Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Klasični pasovi čistosti

Glasilo

Klasični pasovi čistosti 

Zahvaljujoč MEO pasovom čistosti in pripomočkom za čistost za moške ni več prevar, ni več nečistih misli.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 15 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 15 predmetov

Kaj je kletka za penis za moške in kako se uporablja?

Kletka za penis za moške je pripomoček, ki zapre moški penis, tako da nima nadzora nad svojimi genitalijami, je nekakšen zapor za penis. Preprečuje, da bi penis postal pokončen, in s tem običajno preprečuje orgazem. Zgodovina kletke za penis za moške sega v različice BDSM, kjer so kletko za penis za moške pogosto uporabljale dominatke pri vzgoji moških sužnjev užitka. Oseba, ki ima ključ od kletke, se tako kot pri pasovih čistosti za ženske imenuje imetnik ključa.

Izdelava kletke za penis je precej preprosta. Moški penis se vstavi v cevasto konstrukcijo. Ta naprava je s ključavnico pritrjena na obroč, ki obdaja penis in moda. Brez odpiranja ključavnice lastnik kletke za penis ne more odstraniti kletke za penis. Nekateri modeli kletk za penis, ki jih uporabnik pogosto nosi dlje časa, imajo mehanizem, ki omogoča njihovo odpiranje v sili. Ta mehanizem je zasnovan tako, da kletke po zasilnem odpiranju ni mogoče zapreti. Na ta način lahko lastnik ključa na naslednjem srečanju vidi, da je suženj odstranil kletko za penis, kar običajno privede do nadaljnjih strogih vzgojnih ukrepov.

Kletke za penis ali pasovi čistosti za moške so na voljo v številnih izvedbah. Glede na želeno velikost penisa obstajajo majhne in tudi velike kletke za penis, tako da lahko vsak moški najde kletko za penis, ki mu ustreza. Cevasta naprava je lahko zaprta, odprta ali napol odprta.

Praviloma so takšne kletke za penis za moške namenjene dolgotrajni uporabi in so pogosto opremljene z MEO zapirali (plastičnimi tesnili) za enkratno uporabo. V nadaljevanju našega opisa bomo obravnavali različne kletke za penis in izpostavili posebnosti posameznih vrst. Na splošno je treba paziti, da se občutljivo erektilno tkivo med uporabo ne poškoduje in da uporabnik kletko na penisu dojema tudi kot kaznovalno obogatitev. V našem testu kletk za velik penis smo ugotovili, da z malo izkušenj uporaba kletke za penis hitro postane rutina.

Kateri modeli kletk za penis so na voljo? Katere so prednosti in slabosti različnih modelov kletk za penis:


Kletka za penis za moške iz mehkega materiala:

Najbolj priljubljen mehki material za kletke za penis za moške je silikon. Te kletke za penis je zelo enostavno nositi in so precej poceni. Ker se lahko dobro prilegajo penisu, se pogosto uporabljajo tako, da jih uporabnik lahko nosi pod običajnimi oblačili. Takšne kletke za penis za moške niso obsežne in uporabnika rešijo neprijetnih pogledov. Zaradi materiala, ki je enostaven za vzdrževanje, jih lahko čistite med nošenjem ali pa jih uporabljate med tuširanjem.

Pomanjkljivost je elastičnost materiala, ki ne omogoča popolne fiksacije. Lahko se zgodi, da uporabnik kljub kletki doseže orgazem, saj material ne more s stoodstotno gotovostjo preprečiti erekcije. Kljub temu lahko takšno kletko za penis priporočimo, zlasti za začetnike BDSM so zelo primerne. Na MEO.de lahko najdete več privlačnih modelov, na primer našo kletko za penis iz silikona.

Kletka za penis za moške iz trdega materiala:


Tukaj sta dva modela. Na eni strani različice iz trde plastike, na drugi strani pa kletke za penis iz kovine, večinoma kletke za penis iz nerjavečega jekla. Obe različici imata velike prednosti, tako za uporabnika kot za key holder. Kovinske kletke za penis so običajno dražje. Vendar pa običajno trajajo zelo dolgo in svojemu lastniku dolgo zagotavljajo užitek. Omeniti velja tudi kletke za penis s čepom ali kletke za penis s koničastimi bodicami ali trni, s katerimi imajo številne naše stranke dobre izkušnje.

Kletka za penis za moške iz trde plastike:


Kletke za penis iz plastike so neopazne in jih med pregledom na letališču ne boste opazili. Vendar se lahko zaradi nekoliko manjše stabilnosti zlomijo in poškodujejo uporabnika. Poleg tega je dilatatorje in katetre težje pritrditi ali pa jih na kletko za penis v resnici ni mogoče pritrditi. Kljub temu številni vrhovi in celo profesionalne domine prisegajo na takšno kletko za penis. Kletke za penis iz plastike je enostavno namestiti, pri prozorni zasnovi pa je enostavno videti, ali je penis pravilno nameščen.

Še ena prednost je, da se lahko kletka za penis v najslabšem primeru odstrani z orodjem. Če se je penis zasukal in zataknil v kletki za penis, nato pa se je zataknila ključavnica, boste veseli, da vam ni treba poklicati ključavničarja. S preprostimi kleščami ali celo škarjami lahko prerežete vijake in penis je rešen. Ali gospodar ali gospodarica verjame sužnju, da je bil to res edini način, da se je rešil iz neprijetne situacije, je drugo vprašanje.

Kovinska kletka za penis za moške:


Kovinska kletka za penis je veliko bolj omejujoča kot plastična kletka za penis. Že samo zaradi hladne, nepopustljive kovine srce moških, ki ljubijo čistost, hitreje bije. Na voljo so številne kletke za penis, pri čemer njihova ponudba daleč presega ponudbo plastičnih kletk za penis. Kovina je namreč veliko trša in bolj toga od običajne plastike, kot sta polikarbonat ali PVC. Poleg cevastih oblik obstajajo tudi kletke za penis, ki so izdelane iz kovine. Ne glede na to, ali gre za mreže za penis, mreže za penis ali obroče za penis, so kovinske kletke najbolj kreativno izdelane kletke za penis.

Ena izmed najbolj priljubljenih kletk za penis, ki pri nekaterih moških povzroča pravi strah, so tako imenovana peklenska vrata. To v prevodu pomeni "peklenska vrata" in se nanaša na konstrukcijo iz različnih obročev, povezanih z usnjenim pasom ali kovinsko palico. Obroč z največjim premerom je pritrjen kot zadrževalni obroč za semenčicami okoli gredi penisa. Premer vsakega od naslednjih obročkov je nekoliko manjši od premera prejšnjega, tako da zadnji obroček trdno obdaja spolovilo, tudi ko penis ni pokončen. Ko je uporabnik te kletke za penis zdaj spolno stimuliran, začnejo obročki "peklenskih vrat" močno boleti, kar znatno ublaži spolno poželenje. Izkušeni key holder znajo s temi "peklenskimi vrati" svoje sužnje dolgo časa držati ravno med pekočim užitkom in bolečino, od tod tudi značilno ime.

Kletka za penis za moške s katetrom ali dilatatorjem:


Nekatere kletke za penis za moške omogočajo vstavitev čepka ali katetra v sečnico. Kateter omogoča uriniranje in iztekanje semena. Po drugi strani pa dilatator močno poveča napetost pri igranju. Nekatere kletke za moške imajo celo čep za penis, ki se vstavi, ko je kletka nameščena. Ta dodatna stimulacija lahko moškega spravi skoraj do norosti, saj vsak gib in najmanjšo erekcijo občuti dvakrat močneje.

Nekatere naše kletke za penis so zasnovane tako, da se lahko naknadno vstavi dilatator, ki moškemu proti njegovi volji spodbudi užitek. Z naraščanjem otekline se povečuje tudi bolečina v penisu, ki jo pogosto povečajo notranji trniči. Če je bolečina prevelika, užitek včasih popolnoma izgine. Ne pa pri uporabi dilatatorja, s katerim moški postane vzburjen tudi proti svoji volji, vsaj do določene točke.

Kletka za penis z vibratorjem ali kletka za penis s stimulativnim tokom:

Seveda MEO ponuja tudi kletke za penis z vibratorjem ali možnosti priključitve naprav s stimulativnim tokom. Cilj obeh različic je povečati moške užitke in doseči, da se penis vzravna, čeprav je kletka za penis zasnovana tako, da preprečuje prav to. Zlasti z uporabo naprave TENS - pogosto v kombinaciji z dilatatorjem kot elektrodo - je mogoče penis stimulirati do meje bolečine. Zelo ubogljivi moški uživajo v tem, da so ujeti v svoj užitek zaradi nemogočega orgazma, medtem ko sadistični vrhovi uživajo v nadzorovanem trpljenju svojega sužnja.

Novi pas čistosti CELLMATE - kletka za penis z upravljanjem aplikacije:

S kletko za penis CELLMATE se morate odpovedati vsakemu nadzoru nad svojim penisom, saj je kletka za penis CELLMATE elektronska kletka za penis z upravljanjem aplikacije, namenjena ubogljivim moškim! Vaša partnerka upravlja kletko za penis CELLMATE preprosto in brez zapletene tehnologije s posebno aplikacijo. S svojim dominantnim partnerjem vas čakajo neskončno vznemirljivi trenutki, v katerih boste popolnoma izgubili nadzor nad svojim penisom. Na primer, med nakupovanjem uporabite naš pas čistosti CELLMATE na daljavo prek aplikacije in pustite, da vas partnerica preseneti v garderobi. Še posebej vznemirljivo je, ko ima vaš partner popoln nadzor nad vašim penisom. Ne glede na to, ali ste doma, potujete, nakupujete, se ukvarjate s športom, izvajate bondage ali imate oddaljeno razmerje, kletka za penis CELLMATE proizvajalca MEO® vas ohranja popolnoma čiste, vaš penis pa je zaradi domiselnega upravljanja prek aplikacije popolnoma pod nadzorom.

S kletko za penis CELLMATE za moške ni pomembno, kje ste in kaj počnete. S kletko za penis CELLMATE z aplikacijskim nadzorom lahko imetnik ključa (tisti, ki ima moč ključa) odloči, ali lahko podrejenega moškega osvobodi njegove čistosti. V kombinaciji z aplikacijo za Android in iOS lahko preprosto ustvarite račun in povežete kletko za penis CELLMATE s svojim uporabniškim imenom.

Analna čednost:

Kot po čarovniji se naš zaklenjeni analni čep po vstavitvi široko razpre - zdaj ga preprosto zaklenite in odstranite ključ. "Anal Master" ni mogoče odstraniti brez ključa. Le s ključem je mogoče analni čep zmanjšati na najmanjšo velikost in ga ponovno izvleči. Najboljša izbira, ko gre za zaklepni analni čep!

Elektronska časovna ključavnica za kletko za penis:

Digitalna časovna ključavnica MEOBOND vas sprosti šele po preteku nastavljenega časa. Omogoča pred pobegom odporno in varno samovezavo ali s časovnim krmiljenjem nadzorovano čistost. Naša časovna ključavnica MEOBOND v sebi skriva pravo visoko tehnologijo in jo je mogoče pritrditi na skoraj vse bondage omejitve ali celo kletke za penis. Končno lahko uresničite svoje največje fantazije o samozadovoljevanju in čistosti, saj lahko časovno ključavnico MEOBOND nastavite na minuto natančno, do največ 100 ur. To je nekaj, o čemer je sanjal vsakdo, in MEO je to uresničil! Časovna ključavnica, ki je enostavna za uporabo in zanesljiva za uporabo, zagotavlja, da boste dobili tisto, o čemer ste vedno sanjali. Naša ključavnica zdrži 130 kilogramov vleka in je kot nalašč za časovno vezanje z ročnimi okovi, nožnimi železnicami, raztegovalnimi palicami z nožnimi železnicami, postroji za vezanje, kletkami za čistost, kletkami za penis, gagi in celo našim zaklenjenim analnim čepom.

Ideje za igre BDSM s priloženo kletko za penis:

Tukaj je nekaj idej za igre, primernih tako za začetnike kot napredne igralce. Stopnja in s tem nevarnost za zdravje se od stimulacije do stimulacije povečujeta. Začetnikom BDSM svetujemo, naj se zadeve lotijo previdno.

Porno filmi s kletko za penis:

Top sužnju nadene kletko za penis in oba skupaj gledata pornografijo. To je zelo vzburjajoče in suženj bo prosil, naj ga osvobodijo prisile njegovega poželenja. To se lahko uporabi za skupen večer seksa ali kot izhod za nadaljnje igranje.

Izleti s kletko za penis:

Moška kletka za penis, izdelana iz trdega materiala, se obleče, uporabnik pa mora obleči oprijete hlače. Nato se skupaj odpravita po nakupih in na dolg sprehod po mestu. Tudi če tega ne opazi noben mimoidoči, ima uporabnik kletke s penisom občutek, da vsi vidijo kletko s penisom, in se počuti res lepo ponižanega.

Kompulzivna pohota:

Povezanemu moškemu se vsili strog položaj v kletki. V ta namen mu aktivna partnerica namesti kletko za penis, ki je lahko opremljena z elektrodami in omogoča uporabo dilatatorja. S spretno stimulacijo se penis nemočnega, zvezanega moškega privede do erekcije, ki zaradi zaprtosti v kletki povzroča bolečine. Bolečina izniči užitek, dokler Top ponovno ne stimulira zvezanega penisa. Elektrika in stimulacija sečnice izmenično spodbujata užitek, in ko je bolečina pozabljena, se igra lahko spet začne.

Na večerji s prijatelji:

Top zvečer povabi nekaj prijateljev na večerjo. Ko je družba končana, se sužnju nadene kletka za penis (tu zelo priporočamo našo kletko za penis NoPacha) in Sub se sprehodi. Ponižujoče in hkrati zelo vznemirljivo za podrejene moške.

Prisilni orgazem ali prisilna desaminacija:

Prostata (prostata) je spolno središče moškega, ki določa ejakulacijo. Z napravo CUMELOT, stimulatorjem prostate, prilagojenim potrebam BDSM, se prostata stimulira, dokler se sperma ne iztisne, brez kakršnegakoli užitka ali vzburjenja. Temu pravimo tudi orgazem prostate ali prisilna prekinitev.

Čili ali ingver za penis:

Zaprti penis se odpre z dilatatorjem sečnice in v sečnico se vstavi kos olupljene ingverjeve korenine ali čilija. To precej močno peče, vendar pa bo tistim, ki se tako zdravijo, prineslo tudi užitek. Podobno kot pri igri "kompulzivne pohotnosti" lahko Top s spretnim vzburjanjem in zanikanjem zagotovi, da suženj ostane ujet v svojem poželenju.

Stimulacija uretre:

Zvenenje obljublja večkratne orgazme! Sounding ali uretralna igra se za nepoučene sliši boleče, vendar je lahko tudi neverjetno vznemirljiva. Vendar je treba paziti, da bo to prijetna izkušnja.

Izdelki za nego kletke za penis:

Za penis:


Fetiš lubrikant PLOWBOY True Feel je odličen za analno raztezanje, širjenje in zaradi negovalnih sestavin tudi za uporabnike kletke za penis. PLOWBOY True Feel je negovalno mazivo za zahtevne moške. Preverjene sestavine, kot sta aloe vera in vitamin E, zagotavljajo nežno in naravno nego ter zagotavljajo žameten občutek med seksom.

Čiščenje kletke za penis:


INSTACLEAN je prva izbira skupnosti BDSM! Patogeni virusi in bakterije prežijo povsod. Z dezinfekcijskim razpršilom INSTACLEAN, razkužilom za roke, lahko sebe in druge zaščitite pred boleznimi. Naše razkužilo v spreju INSTACLEAN ima intenziven protimikrobni učinek proti bakterijam, glivicam in virusom. Zaradi združljivosti s številnimi materiali je razkužilni sprej INSTACLEAN univerzalno razkužilo za penis kletko.

Kje lahko kupite penis kletko za moške? Na spletni strani www.meo.de


boste našli impresivno veliko izbiro kletk za penis. Če iščete kletko za penis za svoj penis, si jo oglejte! Ne priporočamo vam, da si kletko za penis izdelate sami. Kletko za penis lahko veliko lažje, hitreje in ceneje naročite prek spleta. Skoraj vsak model dostavimo v najkrajšem možnem času, seveda zelo diskretno in nevtralno zapakiran.