Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Tartarus Quadripolar butt plug - Revolucionarni izdelek iz ElectraStim

3D izkušnja analne elektrostimulacije! Odkrijte z Tartarus Quadripolar butt plug ElectraStim odkrijte povsem novo dimenzijo analnih orgazmov in uživajte v intenzivni tridimenzionalni elektrostimulaciji kot še nikoli prej. Spletna stran Tartarus Quadripolar butt plug je izdelan iz mehkega, prožnega in prevodnega silikona ter se popolnoma prilagodi obrisom telesa.

Več informacij

3941/00

169,90 €


-40,00 €

129,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revolucionarni izdelek iz ElectraStim

    3D izkušnja analne elektrostimulacije! Odkrijte z Tartarus Quadripolar butt plug iz ElectraStim odkrijte povsem novo dimenzijo analnih orgazmov in uživajte v intenzivni tridimenzionalni elektrostimulaciji kot še nikoli prej. Na spletni strani Tartarus Quadripolar butt plug je izdelan iz mehkega, prožnega in prevodnega silikona ter se popolnoma prilagodi obrisom telesa.

    Kvadripolarna zasnova za 360-stopinjsko stimulacijo v anusu!

    Spletna stran Tartarus Quadripolar butt plug ponuja edinstveno kvadripolarno zasnovo, ki zagotavlja dih jemajoče občutke brez primere. Telo Tartarus Quadripolar butt plug je razdeljeno na štiri ločene prevodne dele, ki jih je mogoče aktivirati neodvisno drug od drugega. Ta konfiguracija zagotavlja 360-stopinjsko stimulacijo v anusu in ustvarja intenziven občutek polnosti, ne da bi presegla fizične omejitve manj izkušenih uporabnikov.

    Ena stvar je zagotovljena: Dih jemajoči analni orgazmi!

    Vsako od štirih prevodnih območij Tartarus Quadripolar butt plug je mogoče individualno nadzorovati in tako ustvariti različne elektro-senzorične občutke. S priključitvijo na napravo za elektrostimulacijo z dvema izhodoma lahko električni tok krožno teče od ene prevodne točke do druge, kar zagotavlja povsem nove občutke analne elektrostimulacije. Vzorec neprekinjenega valovanja ali impulzov ustvarja močne občutke in povečan občutek polnosti v anusu. Še bolj zanimivo postane z izmeničnimi vzorci valov ali pulzov, ki ob različnih časih stimulirajo različna področja anusa Tartarus Quadripolar butt plug ob različnih časih. Za kvadripolarno analno elektrostimulacijo potrebujete dvokanalno elektrostimulacijsko napravo, kot so SexBox podjetja MEO, Flick Duo, Flux, SensaVox ali AXIS, in štiri kabelske povezave hkrati.

    Posebnost analne elektrostimulacije:

    Analna elektrostimulacija ponuja neprekosljivo izkušnjo, ki presega običajne metode stimulacije. Nervni končiči v analnem predelu se stimulirajo neposredno in intenzivno z usmerjenimi električnimi impulzi. To povzroči globoke, valovite občutke, ki jih opisujejo kot izjemno prijetne in vzburjajoče. Analna elektrostimulacija je lahko nežna in sproščujoča ali intenzivna in močna, odvisno od osebnih preferenc in nastavitev naprave za elektrostimulacijo. Naprava omogoča natančen nadzor intenzivnosti in vrste stimulacije ter tako ustvarja osebno izkušnjo.

    Udobje in kakovost:

    Tartarus Quadripolar butt plug ima zaobljeno podlago, ki omogoča udobno sedenje z vstavljenim analnim čepom. Priključne vtičnice so vdolbene, da se preprečijo poškodbe kablov. Čeprav so tehnično združljivi vsi kabli ElectraStim, je bila podlaga posebej razvita za 90-stopinjske kable, ki pri uporabi ležijo v ravnini Tartarus Quadripolar butt plug med uporabo.

    Vključena dodatna oprema:

    Butt plug Tartarus Quadripolar Silicone je opremljen z vrečko za shranjevanje iz mikrovlaken in večjezičnim priročnikom z navodili (EN, FR, DE, NL, ES, IT).

    Enostavno čiščenje in nega:

    VERYCLEAN Elektrodo lahko enostavno očistite s toplo vodo in blagim čistilnim sredstvom ali razpršilom. Da elektrode ne bi poškodovali, ne smete uporabljati ostrih čistilnih sredstev.

    Zaradi tega je analna ali vaginalna elektrostimulacija še bolj prijetna:

    Za optimalno izkušnjo uporabite naš lubrikant ESHOCK na vodni osnovi. To posebno mazivo zagotavlja enostavno analno/vaginalno vstavljanje in dobro električno prevodnost.

    Za vsako ceno se izogibajte lubrikantom na osnovi silikona ali hibridnim lubrikantom.Več podrobnosti:

    • Tartarus štiripolni analni čep
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (kot dodatki so na voljo različni priključni kabli in adapterji).
    • Skupna dolžina: 11,2 cm
    • Dolžina za vstavljanje: 9 cm
    • Premer: 3,8 cm
    • Premer vratu: 1,6 cm
    • Velikost priključka: 2 mm (x4)
    • Priključni kabli niso vključeni v obseg dobave. Te je treba naročiti posebej.
    • Navodila za uporabo: Tartarus Quadripolar butt plug je primeren za široko paleto analnih elektrostimulacij. Ponuja idealno velikost za napredne uporabnike, medtem ko kvadripolarna postavitev ustvarja občutek polnosti, ki zadovolji tudi naše najbolj izkušene stranke. The Tartarus Quadripolar butt plug je izdelan iz mehkega, prožnega in prevodnega silikona ter se popolnoma prilagodi obrisom telesa, kar zagotavlja udobno in intenzivno izkušnjo. Spletna stran Tartarus Quadripolar butt plug ni primeren le za analno, temveč tudi za vaginalno elektrostimulacijo.
    • Varnostno opozorilo: Za varno in prijetno izkušnjo je bistvenega pomena uporaba ustreznih naprav in kablov za elektrostimulacijo. Vsi izdelki ElectraStim so bili zasnovani in izdelani v skladu z najvišjimi varnostnimi standardi.
    • Razviti so bili v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (E-Stim) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati z njo povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • MEO je registrirana blagovna znamka družbe MEO. Vse druge blagovne znamke in logotipi so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Whole new level of pleasure

    I recently purchased this anal butt plug with electrostimulation, and I must say, it exceeded my expectations in every way. It's not just a sex toy; it's a whole new level of pleasure.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Game-changer

    The electrostimulation feature is a game-changer. It's a unique sensation that takes pleasure to a whole new level. It's adjustable, so you can start gently and gradually increase the intensity as you become more comfortable.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Extrem geil

    Extrem geil, kann ich nur empfehlen

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revolucionarni izdelek iz ElectraStim

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revolucionarni izdelek iz ElectraStim

    3D izkušnja analne elektrostimulacije! Odkrijte z Tartarus Quadripolar butt plug ElectraStim odkrijte povsem novo dimenzijo analnih orgazmov in uživajte v intenzivni tridimenzionalni elektrostimulaciji kot še nikoli prej. Spletna stran Tartarus Quadripolar butt plug je izdelan iz mehkega, prožnega in prevodnega silikona ter se popolnoma prilagodi obrisom telesa.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: