Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Luksuzni analni čepi

Glasilo

Analni čep s kristalom ASSTROID

Čep ASSTROID je idealen za vse naše stranke, ki želijo poskusiti nekaj novega. S svojo srebrno barvo in bleščečim kristalom na dnu čepka ni le videti izjemno elegantno, ampak vas tudi spretno pripravi na analni seks.

Več informacij

49,90 €


-20%

39,92 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Čep ASSTROID je idealen za vse naše stranke, ki želijo poskusiti nekaj novega. S svojo srebrno barvo in bleščečim kristalom na dnu čepka ni le videti izjemno elegantno, ampak vas tudi pripravi na analni seks. Zahvaljujoč zaobljeni, koničasti obliki je analni čep enostaven za vstavljanje in zagotavlja optimalno udobje. Da analni čep ne bi zdrsnil predaleč v telo, ima na koncu okroglo osnovo.

    ASSTROID analni čep je razkošna in ergonomska spolna igrača za intenzivno in izpolnjujočo analno izkušnjo. Čep za zadnjico je na voljo v treh velikostih, ki ustrezajo različnim željam in izkušnjam.

    Tri velikosti za prilagojene užitke:

    • Velikost S: s premerom 40 mm in dolžino 90 mm je ta analni čep idealen za začetnike ali tiste, ki imajo raje nežnejše občutke.
    • Velikost M: s premerom 52 mm in dolžino 110 mm ta analni čep ponuja intenzivnejšo stimulacijo za napredne uporabnike.
    • Velikost L: s premerom 62 mm in dolžino 115 mm ta čep zagotavlja največje zadovoljstvo za naše izkušene stranke.


    Visokokakovostni material in zasnova:

    . Čep ASSTROID je izdelan iz kovine in ima visoko polirano površino, kar mu ne daje le estetskega videza, temveč zagotavlja tudi gladko in udobno vstavljanje. Hruškasta oblika čepka zagotavlja posebno polnilni občutek med analno uporabo ter ponuja intenzivno in čutno izkušnjo.

    Razkošen kristal:

    Na koncu čepka je vdelan bleščeč kristal z nakitom, ki ne služi le kot privlačna točka za oči. Ta kristal daje čepu ASSTROID eleganten in eleganten videz.

    Pravi lubrikant:

    Za še posebej prijetno izkušnjo priporočamo lubrikant na vodni osnovi Aquameo in naš sprej Anal Relax Analforte.

    Enostavno in higienično čiščenje:

    Čiščenje čepa ASSTROID je enostavno in ga lahko opravite s toplo vodo in nevtralnim milom. Za hitro in učinkovito čiščenje priporočamo tudi naš čistilni sprej INSTACLEAN.

    . ASSTROID analni čep je popolna izbira za vse, ki si želijo razkošnih in intenzivnih analnih užitkov. Z visokokakovostno izdelavo, edinstveno obliko in bleščečim kristalom ASSTROID ponuja neprekosljivo izkušnjo v svetu analnih igric.

    Dodatne informacije:

    • ASSTROID v obliki hruške
    • Material: kovina, kristal
    • Barva: Najmanjši ASSTROID je opremljen s prozornim kristalom, dva večja pa z vijoličnim kristalom.
    • Priporočeno mazivo: Aquameo in Analforte
    • Pred in po uporabi očistite s pršilom INSTACLEAN.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr schön

    Sehr schön aber für mich etwas zu groß

      Ocenjevanje 

      Edles Schmuckstück

      Kürzlich habe ich den birnenförmigen Buttplug aus Edelstahl mit dem auffälligen violetten Kristall am Stopper getestet und bin absolut begeistert! Schon beim Auspacken fiel mir die hochwertige Verarbeitung auf. Der Edelstahl glänzt elegant und liegt angenehm schwer in der Hand, was bereits einen Vorgeschmack auf die Qualität des Produktes gibt.

      Die Birnenform des Plugs macht das Einführen angenehm und einfach. Der Stahl gleitet fast mühelos und vermittelt durch sein Gewicht eine wunderbare Präsenz. Besonders hervorzuheben ist die glatte Oberfläche des Edelstahls, die sich hervorragend mit einem guten Gleitmittel kombinieren lässt.

      Der eigentliche Hingucker ist jedoch der violette Kristall am Stopper. Er funkelt und glitzert und verleiht der Benutzung eine gewisse Ästhetik, die das Vergnügen auch optisch steigert. Es ist nicht nur ein Anal Plug, sondern auch ein Schmuckstück, das eine gewisse Erotik ausstrahlt.

      Bemerkenswert ist auch der Tragekomfort. Der Anal Plug bleibt auch über längere Zeit sicher an seinem Platz, ohne unbequem zu werden. Größe und Form sind ideal für ein stimulierendes Erlebnis, ohne zu überfordern.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Conforme au descriptif

      Conforme au descriptif, agréable à porter et idéal pour pimenter un peu la vie intime!! Différentes tailles pour différentes sensations!! Je recommande.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Ottimo

      Lo abbiamo regalato ai nostri amici sono molto soddisfatti

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Analni čep s kristalom ASSTROID

      Analni čep s kristalom ASSTROID

      Čep ASSTROID je idealen za vse naše stranke, ki želijo poskusiti nekaj novega. S svojo srebrno barvo in bleščečim kristalom na dnu čepka ni le videti izjemno elegantno, ampak vas tudi spretno pripravi na analni seks.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      13 drugi izdelki iz iste kategorije: