Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

ElectraStim

Glasilo

Komodo silikonski fuzijski dildo - elektrostimulacija

To ne bi bila MEO elektrosex igrača, če Komodo Estim dildo ne bi bil tako vsestranski! Komodo se lahko uporablja kot običajen dildo, zaradi njegove noge ga lahko postavite na ravno površino in se po njem vozite, lahko pa ga uporabite tudi kot strap-on.

Več informacij

2337/00

112,90 €


-10,00 €

102,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    To ne bi bila MEO elektro-seksualna igrača, če Komodo Estim dildo ne bi bil tako vsestranski! Komodo se lahko uporablja kot običajen dildo, zaradi njegove noge ga lahko postavite na ravno površino in se po njem vozite, lahko pa ga uporabite tudi kot strap-on.

     

    Dodajte še prilagodljive občutke elektrostimulacije in dobili boste spolno igračo, ki vam ne ponuja le številnih možnosti igranja, temveč je tudi odličen uvod v osupljivi svet elektroseksa.

     

    Komodo je prvi silikonski vibrator s trakom v ponudbi MEO in se lahko uporablja tako za vaginalni kot analni elektrosex. Dildo Komodo je izdelan iz gladkega in prožnega medicinskega silikona v živo rdeči barvi. Privlačna rebrasta oblika poudarja prevodna območja vzdolž gredi, da je erotična elektrostimulacija bolj opazna.

     

    Pri oblikovanju modela Komodo smo si prizadevali za vsestranskost, zato ga lahko uporabljate kot standardni dildo, trak ali za jahanje; seveda z edinstvenimi občutki elektroseksa! Navdušeni boste!

     

    Komodo je združljiv s katerim koli strap-onom (prodaja se posebej), ki ima O-obroč premera približno 40 mm, in ima posebej zasnovan sistem priseskov, ki vam omogoča uporabo dilda brez rok, ko je pritrjen na gladko površino.

     

    Podstavek Komodo ima praktično neviden sistem za vstop kablov, ki skriva in ščiti kable, ki povezujejo dildo z vašo stimulacijsko napravo (naprodaj ločeno). Zagotavlja tudi stabilnost, ko ga pripnete s trakom ali uporabljate prisesek.

     

    Komodo je združljiv s skoraj vsemi napravami za stimulacijo s tokom, popolnoma ne vsebuje ftalatov in je primeren za moške in ženske.

     

    Kako uporabljati Komodo Estim Dildo:

     

    Priključite dildo na svojo napravo za stimulacijski tok (naprodaj ločeno) tako, da dva 2 mm vtikača vstavite v skrito osnovo Komoda, drugi konec pa v napravo za stimulacijski tok. Dobro mazanje z lubrikantom na vodni osnovi, kot je ESHOCK by MEO, bo močno izboljšalo vaše občutke med elektroseksom.

     

     

    Vedno popolnoma vstavite dildo Komodo, preden vklopite elektrostimulacijo. Vstavljanje z že vključenim elektrostimulatorjem je lahko neprijetno.

     

    Komodo NI primeren za uporabo pod tušem, v kopalni kadi ali na katerem koli drugem mestu, kjer je prisotna voda, medtem ko je priključena naprava za stimulacijski tok. Komodo lahko uporabljate pod tušem, kadar elektrostimulator ni priključen.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Električni spolni dildo (Estim analni dildo)
    • Dimenzije: Premer na najširši točki 36 mm, obseg na najširši točki 113 mm, vtič 2 mm (na voljo je adapter)
    • Material: medicinski platinski silikon
    • Obseg dobave: Komodo silikonski električni spolni dildo, držalo za priseske iz plastike ABS, 2 x prozorna priseska, vrečka za shranjevanje
    • Po uporabi očistite s toplo vodo in razpršilom VERYCLEAN iz MEO.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    heiße Empfehlung

    Die Elektrostimulation in der Analöffnung ist immer wieder ein geiles und befriedigendes Erlebnis. Die Maße dieses Dildos sind so gewählt, dass jede(r) Interessent(in) dieses Toy mit Vergnügen und geilem Empfinden anal einführen kann.
    Die Option des Einsatzes als Pegging-Toy verheißt weitere freudvolle Erlebnisse.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Komodo silikonski fuzijski dildo - elektrostimulacija

    Komodo silikonski fuzijski dildo - elektrostimulacija

    To ne bi bila MEO elektrosex igrača, če Komodo Estim dildo ne bi bil tako vsestranski! Komodo se lahko uporablja kot običajen dildo, zaradi njegove noge ga lahko postavite na ravno površino in se po njem vozite, lahko pa ga uporabite tudi kot strap-on.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    26 drugi izdelki iz iste kategorije: