Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ovratnice BDSM

Glasilo

Otroška ovratnica z obročem in zakovicami - črna/rdeča

Iščete visokokakovostno, a poceni usnjeno ovratnico za bondage? Vitka ovratnica za sužnje iz kakovostnega in mehkega usnja je popoln pripomoček za bondage za erotično igranje vlog. Na O-obroček lahko pritrdite tudi povodec ali verigo in si tako popolnoma podredite svojega podrejenega partnerja.

Več informacij

2568/00

na voljo

    Več informacij

    Pokaži svojo podrejeno stran! Najboljši način za to je naša omejevalna bondage ovratnica iz visokokakovostnega usnja. Na sprednji O-obroček lahko pritrdite različne druge pripomočke za bondage, kot so široke vrvi, verige ali suženjski povodec.

     

    Iščete visokokakovostno, a poceni usnjeno ovratnico za bondage? Ozka suženjska ovratnica iz visokokakovostnega mehkega usnja je popoln pripomoček za bondage za erotične igre vlog. Na O-obroček lahko pritrdite tudi povodec ali verigo in si tako popolnoma podredite svojega podrejenega partnerja.

     

    Ozka vratna omejitev v elegantni obliki se na hrbtni strani zapenja z zaponko in jo je mogoče prilagodljivo nastaviti. O-obroček spredaj ponuja vsestranske možnosti uporabe za najrazličnejše prizore podrejanja med vezanjem. Naš usnjeni ovratnik lahko nosite tudi kot modni dodatek.

     

    Usnjena vratna ovira je prijetno oblazinjena za visoko raven udobja. Zaponka zagotavlja prilagojeno prileganje, tudi za večje velikosti vratu.

     

    Kako se uporablja usnjena ovratnica za sužnje?

     

    Ovratnico za suženjstvo nadenite svojemu partnerju. Na O-obroček lahko pritrdite povodec ali vrv, odvisno od tega, kako se počutite. Zabava z vezanjem se lahko začne! Pustite domišljiji prosto pot!

     

    Kaj je tako posebnega pri usnjeni suženjski ovratnici?

     

    Usnjena ovratnica za suženjstvo je idealna za vse začetnike v bondageu. Njegova mehka obloga zagotavlja maksimalno udobje in vam omogoča, da začnete z bondažo. Ovratnica ima tudi okrasne čepke in se lahko uporablja tudi kot modni dodatek.

     

    Nasveti in triki za usnjeno suženjsko ovratnico:

     

    Pred zavezovanjem pomaga ustvariti t. i Safeword ovratnico. S tem preprečite, da bi bile osebne meje tako hitro nehote presežene. Ta Safeword je signalna beseda, ki se uporablja v praksah BDSM in s katero lahko zvezani, podrejeni partner pokaže, da ne želi nadaljevati dejanja. V kontekstu sporazumno izvajanih praks je izrazita Safeword pomeni brezpogojno obveznost, da je treba takoj prenehati. Učinkovita in zaupanja vredna uporaba varnih besed je eden od nujno potrebnih pogojev za BDSM.

     

    Ali lahko usnjeno ovratnico za sužnje kombiniram z drugimi pripomočki za bondage?

     

    Da, absolutno. Vratno opornico BDSM lahko čudovito kombinirate s suženjskim povodcem, našimi BDSM ročnimi ali gleženjskimi okovi in raztegovalnim drogom. Seveda lahko med bondažo uporabite tudi gag in prevezo za oči.

     

    Kako skrbim za usnjeno ovratnico za sužnje in kako jo čistim?

     

    Za nego usnjenih sredstev za suženjsko vezanje se včasih uporablja dobra mast za gladko usnje. Naravna mast za usnje je sestavljena iz številnih naravnih snovi, kot so čebelji vosek, ricinusovo olje, olje oljne ogrščice, kokosovo olje in druge. Te naravne maščobe se počasi vpijejo v usnje. To ohranja usnje prožno. Le ob ustrezni negi usnjeni izdelki za vezanje ostanejo v dobrem stanju ter so ustrezno trpežni in vzdržljivi.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Usnjena ovratnica za sužnje s čepi
    • Reliefne zakovice in zaponke z blagovno znamko MEO ®
    • Nastavljiva velikost, z O-obročem
    • Izdelano v Nemčiji
    • Dimenzije: širina približno 3,5 cm, dolžina približno 55 cm
    • Material: usnje, kovina

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ottimo

    Prima esperienza di bondage e mi sono subito trovato bene

      Ocenjevanje 

      Ottimo!

      Soddisfatto di questo acquisto! Stavo cercando un bel collare da usare con un guinzaglio e, inizialmente, ne ho acquistato uno diverso da MEO. Purtroppo, era troppo largo per il mio collo sottile. Il collare Bondage Collar si adatta perfettamente! È un po' più sottile, il che lo rende più facile da indossare. Ottimo!

        Ocenjevanje 

        Good value for money

        The slave collar met my expectations, and was of a high standard. It was comfortable for my sub to wear as well as secure. Good value for money

          Napišite svoj pregled

          Otroška ovratnica z obročem in zakovicami - črna/rdeča

          Otroška ovratnica z obročem in zakovicami - črna/rdeča

          Iščete visokokakovostno, a poceni usnjeno ovratnico za bondage? Vitka ovratnica za sužnje iz kakovostnega in mehkega usnja je popoln pripomoček za bondage za erotično igranje vlog. Na O-obroček lahko pritrdite tudi povodec ali verigo in si tako popolnoma podredite svojega podrejenega partnerja.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: