Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Prisilni orgazem CUMELOT

Glasilo

CUMELOT ALPHA PRO s funkcijo molže za prisilno odstranjevanje semena

Prisilni orgazem še nikoli ni bil tako enostaven in intenziven hkrati. S stimulatorjem CUMELOT ALPHA PRO MILKER lahko intenzivno stimulirate prostato in tako zagotovite ekstremni prisilni orgazem.

Več informacij

2150/00

na voljo

    Več informacij

    Prisilni orgazem še nikoli ni bil tako enostaven in intenziven hkrati. S stimulatorjem CUMELOT ALPHA PRO MILKER lahko intenzivno stimulirate prostato in tako poskrbite za ekstremni prisilni orgazem.


    Dojenje prostate z daljinskim upravljalnikom! Najboljše od vsega je, da lahko stimulator CUMELOT ALPHA PRO MILKER uporabljate s partnerjem ali brez njega.

     

    Naša prelomna tehnologija zagotavlja vibracijski masažni pripomoček za prostato, ki vam omogoča tudi ciljno delovanje na točko P. Kroglica pod silikonsko površino CUMELOT-a se hitro premika navzgor in navzdol ter masira prostato, da vas pripelje do orgazma prostate. Ne glede na to, ali vam je to všeč ali ne, vas lahko do orgazma pripelje tudi brez erekcije (to se imenuje moško dojenje, dojenje prostate ali prisilna emaskulacija).

     

    Odlično za prisilno izčrpavanje podrejenih moških. Z aparatom CUMELOT ALPHA PRO se prostata stimulira posebej, dokler se sperma ne iztisne ven, ne da bi bilo treba doseči užitek ali vzburjenje.

     

    Zaradi ergonomske oblike, ki je prilagojena moški anatomiji, MILKER CUMELOT ALPHA PRO doseže prostato in jo masira, dokler se sperma ne iztisne. CUMELOT stimulira prostato z do 7 različnimi načini vibriranja, medtem ko prostato močno gnete in uporabnika pripelje do ekstremnega orgazma prostate. Druga vibracijska enota v napravi CUMELOT hkrati stimulira perineum (predel med anusom in mošnjo). Prisilnega orgazma z napravo CUMELOT ALPHA PRO ne boste nikoli v življenju pozabili.

     

    Serija ALPHA PRO vključuje tri različne pripomočke za prisilni orgazem, ki se med seboj močno razlikujejo po obliki in vrsti stimulacije. V naslednji animaciji razlagamo različne vrste stimulacije, ki privedejo do močnega orgazma prostate med prisilno emaskulacijo:

     

     

    Pripomoček CUMELOT ALPHA PRO se lahko odlično uporablja tudi brez partnerja, npr. med vezanjem ali samovarovanjem.

     

    Naš CUMELOT, imenovan tudi "prisilni emaskulator", je izdelan iz medicinskega silikona, zato je neporozen in ne vsebuje ftalatov, vendar ni združljiv s silikonskimi lubrikanti. Priporočamo lubrikante na vodni osnovi Alpha Male in AQUAMEO. Po uporabi lahko stimulator prostate očistite s toplo vodo in blagim milom ali našim razpršilom VERYCLEAN. Malo pršila EXTREMEO neizkušenim moškim olajša vstavljanje.

     

    Več podrobnosti:

     

    • MEO - Radi vas dojimo
    • Stimulator prostate za prisilni orgazem in prisilno sprostitev
    • S stimulacijo prostate s pripomočkom CUMELOT lahko moško spermo "izčrpamo", ne da bi moški občutil užitek ali vzburjenje. Odlično za vse scenarije BDSM!
    • Dimenzije: 12 cm skupne dolžine, 9,3 cm vstavljive dolžine, 1,9 do 3,3 cm premera.
    • Material: silikon, ABS
    • Ni združljiv s silikonskimi lubrikanti. Uporabljajte samo lubrikant na vodni osnovi Aquameo.
    • 7 načinov vibriranja (hitro dojenje prostate ali počasno dojenje prostate)
    • Opomba: Polnjenje poteka prek USB. Daljinski upravljalnik potrebuje 1 baterijo CR2032, ki je priložena.
    • CUMELOT® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Savor every swell in your hole, but imagine the sensation when o

    Savor every swell in your hole, but imagine the sensation when one of them starts to caress your prostate! The CUMELOT ALPHA PRO can be used with or without the remote control to cycle through 7 vibration settings that pulse and throb inside your hole. Meanwhile, a bead beneath the surface of the tip will move up and down, milking your sweet spot. The exterior portion has its own motor, as well, and will put textured pressure on your perineum, vibing you from the outside.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    CUMELOT ALPHA PRO s funkcijo molže za prisilno odstranjevanje semena

    CUMELOT ALPHA PRO s funkcijo molže za prisilno odstranjevanje semena

    Prisilni orgazem še nikoli ni bil tako enostaven in intenziven hkrati. S stimulatorjem CUMELOT ALPHA PRO MILKER lahko intenzivno stimulirate prostato in tako zagotovite ekstremni prisilni orgazem.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    24 drugi izdelki iz iste kategorije: