Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Spolna posteljnina - Sheets of San Francisco

Glasilo

Bela nameščena rjuha - Sheets of San Francisco

Brez zadržkov se prepustite svojemu poželenju! Naša vodoodporna bela rjuha z videzom lateksa iz Sheets of San Francisco ščiti vašo vzmetnico.

 

Več informacij

239,90 €


-40,00 €

199,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Nepremočljiva nameščena rjuha z videzom lateksa. Ta visokokakovostna in trpežna rjuha, odporna na tekočine, zagotavlja prijeten občutek na koži in je zasnovana za zaščito ležišča v spalnici.

     

    • Vodoodporna
    • Dihajoča
    • Udobna za kožo
    • Lahko se pere v pralnem stroju
    • Brezšivna površina
    • Izdelano v ZDA

     

    Po končani zabavi jo preprosto pospravite v pralni stroj - rjuha bo v hipu pripravljena za ponovno uporabo.

     

    Dvoslojna visokotehnološka poliuretanska tkanina z gumijastim otipom.

     

    Vložena rjuha s 25,4 cm vogali

    Teža glede na velikost med 1 050 in 1 304 grami

     

    Velikosti: Kralj, dvojna, polna velikost, kralj, kraljica, standardna, super kralj, dvojček

     

     

     

    Tukaj lahko naročite vzorec tkanine za testiranje!

     

     

    VSTOPITE V SPOLZKO IN MOKRO ZABAVO!!!

    Sheets of San Francisco - ko želite biti samo sami s seboj

    Večina nas uživa v seksu, ki lahko vključuje vse vrste neredov. Zato je ekipa na spletni strani Sheets of San Francisco želela ustvariti vrsto izdelkov, ki bi vam omogočili, da počnete VSE, kjerkoli in kadarkoli, ne da bi vam bilo treba razmišljati o posledicah.

    Od samega začetka je bil Sheets of San Francisco odločen, da bo ustvaril visokokakovosten izdelek vrhunske kakovosti, ki se bo odlično počutil na koži, hkrati pa bo izjemno praktičen in trpežen. Sheets of San Francisco je po dolgih mesecih raziskav uspel razviti edinstvene tkanine in modele, ki so na koncu pripeljali do inovativne ponudbe izdelkov, ki jo ponujamo danes.

    V ponudbi prilegajočih se posteljnih pregrinjal in pregrinjal so uporabljene prefinjene tkanine, ki niso le neprepustne za tekočine, temveč imajo tudi številne druge prednosti. Te tkanine dihajo, so fantastične in prijetne na otip na koži, hkrati pa so izjemno trpežne. Presenetljivo je, da so naše rjuhe tudi izjemno enostavne za pranje, zato jih lahko v kratkem času vedno znova uporabljate.

    Prevleke so namenjene širokemu razponu interesov - od čutnih masaž do erotičnih iger z veliko lubrikanta ter iger s hrano, voskom ali vodnimi športi - naše prevleke so všeč vsem željam.

     

    Opomba o belih izdelkih Sheets of San Francisco:

     

    Vedeti morate, da se nekateri izdelki in barvni vosek lahko obarvajo. Priporočamo, da te izdelke pred uporabo preizkusite na majhni površini.

     

    Naša popolnoma nova linija belih rjuh in blazin je zdaj na voljo. Številne naše stranke so nas vedno znova prosile za bele rjuhe. Prisluhnili smo jim in zdaj lahko predstavimo rezultat. Menimo, da te rjuhe odpirajo povsem novo dimenzijo v perverznem seksu. V svetu fetiša so bile dolgo časa prisotne temne in mračne barve, zdaj pa se zdi, da se obrača k svetlim in svežim barvam. Želimo, da bi bile naše rjuhe del tega trenda, zato smo želeli te trende podpreti z belo linijo. Naša bela linija uporablja popolnoma enake visokokakovostne tkanine kot naše standardne črne rjuhe.

     

    Če živite v skupnem stanovanju ali sušite rjuhe na vrvici, vam z našimi povsem novimi belimi rjuhami zdaj ni treba skrbeti, kaj si bodo mislili drugi. Na prvi pogled so naše rjuhe videti kot običajna posteljnina. Šele ob podrobnejšem pregledu opazite čutni občutek in vodoodbojne lastnosti. Številne naše stranke preprosto pustijo rjuhe na postelji, da v njih spijo ali so pripravljene za naslednjo zabavo. Ne glede na to, kje boste te nove bele rjuhe shranili ali uporabljali, ne bodo pritegnile vašega pogleda.

     

    Hitro izdelane tkanine, ki jih uporabljamo za izdelavo naših rjuh, so neprepustne za številne tekočine in druge izdelke ter so celo odporne na vosek. Nekateri izdelki, zlasti barvni vosek, se lahko sčasoma obarvajo. Če se večinoma ukvarjate z igro z voskom, vam priporočamo, da ostanete pri naših črnih rjuhah. Sicer pa imajo črne ali bele rjuhe popolnoma enake izjemne lastnosti.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Un affare

    Prima si scrivere una recensione ho dovuto provarlo.
    Il tessuto non è male, è morbido e soprattutto lo lavi e lo pieghi, non occorre stirarlo.

      Ocenjevanje 

      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      Dieses edle und zudem äußerst praktische Laken gefällt mir sehr. Es ist ein toller Hingucker und schützt das Bett gleichzeitig vor Verschmutzungen.
      Wenn auch noch ein Lack oder Latex-Fetisch vorhanden ist, sorgt es zusätzlich für Spaß beim Sex.
      Zur Reinigung kann es einfach feucht abgewischt werden oder auch in der Maschine gewaschen werden.
      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Bela nameščena rjuha - Sheets of San Francisco

      Bela nameščena rjuha - Sheets of San Francisco

      Brez zadržkov se prepustite svojemu poželenju! Naša vodoodporna bela rjuha z videzom lateksa iz Sheets of San Francisco ščiti vašo vzmetnico.

       

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      8 drugi izdelki iz iste kategorije: