Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

HiSmith zajebani stroji

Glasilo

HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium

Prenesite orgijo naravnost na svoj dom s tem neverjetnim 4-stranskim seksalnikom od HiSmitha. To je impresiven stroj za seks, ki ga je mogoče upravljati prek aplikacije od koder koli na svetu; od prijateljev ali neznancev, tako kot vam je všeč!

Več informacij

2917/00

1 429,90 €


-300,00 €

1 129,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Prenesite orgijo naravnost na svoj dom s tem neverjetnim štirismernim seksom od HiSmitha. To je impresiven stroj za seks, ki ga je mogoče upravljati prek aplikacije od koder koli na svetu; od prijateljev ali neznancev, tako kot vam je všeč!

     

    Poudarki:

     

    • Edinstven stroj za dvojno penetracijo v dvoje!
    • Prek aplikacije ga lahko nadzorujejo vaš partner, prijatelji ali popolni neznanci!
    • Izjemno močan motor - doseže do 240 potisov na minuto
    • nastavljiv za 360 stopinj - omogoča različne položaje
    • Globina penetracije med 3 cm in 15 cm
    • Ergonomska zasnova - enostavna namestitev in upravljanje

     

    HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine 360 Premium je zasnovan za raznolikost in bo zadovoljil apetite tudi najbolj požrešnih luknjic! Idealen je za igro v paru, saj zagotavlja popolne potiske obema partnerjema hkrati in sinhrono. S svojim izjemno močnim motorjem je ta fantastični stroj za seksanje neusmiljen v svojem poslanstvu, da zadovolji vsakogar! Dosega neverjetnih 240 potisov na minuto in je idealen za seanse BDSM. Kdor je glavni, lahko opazuje, kako se suženj ali suženjka užitka "uporablja", dokler ne more več! HiSmith Quadruple Penetration Fuck Machine je nastavljiv za 360 stopinj in omogoča različne položaje - možnosti so resnično neskončne. Priložena sta celo dva silikonska dilda, tako da lahko takoj začnete!

     

    Daljinski upravljalnik potrebuje le eno baterijo AAA, ki vam omogoča različne možnosti, samim ali s partnerjem. Namesto daljinskega upravljalnika lahko priročno uporabite tudi inovativno aplikacijo HiSmith na pametnem telefonu in se sami odločite, ali želite, da vas zadovoljujejo prijatelji ali popolni neznanci. Ali ne bi bila to popolnoma vznemirljiva misel, da bi se prepustili popolnim neznancem in jim dovolili, da vas uporabljajo?

     

    Stroj HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine je ergonomičen in enostaven za sestavljanje, zato se lahko fukanje začne takoj, ko prejmete naš diskretni paket. Vse, kar potrebujete, je imbusni ključ! Tehnološko napreden in izdelan iz visokokakovostnih, trpežnih materialov, je ta stroj kot nalašč za tiste, ki imajo med seksom radi bolj trdo ali grobo, saj 8,3-kilogramska osnova zagotavlja, da seks stroj ostane na mestu ves čas vašega užitka, presenetljivo tiho delovanje pa pomeni, da vaši sosedje ne bodo ničesar slišali o vaši zasebni orgiji! Dolžino hoda lahko nastavite med 3 cm in 15 cm, odvisno od tega, kako si želite, da bi ga dosegli.

     

    Ne pozabite naročiti adapterja za priseske ali adapterja Vac-U-Lock, da lahko na napravo pritrdite vse svoje najljubše dilde ali čepke.

     

    Več podrobnosti:

     

    • HISMITH Quadruple Penetration - Fuck Machine 360 Premium Sex Machine
    • Ta stroj za seks lahko upravljate s pametnim telefonom
    • Aplikacija za Android in IPhone
    • Dolžina 44 cm
    • Teža izdelka 16,2 kg
    • Širina 90 cm
    • Napajanje: iz električnega omrežja
    • Obseg dobave: naprava Fuck, težka kovinska podlaga, navpična glavna palica, 2 x navpične palice, 4 x palice za hitro priključitev, napajalnik, žični daljinski upravljalnik, 2 dilda
    • Material: silikon, jeklo

     

    Mašine za seksanje HiSmith z aplikacijskim nadzorom

    Kako deluje nova aplikacija Hismith Smart App?

    Za naprave s sistemom Android obiščite trgovino Google Play. Za naprave iOS odprite trgovino Apple Store. Ko odprete trgovino App Store, poiščite Hismith in prenesite ustrezno aplikacijo Hismith Smart App. Aplikacijo lahko namestite v različnih jezikih, kot so angleščina, nizozemščina, nemščina, francoščina, kitajščina in japonščina. Priporočamo, da izberete nastavitev angleškega jezika, saj je aplikacija posebej zasnovana za uporabo v angleščini: Tako bo delovala čim bolj nemoteno. Poleg tega je tudi interaktivna platforma aplikacije, na kateri lahko uporabniki delijo svoje izkušnje, pretežno v angleškem jeziku - zato je to najboljši jezik, v katerem lahko vzpostavite omrežje. Med jeziki pa lahko preprosto preklapljate tudi tako, da spremenite jezikovne nastavitve v aplikaciji.

    Neskončna zabava

    Aplikacija ponuja številne funkcije in lastnosti. Vedno imate na primer na voljo pregled nad 8 frekvencami, dnevno pa se dodajajo nove različice. Aplikacija je tudi edini način za izbiro lastnih frekvenc in hitrosti. Poleg tega lahko z aplikacijo upravljate napravo na daljavo in celo predate nadzor drugi osebi, na povsem drugem mestu na svetu, ter ji omogočite upravljanje naprave. To pomeni, da se lahko z aplikacijo počutita tesno povezana, tudi če sta s svojim spolnim partnerjem daleč drug od drugega. In če se počutite še posebej "avanturistično", lahko v namenski aplikaciji platforma.... nadzor nad vašim užitkom in zadovoljstvom prepustite celo neznancu.

    Izberite svoj užitek

    Z aplikacijo Hismith Smart App lahko sami določite frekvence in hitrosti potiska ter shranite najljubše nastavitve za prihodnost. Raziskujete lahko tudi programe, ki so jih ustvarili drugi uporabniki (oni pa lahko uporabijo vaše programe) - to vam omogoča neskončno raznolikost pri seksu s svojim strojem za seks! Uporabniki platforme skupnosti Hismith lahko tudi virtualno "všečkate" drug drugega, klepetate, delite svoje ustvarjene programe in še veliko več.

    Prednosti aplikacije Hismith® Smart

    • Seks! Z vami, vašim partnerjem ali neznanci! Kadar koli in kjer koli!
    • Nadzorujte stroj za seksanje HiSmith od koder koli na svetu
    • Izberite svoje hitrosti
    • Ustvarite svoje programe in frekvence
    • Nadzor v živo: podrsajte po zaslonu navzgor in navzdol, da povečate/zmanjšate hitrost
    • Naj vaš partner, ljubimec ali neznanec prevzame nadzor nad vašim užitkom z aplikacijo Hismith Smart
    • Pridobite navdih pri drugih uporabnikih ter delite svoje nasvete in trike

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Un vrai tank!

    Reçu aujourd'hui, la machine est livrée à moitié démonté dans un sac avec compartiments préformés, ça mériterait presque un unboxing!
    Le corps moteur est lourd et me semble de qualité. Le bloc d'alimentation et la télécommande sont mastock et semblent construits pour durer. Les tiges de support sont TRES lourdes (et recouvertes d'un film plastique au déballage), ça ne m'évitera pas d'acheter une ventouse en plus, mais la machine ne bouge pas, même à pleine vitesse (mais à "vide"). Seul bémol, on utilise pas cette machine en 30s, il faut au moins 10 minutes pour la monter et sans doute autant pour la régler en fonction de la position qu'on désire...

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Top

    ich sage nur Top zu dieser Maschine wenn man das so sagen darf, erfüllt ALLE Wünsche ! Empfehlenswert für diesen Preis !

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium

    HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium

    Prenesite orgijo naravnost na svoj dom s tem neverjetnim 4-stranskim seksalnikom od HiSmitha. To je impresiven stroj za seks, ki ga je mogoče upravljati prek aplikacije od koder koli na svetu; od prijateljev ali neznancev, tako kot vam je všeč!

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    27 drugi izdelki iz iste kategorije: