Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Gag za usta

Glasilo

Gag za usta 

Naše ustne šobe zapolnijo usta in ne dopuščajo govorjenja v hrbet. Po potrebi so naši ustni ščitniki celo zaklenljivi... V trgovini MEO za bondage lahko najdete lijakaste, kroglične, obročne in druge.

12
na stran
Prikaži 13 - 24 od 67 predmetov
Prikaži 13 - 24 od 67 predmetov

Teorija in praksa ustnih zaklopk

 

Motivacija za uporabo ustnega pljučka je lahko praktična, na primer, da se pasivnemu partnerju (spodnji strani) prepreči govorjenje in kričanje; vendar se lahko ustni pljuček uporabi tudi na željo spodnje strani, ker se ji zdi občutek prijeten ali ji pomaga, da se vživi v svojo vlogo v strukturi moči pri erotični igri vlog med bondage. Nekaterim se zdi ponižanje tudi erotično in stimulativno, deloma zaradi nenadzorovanega izločanja sline. Druga spodbuda za uporabo žvižgača je v tem, da simbolizira brezobzirnost spodnjega dela telesa. Oči ljudi z žvižgom so videti večje, nošenje žvižgača pa običajno povzroči napet izraz na obrazu zadevne osebe; skupaj z močno omejenimi možnostmi verbalnega sporazumevanja to običajno okrepi intenzivnost igre med Top in Bottom.

Nakup ustnega pljučka je stvar zaupanja

 

V naši trgovini z izdelki za bondage imamo na zalogi različne gage, saj je gag za usta nepogrešljiv pripomoček BDSM za bondage. Ne glede na to, ali gre za ustne ščipalke kot SM igrače, usnjene ustne ščipalke, ustne ščipalke za bondage ali široko uporabljene kroglične ščipalke; pri nas boste zagotovo našli, kar iščete. Tudi če iščete nekaj bolj bondage ali SM, imamo prave izdelke za vas, kot so naši naglavni pasovi z ustnimi šumi. Če vas zanimajo zlati tuši, imamo tudi ustne šobe z lijakom ali ustne šobe s cevko in odprtino. Če je vaš fetiš prisilna feminizacija, vam bo dobro služil na primer naš ustni gag Pussy Face.

 

Sistem ustnihgagov za profesionalce BDSM, SM gagi in dominantni gagi

 

Že skoraj dve desetletji izdelujemo različne ustne šobe za skupnost BDSM ter za profesionalne studie SM, mojstre in dominatrice. Če vas zanima profesionalni sistem ustnih gagov z zamenljivimi nastavki, vam priporočamo naš sistem ustnih gagovHumilator . Ta sistem SM ni le del kataloga za kaznovanje BDSM, temveč ima tudi možnost pritrditve številnih dodatkov za gag. Osnovni ustni gag lahko v hipu spremenite v ustni gag s straniščno krtačo, gag z držalom za toaletni papir ali SM gag s peresnim sesalnikom.

 

Gag z O-obročem, gag s kroglico, gag s penisom ali gag z razpršilcem za usta

 

Dovoljeno je vse, kar vam je všeč. Pri MEO boste zagotovo našli gag po svoji izbiri in fetišističnih sanjah. Naša fetiš trgovina je namreč specializirana za želje številnih strank BDSM z vsega sveta. Ali vas zanima gag iz usnja in jekla z O-obročem , gag z rdečo kroglico ali gag za usta s penisom, ali pa vam je ljubši gag za razpiranje ust, je povsem odvisno od vas. Lahko pa ste prepričani, da bo gag, o katerem ste vedno sanjali, diskretno dostavljen na vaš dom v 48 urah.

 

Udoben ustni gag, gag za vezanje ali bi raje imeli gag SM?

 

Poleg bondage sredstev za zadrževanje je ustni gag del osnovne erotične opreme vsakega ljubitelja BDSM, ko gre za bondage z gagom. Zato v naši spletni trgovini za bondage ne boste našli le preprostih gagov, temveč različne ustne pljučnike, ki ustrezajo vsem željam po bondage in SM. Pri MEO boste našli gage za bondage in SM gage v številnih modelih in oblikah, pa tudi gage za usta za začetnike (dihajoče) in udobne, pa tudi vodoodporne BDSM gage za igre pod zlato prho, zelo težkeSM gage za SM studie in profesionalce BDSM. Pri MEO boste našli vse informacije, ki jih potrebujete pri nakupu pravega ustnega gaga, od A do Ž.

 

Te različne ustne šobe lahko najdete v trgovini MEO za bondage:

 

V tem mestu boste našli: žogice in ustne šobe z žogico

 

Gag z žogo je ustni gag in je sestavljen iz plastične žoge iz PVC ali silikona, ki se potisne za zobe. Da se prepreči, da bi jo z jezikom potisnili ven, je gag z žogo pritrjen za glavo podrejene osebe s trakom za glavo. Kot pri mnogih drugih žvečilnih napravah lahko Sub kljub ustnemu gagu še vedno izdaja zvoke, vendar je govorjenje oteženo. Lepo izbiro žogic lahko najdete na tej povezavi (kliknite tukaj).

 

 

Obročasti gag ali ustni gag z O-obročem

 

Naši gagi z obročem imajo podobno funkcijo kot naši gagi z žogo. Vendar namesto gumijaste žogice za zobe potisnemo obroč in ga s trakom za glavo pritrdimo za glavo. Da bi preprečili poškodbe zob, je naš gag z obročkom prevlečen z usnjem. Med posebej priljubljenimi obročkastimi gagi v naši trgovini za bondage so naš vodoodporni obročkasti gag, naš obročkasti gagdeep throat , naš obročkasti gagCock SLUT ter naš obročkasti gag "široko odprta usta" v rdeči bar vi in obročkasti gag v črni bar vi. Za razliko od večine drugih gagov za usta je dihanje z obročnimi gagi razmeroma enostavno, dostop do podrejene osebe do ust pa je prost.

 

Gag za penis ali gag za usta s penisom

 

Gag s penisom zapira usta z usnjenim trakom, ki je pritrjen na zadnji strani vratu. Replika usnjenega ali silikonskega penisa štrli iz notranjosti penisnega gaga. Penis v žrelu za penis štrli globoko v spodnja usta. Poleg tega je lahko na zunanjo stran gaga pritrjen še en penisni dildo, s katerim lahko oseba z gagom zadovolji svojo Top ali ljubico. Kot pri mnogih drugih ustnih klofutah lahko Sub kljub penisnemu gagu še vedno proizvaja zvoke, vendar težko govori.

 

Ustični gag ali ustni gag z uzdo

 

Žrelo za ustnice, znano tudi kot žrelo za ponije ali žrelo za ustnice z uzdo, spominja na žrelo in se uporablja zlasti pri igri s poniji & pet play. Žrelo za ustnice se pogosto uporablja tudi pri igranju vlog kot del naglavnega postroja, ki spominja na uzdo. Naš nagobčnik je pritrjen za glavo s trakom, ki je pritrjen na obroče. Na podlagi klasičnih snaffle gagov izdelujemo različne okrogle in ovalne ustne gage z nastavkom, podobnim snafflu. Na govorjenje, stokanje in skomiganje skoraj ne vpliva.

 

Balonski ali napihljiv ustni gag

 

Naš balonski gag je sestavljen iz balona iz lateksa, ki se v ustih podrejene osebe napihne s pomočjo kroglice s črpalko. Zahvaljujoč črpalnemu balonu se napihljivega balonskega gaga napihne tako, da med vezanjem napolni usta. Zrak lahko po potrebi ponovno uide prek paničnega ventila. Ker balonski gag ne bi ostal v ustih brez dodatne pritrditve, je balonski gag pogosto del naglavnega pasu ali usnjene maske, maske iz spandeksa ali neoprenske maske. Balonski gag in naš metuljev gag sta zaradi svoje zasnove najučinkovitejša ustna gaga v naši trgovini za bondage.

 

Gag za usta z nagobčnikom

 

Nagobčnik preprosto zapre usta s ploščico kot del naglavnega pasu in ni posebej učinkovit kot ustni gag, vendar ima pogosto značaj igre vlog v Human puppy Play pogosto ima lik za igranje vlog. Zato se nagobčnik pogosto kombinira z balonastimi gagi ali drugimi notranjimi ustnimi gagi, kot so gagi za penis. Naš nagobčnik za usta za nogavice, jocks & poppers je na primer čudovit nagobčnik za bondage. Imamo tudi številne naglavne pasove z nagobčniki in maske z nagobčniki.

 

Šali in rute za klofute

 

Verjetno najstarejša metoda za utišanje ust Bottom med vezanjem. Pri tej tehniki za utišanje se v usta Bottom namesti šal, gag nogavica ali jermen. Da bi preprečili pljuvanje, usta dodatno zamašimo s šalom / Hanky ali našim šalom za bondage. Še posebej priporočamo naš gag za usta za nogavice, jocks in poppers.

 

Zamašitev z lepilnim trakom ali trakom za bondage

 

Lepilni trak za bondage se pogosto uporablja za ustni gag z lepilnim trakom. Profesionalni izdelek BDSM, ki se za ta namen ne prilepi na kožo, je naš samolepilni trak za bondage v rdeči ali črni barvi.

 

Raztegovalnik ust in raztegovalnik čeljusti

 

Raztezala za usta ali raztezala čeljusti izvirajo iz medicinske tehnologije in jih lahko kupite v naši trgovini za bondage. Uporabljajo se za ohranjanje odprtih ust. Ker preprečujejo tako govorjenje kot zapiranje ust, so našli pot v klinično erotiko kot posebna oblika zobnega ustnega žrela. Po podobnem načelu deluje tudi pajkov gag, ki je prav tako izdelan iz kovine, ali Feeder doktorja Sada, ki drži usta odprta. Priporočamo tudi naš ustni razpršilec s ščitnikom za usta in trakom za glavo

 

Cevni gag

 

Cevni ali napihljivi cevni gagi se uporabljajo za nekatere posebne prakse BDSM; cev štrli v usta in je pritrjena s trakovi ali masko. Cevni gagi se uporabljajo, kadar je treba nadzorovati dihanje ali zagotoviti dihanje pod vodo.

 

Kostni gag

 

Zelo pogost pri pet play ali human pup Play je ustni gag v obliki kosti, ki zapolni usta Bottom ali puppy, tj. človeškega mladiča, na način, primeren za posamezno vrsto. Zaradi traku za glavo je mogoče kostni gag tesno pripeti okoli glave, tako da ima mladič Human puppy nima druge izbire, kot da ugrizne v kostni gag.

 

Zaklepni ustni gag in gag s časovnim zaklepom

 

 

Da bi povečali psihološko vznemirjenje pri žgečkanju, veliko naših ustnih zaklopk dobavljamo v različici z možnostjo zaklepanja, znani tudi kot zaklepni zaklopki. Zaklepni gag lahko zaklenete z običajno ključavnico ali z našo digitalno časovno ključavnico MEOBOND.

 

Gag za jezik ali ustnice

 

Gag za jezik MEO izvira iz japonskega BDSM, kjer je jezik vpet med palice in ga zato ni mogoče potegniti nazaj v usta. Ta vrsta zakrivanja, ki je zelo pogosta na azijski BDSM sceni, je verjetno najboljša rešitev za vezanje z gagom. Ker je jezik na ta način zaprt, Bottom nima druge izbire kot popolno tišino!

 

Lijakov gag

 

Lijakastigagi se uporabljajo za prisiljevanje Sub k zaužitju tekočin ali zlatih curkov. Lijakasti gagi so pogosto del naglavnega pasu ali maske.

 

 

Varnost in tveganja ustnih ščipalnikov

 

Ustni gagi se uporabljajo pri nekaterih spolnih praksah BDSM, običajno na podlagi soglasja, razumnosti in varnosti, kar je v subkulturi BDSM znano kot načelo varnega, razumnega, soglasnega.

 

Zavezovanje z ustnimi žreli ni povsem brez tveganja in zaradi omejenih možnosti komunikacije in delne omejitve dihalnih poti zahteva posebno mero pozornosti med Bottom in Top. Iz varnostnih razlogov je treba uporabljati naslednje Safeword zaradi varnosti se je treba dogovoriti o vzorcu hrupa, ki je predpogoj za preklic vseh dejanj bondage. V vseh primerih je treba zagotoviti prosto dihanje.