Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Afrodiziaki

Glasilo

Hot Shot Sex Booster

Ponudba

Hrepenite po času, ko ste s partnerjem seksali cele noči, vendar te želje nekako ni več? Ta novost vas resnično vzburja in v vas prebudi željo po seksu, tako kot je bilo to nekoč pri vas!

Več informacij

2699/00

34,90 €


-5,00 €

29,90 €

498,33 €/L

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Hrepenite po času, ko ste s partnerjem seksali cele noči, vendar te želje nekako ni več? Ta novost vas resnično vzburja in v vas prebudi željo po seksu, kot je bila nekoč pri vas!

     

    Ta izdelek nosi svoje ime povsem upravičeno! Hot Shot Sex Booster iz linije XPOWER je prehransko dopolnilo v obliki 20 ml injekcije za moške in ženske, ki lahko pomaga povečati željo za intenzivnejše spolne aktivnosti.

     

    Zahvaljujoč maci, ki je naravni afrodiziak, ginsengu in gvarani, ta Hot Shot Sex Booster iz linije Labophyto spodbuja spolno zmogljivost. Zaradi majhnega formata je Sex Booster enostaven za prenašanje za vse priložnosti.

     

    Za koga je Sex Booster Hot Shot primeren:

     

    Hot Shot Sex Booster je primeren za ženske in moške, ki želijo hitro povečati svojo spolno željo in okrepiti spolne odnose.

     

    Poudarki:

     

    • Maca je naravni afrodiziak, ki lahko pomaga spodbuditi spolno željo.
    • Ginseng lahko poveča osebno vitalnost.
    • Guarana vam lahko pomaga, da se počutite bolj energično.

     

    Navodila za uporabo: Popijte 1 stekleničko po 20 ml dnevno, 1 uro pred želenim učinkom. Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa

     

    Dodatne informacije:

     

    • Hot Shot Sex Booster
    • Prehransko dopolnilo
    • Hitro delujoči afrodiziak
    • Neto vsebnost: 60 ml ali 3 odmerki po 20 ml
    • Sestavine: voda, stabilizator: glicerin, fruktoza, izvleček mace (korenina Lepidium meyenii), izvleček guarane (žito Paullinia cupana), vključno s kofeinom, sredstvo za uravnavanje kislosti: Citronska kislina, L-karnitin, L-arginin, sok acerole v prahu (sadež Malpighia glabra) z vitaminom C, taurin, izvleček ingverja (korenina Zingiber officinale), aroma pomaranče, naravna aroma limone, izvleček ginsenga (korenina Panax ginseng meyer), konzervansi: Vitamin B3, vitamin B5 (D-kalcijev pantotenat), vitamin B12 (cianokobalamin), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B2 (riboflavin), antioksidant: askorbinska kislina.
    • Pri liniji XPOWER, zlasti za moške, so bile uporabljene dobro znane aktivne sestavine, ki v vaše ljubezensko življenje vnesejo še več zabave.
    • Prehranska dopolnila ne morejo nadomestiti raznolike in uravnotežene prehrane. Jemati jih je treba kot del zdravega življenjskega sloga. Shranjujte zunaj dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Izdelek je namenjen samo odraslim moškim. Ni priporočljivo za otroke, nosečnice ali doječe matere, ženske z osebno ali družinsko anamnezo raka dojk in osebe, ki se zdravijo z antihipertenzivi ali antidiabetiki. Shranjujte v suhem prostoru, stran od svetlobe, toplote in vlage.
    • Ta izdelek je v skladu z evropskimi predpisi in Direktivo 2002/46/ES o prehranskih dopolnilih. Proizvajalec je to prehransko dopolnilo registriral pri DGCCRF in Zveznem uradu za varstvo potrošnikov in varnost hrane.
    • Proizvedeno v Franciji.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Geil ! wirkt sehr schnell

    Geil! Wirkt sehr schnell und ist klasse für den Quicikie zwischendurch. Top Produkt

      Napišite svoj pregled

      Hot Shot Sex Booster

      Hot Shot Sex Booster

      Hrepenite po času, ko ste s partnerjem seksali cele noči, vendar te želje nekako ni več? Ta novost vas resnično vzburja in v vas prebudi željo po seksu, tako kot je bilo to nekoč pri vas!

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      21 drugi izdelki iz iste kategorije: