer ste vedno sanjali. Naša ključavnica zdrži vlečno silo 130 kilogramov, zato je popolna za časovno vezanje z okovi za roke, gleženjskimi okovi, raztegljivimi palicami z gleženjskimi okovi, vezalnimi pasovi, kletkami čistosti, pasovi čistosti, gagi in celo našim zaklenljivim analnim čepom.

 

Zamisli za igro BDSM s pasom čistosti:

 

Tukaj je nekaj idej za igro, ki so primerne tako za začetnike s pasom čistosti kot tudi za napredne igralce. Obseg in s tem nevarnost za zdravje se od predloga do predloga povečujeta. Začetnikom BDSM svetujemo, naj se teme lotijo previdno.

 

Porno filmi s pasom čistosti:

 

Top si na Sub nadene izbrano kletko čistosti in oba skupaj gledata pornografijo. To ga neizmerno vzburja in Sub ga bo kmalu začel prositi, naj ga osvobodi prisile njegovega poželenja. To se lahko uporabi za preživljanje skupnega ljubezenskega večera ali kot izhod za nadaljnje igre.

 

Izleti s pasom čistosti:

 

Pas čistosti za moške, izdelan iz trdega materiala, se obleče, uporabnik pa mora čezenj obleči tesno prilegajoče se hlače. Nato se skupaj odpravita po nakupih in na dolg sprehod po mestu. Tudi če to opazi le nekaj mimoidočih, bo nosilec čutil, da vsi vidijo pas čistosti, in se bo počutil res lepo ponižanega.

 

Kompulzivna pohota:

 

Vezanemu moškemu je naložena stroga omejitev v kletki. V ta namen mu aktivna partnerica nadene kletko, ki je lahko opremljena z elektrodami in ki omogoča uporabo dilatatorja. S spretno stimulacijo se penis nemočnega, zvezanega moškega privede do erekcije, ki zaradi zaprtosti v kletki povzroča bolečine. Bolečina prežene užitek, dokler Top ponovno ne stimulira zaklenjenega penisa. Z izmenično električno in uretralno stimulacijo se užitek podžiga, in ko se bolečina pozabi, se lahko igra spet začne.

 

Na večerji s prijatelji:

 

Top zvečer povabi nekaj prijateljev na večerjo. Ko je družba končana, se na Sub namesti pas čistosti (tu je še posebej priporočljiv naš pas čistosti NoPacha) in pokaže prijateljem. Ponižujoče in hkrati izjemno vznemirljivo za podrejene moške.

 

Prisilni orgazem ali prisilna kastracija:

 

Prostata je spolno središče moških, ki določa ejakulacijo. Z napravo CUMELOT, stimulatorjem prostate, prilagojenim potrebam BDSM, se prostata stimulira, dokler se sperma ne iztisne ven, ne da bi bilo treba doseči užitek ali vzburjenje. To se imenuje tudi orgazem prostate ali prisilno sproščanje.

 

Čili ali ingver za penis:

 

V sečnico se vstavi kos olupljene ingverjeve korenine ali čilija in se odpre z dilatatorjem za sečnico. To močno peče, vendar bo osebi, ki se zdravi na ta način, prineslo tudi užitek, če bo tako želela. Podobno kot pri igri "kompulzivna pohota" lahko Top s spretnim vzburjanjem in zanikanjem poskrbi, da Sub ostane ujet v svojem poželenju.

 

Stimulacija uretre:

Zvok obljublja večkratne orgazme! Sounding ali uretralna igra se za nepoučene sliši boleče, vendar je lahko tudi noro vznemirljiva. Vendar je treba biti previden, da bo to prijetna izkušnja.

 

Izdelki za nego pasu čistosti:

 

Za penis:

 

 

PLOWBOY True Feel fetish lubrikantni gel je zaradi negovalnih sestavin odličen za analno raztezanje, raztegovanje in tudi za uporabnike pasu čistosti. PLOWBOY True Feel je negovalni lubrikantni gel za zahtevne moške. Preizkušene sestavine, kot sta aloe vera in vitamin E, nežno in naravno negujejo ter zagotavljajo žameten občutek med seksom.

 

Čiščenje pasu čistosti:

 

 

INSTACLEAN je prva izbira skupnosti BDSM! Patogeni virusi in bakterije prežijo povsod. Z razkužilom v spreju INSTACLEAN, razkužilom za roke, lahko sebe in druge zaščitite pred boleznimi. Naše razkužilo v spreju INSTACLEAN ima intenziven protimikrobni učinek proti bakterijam, glivicam in virusom. Zaradi združljivosti z mnogimi materiali je razkužilo v spreju INSTACLEAN univerzalno razkužilo za čistilne pasove.

 

Kje lahko kupite pas čistosti za moške? Na spletni strani www.meo.de

 

 

Na spletni strani www.meo.de boste našli izjemno veliko izbiro pasov čistosti za moške. Če iščete pas čistosti za penis, si ga le oglejte! Svetujemo vam, da pasu čistosti ne izdelujete sami. Pas čistosti lahko veliko lažje, hitreje in ceneje naročite prek spleta. Skoraj vsak model dostavimo v najkrajšem možnem času, seveda zelo diskretno in nevtralno zapakiran.